ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Άστεγοι έχουν κάνει το ΑΧΕΠΑ μια απέραντη τουαλέτα...
09:37 Πέμπτη, 07 Δεκ 17

Πριν από μερικούς μήνες, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας διέπραξε τραγική γκάφα να ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ, κι ευχόμαστε αυτό να το διαπιστώσει πολύ σύντομα, και όχι στις εκλογές.

} Σοβαρή γκάφα όμως διέπραξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόσφατα, όταν δήλωσε πως όταν η Νέα Δημοκρατία πάρει την εξουσία στα χέρια της και αυτός γίνει Πρωθυπουργός, δεν πρόκειται να συμπεριλάβει στο Κυβερνητικό σχήμα συγγενικά του πρόσωπα.

} Αυτή ήταν μια βιαστική και άστοχη δήλωση που δεν πρόκειται να την τηρήσει, γιατί στη Νέα Δημοκρατία στελέχη με την εμπειρία και τις ικανότητες της Ντόρα Μπακογιάννη, δεν υπάρχουν πολλά.

} Το ερώτημα είναι, γιατί ο Πρόεδρος βιάστηκε να κάνει μια τέτοια δήλωση, ποιο ήταν το μήνυμα που ήθελε να στείλει και σε ποιους.

} Άλλωστε, θα έπρεπε να γνωρίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ότι οι Πετυχημένοι ηγέτες λένε λίγα και πράττουν πολλά, γιατί κρίνονται από το έργο τους και όχι από τις... δηλώσεις τους.

 

} Αλληλέγγυοι επιτέθηκαν στον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, από τον οποίο ζήτησαν να αφήσει ελεύθερους τους Μαζιώτη και Ρούπα, και όταν οι Αστυνομικοί προσπάθησαν να τους απομακρύνουν, παρενέβη ο Γιάννης Δραγασάκης και απευθυνόμενος στους Αστυνομικούς τους είπε να... χαλαρώσουν γιατί και αυτά δικά μας παιδιά είναι» και «τα ίδια κάναμε κάποτε κι εμείς ή κάποιοι από εμάς....»!

 

} Κλειδώνουν την Αθήνα για να γιορτάσουν τη μνήμη του... ήρωα Γρηγορόπουλο που στα 15του χρόνια προσπάθησε να κάνει... αντίσταση.

} Το ίδιο αποτέλεσμα υπήρξε και στη Θεσσαλονίκη που άρχισαν να αντιγράφουν την Πρωτεύουσα δείχνοντας την... δημοκρατική τους ευαισθησία.

} Όταν όμως 75χρονος Κομμουνιστής Γαβρόγλου με το... επιθετικό μουστάκι που μοιάζει σαν γέρικος... αχινός, προσφέρει ασυλία στα  παιδιά που σκορπούν μολότοφ στους Αστυνομικούς και καταστρέφουν περιουσίες εμποδίζοντας την Αστυνομία να τα συλλάβει, δείχνει το δρόμο σε κάθε άρρωστο παιδί που θέλει να βγάλει τα αποθεμένα του προς κάθε κατεύθυνση.

 

} Αλλοδαπός λήστεψε περιπτερά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, και όταν οι Αστυνομικοί τον οδήγησαν στο Τμήμα για διαπίστωση στοιχείων, διαπίστωσαν ότι το ... καλό αυτό παλικάρι από την Αλβανία, το είχαν συλλάβει άλλες 4!!! φορές.

} Όταν οι Αστυνομικοί τον ρώτησαν ποια είναι η διεύθυνση κατοικίας του, με ιδιαίτερη ευκολία έδειξε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

 

} Αγρότης στη Λάρισα συνελήφθη, γιατί έσερνε το σκυλί του που ψόφησε  με το Αγροτικό του Αυτοκίνητο, προκειμένου να το μεταφέρει σε κάποιο σημείο και να το θάψει.

} Οι... ευαίσθητοι σκυλάδες όμως θύμωσαν με τη συμπεριφορά του Αγρότη, το ανέφεραν στην Αστυνομία και ζητούσαν τη  σύλληψή του, γιατί έστω και νεκρό το σκυλί, δεν έπρεπε να το... ταλαιπωρεί.

} Το μόνιμο ερώτημα που εκφράζουμε εμείς μέσα από αυτή τη στήλη είναι, πόσο ακόμη θα το τραβήξουν όλοι αυτοί οι βαρεμένοι, που γέμισαν τις οικοδομές με κοπρόσκυλα,  που τα συνοδεύουν στις πλατείες και στις παιδικές χαρές, τις οποίες μετατρέπουν σε υπαίθριες τουαλέτες , και δεν μπορούν να παίξουν τα παιδιά;

} Γιατί να πρέπει  κάποιος που κάθεται να φάει, που θέλει να πιει το καφέ του , να έχει δίπλα του ένα από αυτά τα κοπρόσκυλα,  να κατουράει ή ακόμη χειρότερο να χέζει;

 

} Φίλος της στήλης μας γράφει και ζητάει να του δώσουμε μια απάντηση, ποια θα είναι η απόφαση του  Απόστολου Τζιτζικώστα, αν ο Μητσοτάκης γίνει Πρωθυπουργός, και του προτείνει να αναλάβει κάποιο Υπουργείο.

} Την ερώτηση αυτή φίλε μου να την απευθύνεις στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά γνωρίζουμε ότι ο Απόστολος δεν δίνει απαντήσεις σε υποθετικές ερωτήσεις.

 

} Είναι άμεση ανάγκη και εμείς δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να δείξει στην Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης την κόκκινη κάρτα, γιατί έχει αποτύχει στο ρόλο της.

} Στη θέση της, να τοποθετήσει τον μπαρουτοκαπνισμένο Νίκο Βεζυρτζή, που θεωρείται ο πιο δημοφιλής και ο πιο πετυχημένος Πρόεδρος του ΠΑΟΚ.

} Η παρουσία του Νίκου Βεζυρτζή στην Προεδρία της διοικούσας επιτροπής , αφενός θα ανοίξει τις πόρτες του κόμματος στους νέους ανθρώπους, και αφετέρου θα βοηθήσει στην  αποκατάσταση της σχέσης  που υπάρχει ανάμεσα στο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

 

} Φίλος της στήλης μας εγκαλεί και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει, γιατί εγκωμιάζουμε κάποιους Αντιπεριφερειάρχες, ενώ κάποιους άλλους τους σχολιάζουμε αρνητικά.

} Γι΄ αυτό αγαπητέ μου δεν ευθυνόμαστε εμείς, αλλά οι Αντιπεριφερειάρχες, γιατί εμείς σχολιάζουμε τα έργα τους αλλά και την συμπεριφορά τους.

} Δυστυχώς, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να το επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά, ότι ορισμένοι Αντιπεριφερειάρχες ειδικότερα… χωρικοί, δεν είναι μόνο ανεπαρκείς, αλλά και επικίνδυνοι.

} Είναι ανεπαρκείς γιατί το έχουν ρίξει στα ταξίδια και στα γκομενιλίκια και δεν έχουν επιτελέσει κανένα έργο, και είναι επικίνδυνοι γιατί δεν ελέγχουν τις ανοησίες που εκστομίζουν.

 

} Όταν η Νανά Αηδονά σηκώνει στις πλάτες της δύο Αντιπεριφέρειες με τεράστιο βάρος, και καταφέρνει να ανταποκρίνεται με επιτυχία.

} Όταν ο Αλέξανδρος Θάνος, κατάφερε μέσα σε δύο περίπου χρόνια, να κάνει στον Τουρισμό και στον Πολιτισμό, ότι δεν έκαναν οι προκάτοχοί του 10ετίες, και βέβαια του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

} Όταν η Γερακίνα Μπισμπινά, προσφέρει σημαντικό έργο στην Δημόσια Υγεία, που δεν αμφισβητείται  ούτε  από την αντιπολίτευση, δεν πρέπει και δεν μπορούμε να μη προβάλλουμε το σημαντικό της έργο.

} Κάποιοι προσπαθούν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους με εμφανίσεις στα μέσα ενημέρωσης, αλλά το αποτέλεσμα που εισπράττουν είναι αρνητικό.

 

} Στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, κατοικοεδρεύουν καμιά 40ριά άστεγοι, οι οποίοι έχουν μετατρέψει το Νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύονται ασθενείς, σε μια απέραντη... τουαλέτα.

} Λαθρομετανάστες αλλά και Έλληνες ναρκομανείς, βρήκαν στέγη στο ΑΧΕΠΑ, με αποτέλεσμα να δημιουργούν μια τραγική εικόνα.

} Προτείνουμε στο Διοικητή του ΑΧΕΠΑ, αν δεν γνωρίζει τον τρόπο να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, να ζητήσει την επιτυχημένη συνταγή από την Διοικήτρια του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.

} Το πρόβλημα αυτό εμφανίστηκε πρώτα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, αλλά η Βάνα Παπαχριστοδούλου, τους  έδειξε την... κόκκινη κάρτα και σε λιγότερο από 20 ημέρες, υπήρξε οριστική λύση του προβλήματος.


Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Ο Σαββίδης να λάβει μέτρα στο κανάλι του…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 21/02/18 (0)
Να μας πει ο Ολυμπιακός ποιο διαιτητή θέλει...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:30, 21/02/18 (0)
Τα Καφέ τελείωσαν και τώρα θα δείξεις αν έχεις τ΄ αρχίδια να γίνεις πρωταθλητής ή έπρεπε να ενισχυθείς...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
18:00, 20/02/18 (0)
Θεραπεία Πέλκας και Κάμπος...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
14:45, 20/02/18 (0)
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Αν ο Τραμπ απάτησε τη Μελάνια τι να κάνει ο φουκαράς ο Δρίτσας που έχει την Τασία;
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:00, 20/02/18 (0)Στήλες Στοιχήματος