ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Η Ευταξά εξέθεσε ανεπανόρθωτα τον Κυριάκο Μητσοτάκη
08:30 Τρίτη, 05 Δεκ 17

Η ευτραφής κ. Ευταξά που επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την Προεδρία της διοικούσας επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, για μια ακόμη φορά εξέθεσε τον Πρόεδρο του Κόμματος και απέδειξε ότι δεν πρέπει να παραμείνει ούτε λεπτό στη θέση της.

} Η Πρόεδρος, μπορεί στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό Ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης το Σάββατο το μεσημέρι με θέμα, το προσυνέδριο του κόμματος, να κάλεσε τον κάθε φούφουτο, δεν κάλεσε όμως τους υποψηφίους Βουλευτές των τελευταίων εκλογών!

 

} Και για να δικαιολογήσουμε τη θέση μας, θα αναφέρουμε την περίπτωση του Νίκου Βεζυρτζή που ως υποψήφιος στη Β Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, και παρά το γεγονός ότι συμμετείχε την τελευταία στιγμή, συγκέντρωσε 10.000!!! σταυρούς περίπου.

} Ανεξάρτητα όμως από αυτό, έπρεπε να γνωρίζει η κ. Ευταξά, ότι ο Νίκος Βεζυρτζής είναι ένα προβεβλημένο στέλεχος, είναι ένας παράγοντας μεγάλου βεληνεκούς, αλλά το πιο σημαντικό είναι ένας κιμπάρης άνθρωπος, στοιχείο που σπανίζει σήμερα στους πολιτικούς.

} Ποιος  έδωσε το δικαίωμα στην ευτραφή κυρία Ευταξά, το… πουλέν του Κυριάκου Μητσοτάκη, να αγνοήσει τον υποψήφιο Νίκο Βεζυρτζή και να μην τον καλέσει στο προσυνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη;

 

} Καταλάβατε γιατί φωνάζουμε εμείς, ότι πρέπει να γίνει άμεση αντικατάσταση, και η Προεδρία της Διοικούσας επιτροπής να ανατεθεί σε κάποιον η σε κάποια, που θα διαθέτει πιο ισχυρή μνήμη και καλύτερη οργάνωση;

 

} Μακριά από τους Βουλευτές και άλλα στελέχη, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επέλεξε να πιει τον καφέ του με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, σε γνωστό καφέ της Πόλης.

} Μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Απόστολου Τζιτζικώστα, αντηλλάγησαν αρκετές πολιτικές απόψεις, τόσο για την σημερινή  πολιτική κατάσταση, όσο και για την επόμενες εκλογές, που θα πρέπει  ο Σύριζα  να επιστρέψει στα γνωστά του ποσοστά.

 

} Όταν ο Κυριάκος με το Απόστολο Τζιτζικώστα έπιναν τον καφέ τους σε κεντρικό καφέ της Πόλης, την ίδια ώρα σε κάποια ταβέρνα περίμενε τον Κώστα Καραμανλή ένα καλοψημένο γουρουνάκι 15 κιλών περίπου.

} Είναι αλήθεια, όταν ο Κώστας έρχεται στη Πόλη που... λατρεύει αλλά ποτέ δε έκανε κάτι γι αυτήν, του ανοίγει η... όρεξη.

} Το... επιτελείο του που καθημερινά δίνει το παρών σε γνωστό καφέ της Θεσσαλονίκης, δεν εμφανίστηκε στην εκδήλωση, γιατί προφανώς φυσούσαν να... ανάψουν τα κάρβουνα .

 

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι οι Βουλευτές της Πόλης, ενοχλήθηκαν από την απόφαση του Κυριάκου να πάει για καφέ μόνο με τον Απόστολο, όπως επίσης ενοχλήθηκαν, γιατί ο Γιώργος Ορφανός κάθισε στο προσυνέδριο δίπλα στον Γενικό Γραμματέα Λευτέρη Αυγενάκη.

} Πρέπει να καταλάβουν οι Βουλευτές της Πόλης, όταν πέρα από το πρωτόκολλο υπάρχει και αυτό που λέγεται σεβασμός, και ο Λευτέρης Αυγενάκης με την κίνησή του, αυτό ακριβώς έδειξε.

 

} Ο Βασίλης Καρράς, αυτός  ο τεράστιος τραγουδιστής αλλά και σοβαρός άνθρωπος δήλωσε δημόσια σε κάποιο κανάλι , ότι ο Μπουτάρης πήρε την Θεσσαλονίκη κούκλα και την κατάντησε ήμαρτον... θεέ μου.

 

} Ο Κοκκινοτρίχης Παπαδάκης διαπίστωσε ότι η τηλεθέαση της πρωινής του εκπομπής πάει από το κακό στο χειρότερο, και στα 70 του χρόνια έχει μετατραπεί σε πωλητή κουζινών, και άλλων οικιακών συσκευών στον ΑΝΤΕΝΝΑ.

} Στη προσπάθειά του να δημιουργήσει τηλεθέαση στο κανάλι γιατί η εκπομπή του  έπιασε πάτο, σοφίζεται διάφορα τεχνάσματα.

} Προχθές κάλεσε στην εκπομπή  τον αγράμματο και θρασύ Βουλευτή του Σύριζα Κωνσταντινέα, που πρέπει μικρός να έχει πέσει από ... δέντρο, και που δημόσια καλούσε του συναδέλφους του να... ενεργηθούν για να σώσουν τη Χώρα, και τον έβαλε δίπλα στο Γεωργιάδη για να προκαλέσει τηλεθέαση.

} Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Κωνσταντινέας προκαλούσε συνεχώς τον Άδωνι και δεν τον άφηνε να μιλήσει, και λίγο έλλειψε να πιαστούν στα χέρια.

 

} Για το τραγικό αυτό θέαμα που προκάλεσε ο Κωνσταντινέας με την απαράδεκτη συμπεριφορά του, πολύ μεγάλη ευθύνη έχει ο Κοκκινοτρίχης Παπαδάκης.

} Δεν είναι όμως άμοιρος ευθυνών και ο Άδωνις, γιατί δέχθηκε να έχει απέναντί του τον γνωστό Κωνσταντινέα, που έχει πρόβλημα στο... μυαλό.

 

} Ο στενός συνεργάτης του Γενικού  Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Παναγιώτης Χατζηλαζαρίδης, κράτησε μια διακριτική θέση όπως ταιριάζει σε ένα έξυπνο άνθρωπο.

} Παρά την αξιοπρεπή  συμπεριφορά του, κάποιοι.... ευαίσθητοι αλλά και ανόητοι συγχρόνως βαρόνοι που δηλώνουν στελέχη της παράταξης, ενοχλήθηκαν από την  παρουσία του.

} Δεν μπορούν να δεχθούν, ότι ο Παναγιώτης Χατζηλαζαρίδης έχει κάνει όχι βήματα  αλλά άλματα προς τα εμπρός, ενώ αυτοί κάνουν ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω.

 

} Κάποια υγιή στελέχη, κάποιοι φίλοι της παράταξης βλέποντας τον Απόστολο δίπλα στον Κυριάκο, όπως ήταν αναμενόμενο προχώρησαν σε συγκρίσεις.

} Τη... νίκη κατέκτησε με πολύ μεγάλη διαφορά ο Απόστολος, αλλά στην εκλογική διαδικασία για την Προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, ο Κυριάκος έπαιζε μπάλα το δικό του γήπεδο και με διαιτητή τον... Σπάθα.


Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Ο Σαββίδης να λάβει μέτρα στο κανάλι του…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 21/02/18 (0)
Να μας πει ο Ολυμπιακός ποιο διαιτητή θέλει...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:30, 21/02/18 (0)
Τα Καφέ τελείωσαν και τώρα θα δείξεις αν έχεις τ΄ αρχίδια να γίνεις πρωταθλητής ή έπρεπε να ενισχυθείς...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
18:00, 20/02/18 (0)
Θεραπεία Πέλκας και Κάμπος...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
14:45, 20/02/18 (0)
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Αν ο Τραμπ απάτησε τη Μελάνια τι να κάνει ο φουκαράς ο Δρίτσας που έχει την Τασία;
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:00, 20/02/18 (0)Στήλες Στοιχήματος