ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Γιορτάζονται σαν ήρωες οι αριστεροί τρομοκράτες…
09:00 Τετάρτη, 06 Δεκ 17

Αφού o ξεμωραμένος Μπουτάρης δεν πραγματοποίησε κανένα σοβαρό έργο στα οκτώ περίπου χρόνια που βρίσκεται στην ηγεσία του Δήμου Θεσσαλονίκης, τώρα θυμήθηκε να παρουσιάσει σχέδιο για το μητροπολιτικό πάρκο στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

} Αυτό που πρέπει να κάνει τώρα ο Γεράκος Μπουτάρης είναι, να ξεκουμπιστεί από τον Δήμο, γιατί η παρουσία του και μόνο βλάπτει σοβαρά την Πόλη.

} Όσα δεν κατάφερε να κάνει ο κωλόγερος όλα αυτά τα χρόνια, θα τα κάνει ο επόμενος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, που όλα συνηγορούν ότι θα είναι ο Γιώργος Ορφανός.

 

} Είναι ανάγκη η Θεσσαλονίκη να αποκτήσει ένα σοβαρό και αξιοπρεπή Δήμαρχο, που θα ασχολείται με τα προβλήματα της Πόλης, και όχι με τις εκδηλώσεις των πισωγλέντηδων, και το χτίσιμο Τζαμιών.

} Ο Γιώργος Ορφανός έχει την εμπειρία, έχει τη θέληση και διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία, που του επιτρέπουν να έχει μια επιτυχημένη πορεία –θητεία στην ηγεσία του Δήμου Θεσσαλονίκης.

 

} Για να αυξήσουν τον μουσουλμανικό πληθυσμό, στο Ιράκ αποφάσισαν να επιτρέψουν γάμους παιδιών ακόμη και 9!!! ετών.

} Μουσουλμάνοι από τη μια που θα παντρεύονται από 9 ετών, και γύφτοι από την άλλη που ήδη παντρεύονται από 12 ετών και γεννοβολούν, σε μερικά χρόνια θα αποτελούν τον μεγαλύτερο πληθυσμό  στη Χώρα μας.

 

} Οι γνωστοί άγνωστοι δεν είχαν τι να κάνουν για να περάσουν την ώρα τους, και ξημερώματα στο Πολυτεχνείο πέταξαν μερικές δεκάδες μολόροφ κατά των Αστυνομικών, έχοντας την... ασφάλεια από τον Γεράκο Κομμουνιστή Γαβρόγλου, ότι κανείς δεν μπορεί να τους πειράξει, γιατί απαγορεύει στους Αστυνομικούς να περάσουν το κατώφλι του Πανεπιστημίου.

} Δείχνουν τέτοια αδυναμία αλλά και τέτοια ευαισθησία στο θέμα του... ασύλου, που όπως αναφέρθηκε πριν μερικές ημέρες και ένας υποψήφιος της Κεντροαριστεράς, μας βάζουν σε πονηρές σκέψεις, ότι αυτοί που βρίσκονται μέσα στο Πολυτεχνείο και πετάνε μολότοφ, μπορεί να είναι παιδιά Υπουργών της Κυβέρνησης.

 

} Ο Μαζιώτης και η Ρούπα συνεχίζουν την απεργία πείνας, και απαιτούν από την Κυβέρνηση να ξεχάσει τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει και να τους αφήσει ελεύθερους.

} Αν όμως για οποιονδήποτε λόγο η Κυβέρνηση δεν ενδώσει στις προκλητικές απαιτήσεις τους, και υπάρξει κάποιο... ατύχημα, τότε θα έχουμε πάλι Ανδριάντες, ονομασία οδών με τα ονόματά τους, και εκδηλώσεις υπέρ της μνήμης των τρομοκρατών.

} Είναι ξεκάθαρο πλέον, ότι στη ... Δημοκρατική Ελλάδα, αυτοί που λαμβάνουν τα εύσημα, αυτοί που γιορτάζονται σαν ήρωες είναι  οι αριστεροί τρομοκράτες.

 

}  Κάποιες Εταιρίες δημοσκοπήσεων παίζουν περίεργα παιγνίδια, και θα πρέπει η αρμόδια επιτροπή να παρέμβει και να τις βάλει στη θέση τους.

} Η Εταιρία Prorata, πραγματοποίησε δημοσκόπηση , κανείς δεν γνωρίζει που και πως, και δείχνει ότι η «ψαλίδα» ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατίας και τον Σύριζα κλείνει.

} Το πόσο αξιόπιστη είναι η δημοσκόπηση της συγκεκριμένης Εταιρίας δεν το γνωρίζουμε, αλλά τα ποσοστά που δίνει σε όλα σχεδόν τα κόμματα, δημιουργούν πολλές απορίες και ακόμη περισσότερα ερωτηματικά.

} Με βάση τη δημοσκόπηση της Εταιρίας,  το ποσοστό της Νέας  Δημοκρατίας ανέρχεται στο 33%, του Σύριζα στο 24,5%, το Κίνημα Αλλαγή  18%, του ΚΚΕ  14,5%, την Ένωση Κεντρώων 7,5%, τη Χρυσή Αυγή 7%, την Πλεύση Ελευθερίας 6%, τους ΑΝΕΛ 5%, την ΑΝΤΑΣΥΑ 4,5%, και την Λαϊκή Ενότητα 3,5%

} Αν αθροίσουμε τα ποσοστά όλων των παραπάνω κομμάτων, θα διαπιστώσουμε ότι συγκεντρώνουν ένα ποσοστό της τάξεως του 123,5%!!!.

 

} Είναι γνωστό ότι όλες σχεδόν οι δημοσκοπήσεις εξυπηρετούν κάποιες σκοπιμότητες, σε καμιά περίπτωση όμως δεν προκαλούν τόσο ξεδιάντροπα τους πολίτες, που πιθανόν τους θεωρούν αφελείς.

 

} Ο Βουλευτής Β Περιφέρειας  Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Σάββας Αναστασιάδης, χθες δέχθηκε εκατοντάδες ευχές με κάθε τρόπο για την ονομαστική του γιορτή.

} Αυτό δείχνει ότι ο Σάββας Αναστασιάδης συνεχίζει να έχει την αποδοχή και την αγάπη του κόσμου, και αυτό κατά τη δική μας εκτίμηση συμβαίνει, γιατί σέβεται τους πολίτες και ποτέ δεν τους κορόιδεψε.

 

} Κάποια στελέχη της  Νέας Δημοκρατίας, σχολίασαν την απουσία της Μητροπολιτικής Αντιπεριφερειάρχη από το Προσυνέδριο  που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό Ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

} Πρέπει να γνωρίζουν όλοι αυτοί οι... ευαίσθητοι, ότι είναι πιθανόν η Βούλα Πατουλίδου  να μην κλήθηκε να παραστεί στο προσυνέδριο.

} Ενημερώνουμε τα... ευαίσθητα στελέχη της παράταξης, ότι η Χρυσή Ολυμπιονίκης ήταν καλεσμένη στην εκδήλωση του ΣΕΓΑΣ, και έδωσε το παρών εκεί.

} Γιατί όμως κόπτονται για την παρουσία της Βούλας Πατουλίδου, όταν  η Μητροπολιτική Αντιπεριφερειάρχης ποτέ δεν δήλωσε ότι ανήκει στη Νέα Δημοκρατία;

} Κάποιοι πιθανόν ήθελαν να βγάλουν τα αποθεμένα τους σε βάρος της επιτυχημένης Αντιπεριφερειάρχη, και επέλεξαν αυτόν το βλακώδη τρόπο να το πράξουν.

 

} Ανεξάρτητα ποια θα είναι η απόφασή της, η Βούλα Πατουλίδη ανήκει σε όλους τους Έλληνες, και θα ακολουθήσει το δρόμο εκείνο, που θα την κάνει χρήσιμη για τον τόπο.

 

} Κακοήθη αναγνώστη, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας έχει μόνο δύο συνεργάτες, έχει κοντά του δύο νέα παιδιά που είναι της απόλυτης εμπιστοσύνης του, και δίνουν καθημερινή μάχη για την  καλή λειτουργία της Περιφέρειας.

} Η Παρουσία του Θανάση Θάνου  θεωρείται επιβεβλημένη , γιατί έχει την εμπειρία, είναι ταυτισμένος με τον Απόστολο, και δικαιολογημένα θεωρείται ο δεύτερος Πατέρας του.

} Πληροφορούμε τον κακοήθη φίλο μας, ότι ο Θανάσης Θάνος προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του αφιλοκερδώς, γιατί λατρεύει τον Περιφερειάρχη, χωρίς να χρεώνεται ως συνεργάτης.

} Μακάρι όλα τα πολιτικά γραφεία των Βουλευτών, να διέθεταν έναν Θανάση Θάνο, έναν Κώστα Μπέφα, και έναν Άρη Μάτσικα.

} Όπως και σε προηγούμενα σχόλιά μας αναφερθήκαμε, στην  επιλογή των συνεργατών του ο Απόστολος Τζιτζικώστας έκανε το καλύτερο δυνατό.


Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 

Καλά θα κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ που αποφάσισε να γίνει ΟΥΡΑΓΟΣ στο συλλαλητήριο να μη μιλάει...Εντάξει Ρωσοπόντια τσουτσέκια;;;
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
15:55, 18/01/18 (0)
Ο Καρυπίδης απέρριψε πρόταση για να παραχωρήσει τον Άρη!..
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:00, 18/01/18 (0)
Άγριο δούλεμα από Μολέντο!!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:30, 18/01/18 (0)
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Τα παιδιά του Ρουβίκωνα θεωρούνται της... οικογένειας, και γι΄ αυτό μπαίνουν όπου θέλουν!..
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:00, 18/01/18 (0)
Ο Μολέντο απομακρύνεται και ο Πρίγιοβιτς φεύγει...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
07:00, 18/01/18 (0)Στήλες Στοιχήματος