ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Tίνος είναι ρε γυναίκα το παιδί!..
08:30 Τετάρτη, 15 Νοε 17

Ποια είναι η πολιτικός που διαπίστωσε ότι είναι έγκυος, αλλά δεν μπορεί να εντοπίσει ποιος είναι ο.... Πατέρας  του παιδιού;
} Δεν πιστεύω δηλώνει η Φώφη Γεννηματά, ότι ο Τσίπρας θα κοροϊδέψει πάλι τους πολίτες μοιράζοντας αντίδωρα.

} Να το πιστέψεις Φώφη είναι η δική μας απάντηση, γιατί ο Αλέξης έχει το μοναδικό ταλέντο να πείθει ακόμη και τους πλέον... άπιστους.

} Τα μέσα ενημέρωσης, και ειδικότερα οι δημοσιογράφοι των καναλιών, παίζουν αρνητικό ρόλο στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης, και αυτό εμείς το έχουμε επισημάνει αρκετές φορές.
} Δημοσιογράφος ενός Ιδιωτικού Καναλιού, ζήτησε από τον Δάντη, τη γνωστή καλλιτεχνική λούγκρα , να σχολιάσει  το θόρυβο της Εκκλησίας, σχετικά με το νόμο που επιτρέπει τη συμβίωση δύο τρύπιων.
} Ποια απάντηση θα μπορούσε να δώσει ο Δάντης, όταν εμφανίζεται με κρικέλες στα αυτιά και άλλα... αξεσουάρ, για να δείξει πόσο... προοδευτικός αλλά και πόσο... διαφορετικός είναι;


} Ποιος είπε στη δημοσιογράφο, ότι αυτός ο καραγκιόζης με τη μαλούρα και τα σκουλαρίκια, ότι μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα για τα νέα παιδιά;

} Το επιχείρημα που χρησιμοποίησε ο καραγκιόζης τραγουδιστής για τη διαφωνία του με την απόφαση της Εκκλησίας για το σύμφωνο συμβίωσης δύο πούστηδων ήταν, ότι θα έπρεπε να χτυπήσουν τις καμπάνες, και για τους λαθρομετανάστες που πνίγονται καθημερινά στο Αιγαίο.

} Τους λαθρομετανάστες ρε στολισμένε Δάντη, δεν τους κάλεσε κανείς να έρθουν  στην Ελλάδα, για τους Έλληνες όμως που πήραν λάθος δρόμο και στήνονται στα... τέσσερα, η Εκκλησία έχει υποχρέωση και πρέπει να βαρέσει τις.... καμπάνες.


} Για να δείξει ο ξεμωραμένος Μπουτάρης, πόσο ... προοδευτικός αλλά και πόσο άθεος είναι, έχει 7,5 χρόνια να στολίσει Χριστουγεννιάτικο δένδρο στη Θεσσαλονίκη.
} Σε ένα νέο ξέσπασμά του ο κωλόγερος  δήλωσε, ότι οι άλλοτε στενοί συνεργάτες του  και εμπνευστές της παράταξης «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» που κέρδισε στις Δημοτικές εκλογές το Δήμο Θεσσαλονίκης, Κουράκης και Αβραμόπουλος, είναι κότες και δεν φοράνε παντελόνια.
} Δεν τον παρεξηγούμε ήταν η απάντηση των δύο πρώην συνεργατών του, γιατί πιθανόν οι δηλώσεις του αυτές να έγιναν μετά το μεσημέρι, που συνήθως ο Δήμαρχος τα... τσούζει λίγο.

} Αξίζει  ιδιαίτερης αναφοράς, ο Αναπληρωτής Καθηγητής και Διευθυντής της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου Γιάννης Σπυριδάκης, που έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη.
} Η λειτουργία της Κλινικής είναι εξαιρετική, η αντιμετώπιση των παιδιών που νοσηλεύονται θαυμάσια από κάθε άποψη, και αυτό χωρίς καμιά αμφιβολία, οφείλεται στον επιτυχημένο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα προβλήματα που καθημερινά σχεδόν προκύπτουν ο Αναπληρωτής Καθηγητής Γιάννης Σπυριδάκης.
} Μόνο τυχαίο δεν είναι, ότι καθημερινά σχεδόν φτάνουν τόσο στον ίδιο όσο και στη διοίκηση του Νοσοκομείου ευχαριστήριες επιστολής διαφόρων γονιών, για την αντιμετώπιση που είχαν τα παιδιά τους κατά τον χρόνο της νοσηλείας τους.
} Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και το γεγονός, ότι ο Διευθυντής της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου Γιάννης Σπυριδάκης έχει.... στενές τσέπες, τότε η επιτυχία του γίνεται  ακόμη μεγαλύτερη.

} Δεν πρέπει να παραλείψουμε το γεγονός, ότι η ενέργεια και η δραστηριότητα που αναπτύσσει ο Αναπληρωτής Καθηγητής Γιάννης Σπυριδάκης, κατά ένα μεγάλο ποσοστό οφείλεται στην όμορφη σύζυγό του, που σίγουρα τον εμπνέει.
} Εμείς ευχόμαστε στον Αναπληρωτή Καθηγητή της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου Γιάννη Σπυριδάκη, να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες με τον ίδιο ζήλο και το ίδιο ενδιαφέρον, γιατί τον χρειάζεται, και γιατί τον έχει ανάγκη η Δημόσια Υγεία.

} Όπως και σε προηγούμενο σχόλιό μας αναφερθήκαμε, η λειτουργία ορισμένων Υπηρεσιών της Κεντρικής Περιφέρειας χωλαίνουν σοβαρά.
} Κάποιοι Υπηρεσιακοί παράγοντες δεν ανταποκρίνονται στο ρόλο τους, γεγονός που θα πρέπει να απασχολήσει σοβαρά τον Εκτελεστικό Γραμματέα.
} Είμαστε σίγουροι ότι ο Εκτελεστικός γνωρίζει ποιες Υπηρεσίες και ποιοι Προϊστάμενοι Τμημάτων δεν είναι επαρκείς, και θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα.
} Σχετικά με τους χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες, τη θέση μας την έχουμε εκφράσει αρκετές φορές, και κάθε άλλο παρά θετική είναι.

} Αντίθετα, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε ορισμένους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες, που επιτελούν σημαντικό έργο, και φροντίζουν για την καλή εικόνα της Περιφέρειας και του Περιφερειάχη.
} Στην κατηγορίας αυτή ανήκει η Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Πέλλας Νανά Αηδονά, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Αλέξανδρος Θάνος, και η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Γερακίνα  Μπισμπινά.
} Γνωρίζουμε, ότι ο Περιφερειάρχης εκφράσει την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για τους τρεις Αντιπεριφερειάρχες, αφενός γιατί ανταποκρίνονται με επιτυχία στις υποχρεώσεις τους, και αφετέρου για την δική του επιλογή.


Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 

Ο "Μπαλλαδόρος" δεν πήγε συλλαλητήριο. Έμεινε σπίτι και το παρακολούθησε ζωντανά, από το κανάλι του Σαββίδη!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 22/01/18 (0)
Το λάθος του φετινού ΠΑΟΚ είναι ο Λουτσέσκου…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
07:00, 22/01/18 (0)
Ο Γαύρος της εκγληματικής και ο ΠΑΟΚ της...εξυγίανσης! Πώς τα φέρνει η πουτάνα η ζωή...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:30, 22/01/18 (0)
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Καραμανλής: «Ποτέ δεν δεχθήκαμε τον όρο Μακεδονία για τα Σκόπια»…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
07:30, 22/01/18 (0)
Όσα είπε ο Λουτσέσκου στη συνέντευξη τύπου...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:47, 21/01/18 (0)Στήλες Στοιχήματος