Αρειανό παραλήρημα: Ο Άρης φταίει που είναι κοινωνικό φαινόμενο;
Απάντηση αναγνώστη μας σε δημοσίευμα για το τι προβάλλουν οι φυλλάδες της πόλης...
06:00 Τετάρτη, 06 Δεκ 17

Ο Άρης φταίει που υπάρχει ? Ο Άρης φταίει που έχει φέρει τρία πρωταθλήματα στην πόλη έναντι δύο των άλλων ? Ο Άρης φταίει που έχει κάνει την πόλη γνωστή στα πέρατα του κόσμου μέσα από το μπάσκετ και μέσα από μεγάλες προκρίσεις στο ΟΥΕΦΑ στην μπάλα ?
Ο Άρης φταίει που έσπασε πρώτος το κατεστημένο στο βόλεϋ ? Ο Άρης φταίει που πήρε πρώτος στην πόλη πρωταθλήματα σε τέσσερα διαφορετικά ομαδικά αθλήματα ? Τα τέσσερα μεγαλύτερα ? Ο Άρης φταίει που οι άλλοι κοντέψαν να φτάσουν εκατό χρόνια ιστορίας για να πάρουν νταμπλ σε άθλημα ?
Ο Άρης φταίει που τα δύο πρωταθλήματα των άλλων ήταν σικέ σύμφωνα με τις δηλώσεις των ίδιων των παικτών τους ? Ο Άρης φταίει που υπήρξε ιστορικά το πρώτο μεγάλο ποδοσφαιρικό κλαμπ της χώρας ? Ο Άρης φταίει που το ΠΟΚ δημιουργήθηκε εξαιτίας του ?
Ο Αρης φταίει που έχει κάνει την μεγαλύτερη οπαδική μετακίνηση στην ιστορία της χώρας ? Ο Άρης φταίει που έχει το ποιοτικότερο κοινό στην Βόρειο Ελλάδα ? Ο Άρης φταίει που δεν παίρνει κύπελλα με Τσοχατζόπουλο, Βενιζέλο και δώδεκα μέτρα οφ σάιντ ? Άκου ο Πούτιν της Ελλάδας... Κόντεψα να χεστώ από τα γέλια...

Ο Άρης φταίει που είναι κοινωνικό φαινόμενο ?

Κούλα, πειράζει που είμαι και μεγάλη φίρμα ? Ε όχι ! Δεν πειράζει !

Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 

H συνέντευξη τύπου του ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (Live)
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:57, 10/12/17 (0)
Αρχίσανε οι μαλακίες για τον Πέλκα: Ο νέος ηγέτης λέει, του ΠΑΟΚ! Αφήστε τον ήσυχο ρε καραγκιόζηδες. Μην του παίρνετε τα μυαλά...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:24, 10/12/17 (0)
Πόσο βλαξ μπορεί να είναι ο Μακ για ν΄ αποβάλλεται σε τέτοιο παιχνίδι...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:07, 10/12/17 (0)
Δόξα - Άρης 1-2 (Video-Goals)
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
20:00, 10/12/17 (0)
Aπίστευτη νίκη της ΑΕΚ επί του Γαύρου με 66-62!!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:53, 10/12/17 (0)Στήλες Στοιχήματος