ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Η Ευταξά ξέχασε να καλέσει τους...Βουλευτές στο προσυνέδριοι της ΝΔ!
07:00 Δευτέρα, 04 Δεκ 17

Η ΕΣΗΕΜ-Θ, καταγγέλει ότι ο Όμιλος Αntenna προχώρησε σε απολύσεις δημοσιογράφων από το σταθμό της T.V Μακεδονίας. } Είναι γνωστό ότι το Κανάλι της T.V Μακεδονίας δεν πηγαίνει καλά, με αποτέλεσμα ο όμιλος του ΑΝΤΕΝΝΑ, να προχωρήσει σε απολύσεις δημοσιογράφων.

} Το δικό μας πάγιο ερώτημα είναι, οι δημοσιογράφοι που εργάζονται στο συγκεκριμένο κανάλι, δεν ευθύνονται που η τηλεθέαση του καναλιού έπιασε πάτο;

} Ευθύνονται και πολύ μάλιστα, γιατί με την είδηση που παράγουν δεν κεντρίζουν το ενδιαφέρον των πολιτών, με αποτέλεσμα η ενημέρωση να απαξιώνεται ολοένα και περισσότερο.

 

} Μόνο τυχαίο δεν είναι και θα το επαναλάβουμε για πολλοστή φορά, ότι δημοσιογράφοι μεγάλων καναλιών, έχουν μετατραπεί σε πωλητές  Ψυγείων, Κουζινών , επίπλων και ότι άλλο φανταστεί το μυαλό σας, φτάνει να προκαλέσουν το ενδιαφέρον του κόσμου.

} Ακόμη, γιατί θα πρέπει κάποιος που χρίστηκε δημοσιογράφος μόνος του, να επιμένει να παίζει αυτόν τον ρόλο, όταν δεν μπορεί να εξασφαλίσει τα απαραίτητα έσοδα ;

} Γιατί δεν δοκιμάζει σε κάτι άλλο, μήπως εκεί έχει μεγαλύτερο  ταλέντο, αλλά επιμένει στη δημοσιογραφία όταν διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο συγκεκριμένο ρόλο;

 

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι μεγάλος πολιτικός φορέας βολιδοσκόπησε τις προθέσεις του Διευθύνοντα Συμβούλου της Τράπεζας  Πειραιώς, προκειμένου να τον συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτιά του στις προσεχείς εκλογές.

} Μακάρι να κάνουμε λάθος, γιατί ο τόπος μας έχει ανάγκη από προσωπικότητες σαν τον Χριστόδουλο Αντωνιάδη, αλλά θεωρούμε απίθανο έως αδύνατο να εμπλακεί με την πολιτική.

} Και τη θέση μας αυτή την στηρίζουμε στο γεγονός, ότι ο Χριστόδουλος Αντωνιάδης είναι σοβαρός, είναι αξιοπρεπής και γνωρίζει καλύτερα από το καθένα, ότι στο χώρο της πολιτικής, καθαροί  και αξιόπιστοι άνθρωποι δεν έχουν θέση.

 

} Στην Καλαμάτα λέει, κάποιος τύπος έτρωγε σαλάτα, και αντί για ελαιόλαδο χρησιμοποιούσε Χασισόλαδο γιατί τον ηρεμούσε.

 

} Η σεξουαλική παρενόχληση έχει πάρει σοβαρές διαστάσεις ακόμη και στη Χώρα μας, και διαπιστώνουμε ότι τον τελευταίο καιρό υπάρχουν αρκετές καταγγελίες.

} Κυκλοφορούν με τα βυζιά και τον κώλο έξω  προκαλώντας τον ανδρικό πληθυσμό, και αν κάποιος δεν αντέξει τον πειρασμό και προχωρήσει λίγο παραπάνω, τότε τον καταγγέλλουν για σεξουαλική παρενόχληση.

} Το δικό μας ερώτημα είναι το εξής:  όλα αυτά τα ξέκωλα που κυκλοφορούν ξεβράκωτα , δεν προκαλούν την σεξουαλική   παρενόχληση των αρσενικών ανδρών;

 

} Δεν θα συμπεριλάβω μέλη της οικογένειάς μου αν η Νέα Δημοκρατία επικρατήσει στις εκλογές, και γίνουμε Κυβέρνηση δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

} Μοντέλο από τη Βραζιλία ασφάλισε τα οπίσθιά της για 260.000 ευρώ, γιατί αυτό θεωρεί ότι είναι το μεγάλο της προσόν, χάρη στο οποίο κάνει καριέρα διαφημίζοντας εσώρουχα.

} Όταν έχεις κάτι πολύτιμο προσπαθείς να το διασφαλίσεις με κάθε τρόπο δήλωσε το... προοδευτικό μοντέλο από τη Βραζιλία και συνέχισε.

} Όπως οι συλλέκτες έργων τέχνες ασφαλίζουν τους πίνακες που έχουν στην κατοχή τους, όπως οι ποδοσφαιριστές ασφαλίζουν τα πόδια τους από ενδεχόμενο τραυματισμό, έτσι  κι εγώ ασφάλισα τα οπίσθιά μου , που είναι ό,τι πολυτιμότερο έχω.

} Εκείνο που δεν μας είπε το Μοντέλο από τη Βραζιλία είναι, από τι κινδυνεύουν τα οπίσθιά της, ώστε να τα ασφαλίσει;

 

} Το δικό μας ερώτημα είναι, με ποιο ποσό θα μπορούσε να ασφαλίσει τα πολυδιαφημισμένα του… «αρχίδια» ο Καράμπελας, που συχνά πυκνά σε αρκετές περιπτώσεις τον αναφέρουμε;

 

} Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό Ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, με θέμα το προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον, και αυτό προκύπτει από το γεγονός, ότι έδωσε το παρών ακόμη  και ο Κώστας Καραμανλής που αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις, εκτός από εκείνες που τον οδηγούν σε κάποια ταβέρνα.

} Το παρών εκτός των άλλων έδωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, και ο αυριανός Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιώργος Ορφανός, ο οποίος κάθισε δίπλα στον Γενικό Γραμματέα Λευτέρη Αυγενάκη.

} Η Πρόεδρος της διοικούσας Επιτροπής τη Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη κ. Ευταξά, διέπραξε πάλι τη γκάφα της, γιατί ξέχασε να καλέσει ακόμη και τους υποψηφίους Βουλευτές.

} Μετά τον Κικίλια, είναι ανάγκη ο Κυριάκος να δείξει την κόκκινη κάρτα και στην κ. Ευταξά, γιατί απέδειξε ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο σοβαρό της ρόλο.

 

 

} Τον καφέ τους στο Γκαρσόν απόλαυσαν ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

 

} Κάποιοι Αντιπεριφερειάρχες της μεγάλης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, προσπαθούσαν να πλησιάσουν τον Κυριάκο δουλικό τρόπο, αλλά και να δείξουν τη μούρη τους στο φακό.

} Δυστυχώς, αλλά αυτοί μάλλον δεν γνωρίζουν τι θα πει αξιοπρέπεια, τι θα πει σοβαρότητα, και έκαναν ότι μπορούσαν για να δικαιώσουν τη δική μας θέση.

} Είναι σίγουρο, ότι και ο Περιφερειάρχης ένιωσε άβουλα,  όταν είδε τους καλαμοκαβαλημένους Αντιπεριφερειάρχες  να σπρώχνουν τους πολίτες για να πλησιάσουν τον Κυριάκο, αλλά και την κάμερα.


Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Ο Σαββίδης να λάβει μέτρα στο κανάλι του…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 21/02/18 (0)
Να μας πει ο Ολυμπιακός ποιο διαιτητή θέλει...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:30, 21/02/18 (0)
Τα Καφέ τελείωσαν και τώρα θα δείξεις αν έχεις τ΄ αρχίδια να γίνεις πρωταθλητής ή έπρεπε να ενισχυθείς...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
18:00, 20/02/18 (0)
Θεραπεία Πέλκας και Κάμπος...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
14:45, 20/02/18 (0)
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Αν ο Τραμπ απάτησε τη Μελάνια τι να κάνει ο φουκαράς ο Δρίτσας που έχει την Τασία;
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:00, 20/02/18 (0)Στήλες Στοιχήματος