Οποία σύγκριση Μπεργκ – Πρίγιοβιτς…
07:30 Τετάρτη, 15 Νοε 17

Οι μέτριες εμφανίσεις του Πρίγιοβιτς στα τελευταία παιγνίδια, δικαιώνουν εκείνους που είχαν προτείνει στον Ιβάν Σαββίδη να φέρει στη Τούμπα τον Μπέργκ.

} Ο Σουηδός είναι ένας επιθετικός που ξέρει μπάλα, που ξέρει να κινείται στο χώρο της αντίπαλης περιοχής, και φυσικά ποιο ποιοτικός από τον Πρίγιοβιτς.

} Θεωρούμε, ότι φέτος πρέπει ο Ιβάν Σαββίδης να κάνει την υπέρβαση, γιατί η αγωνιστική περίοδος προσφέρεται ώστε ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει τον τίτλο.

 

} Φίλος της στήλης μάς γράφει, ότι ο Λουτσέσκου εφαρμόζει την λανθασμένη συνταγή του Σκίμπε, τόσο ως προς τις επιλογές, όσο και ως προς το αγωνιστικό σύστημα.

} Ο πρώτος επιμένει στη χρησιμοποίηση του Τζιόλη, ενώ ο δεύτερος συνεχίζει να δίνει ευκαιρίες στο Σάκχοφ, που έχει αποδείξει ότι δεν είναι χρήσιμος για την ομάδα.

} Ο πρώτος αγνόησε τους αριστεροπόδαρους ακραίους αμυντικούς Τζαβέλα και Σταφυλίδη, και χρησιμοποίηση στη θέση του αριστερού μπάκ τον δεξιοπόδαρο και άπειρο Ρέτσο.

} Ο Σκίμπε έχει  πολλά κοινά στοιχεία με τον Λουτσέσκου, και σε καμιά περίπτωση δεν θέλουμε ο ΠΑΟΚ να έχει την ίδια τύχη που είχε η Εθνική μας ομάδα.

 

Ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε καμιά άλλη ομάδα Βόλεϊ έχει πουλήσει 1000!!! διαρκείας, όπως συμβαίνει στον ΠΑΟΚ.

} Αυτό σημαίνει, ότι οι φίλαθλοι ξέρουν να επιβραβεύουν αυτούς πους τους κάνουν υπερήφανους, κι εν προκειμένω, δεν είναι άλλοι από τον Θανάση Κατσαρή και τον Αντώνη Τσαλόπουλο.

 

} Μακάρι να πέσουμε έξω στις εκτιμήσεις μας, αλλά πιστεύουμε ότι η αγωνιστική δράση του Γκόμεζ, παρά τη φιλότιμη προσπάθεια που κατέβαλε στο παιγνίδι με τον Παμβοχαΐκό, φτάνει στο τέλος της.

} Ο Γκόμεζ χρησιμοποιήθηκε σε όλο σχεδόν το παιγνίδι, προσπάθησε αρκετά και πέτυχε κάποιους έξυπνους πόντους, αλλά έδειξε ξεκάθαρα ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το δεξί χέρι, όπως κι αυτός θα ήθελε.

} Άλλωστε, είναι κρίμα να υποφέρει το Λιοντάρι από τη Βενεζουέλα, γιατί δεν μπορεί να επανακτήσει την παλιά δύναμή του.

} Είναι λυπηρό το φαινόμενο, να βλέπει κανείς τον άλλοτε πρωταγωνιστή Γκόμεζ, να παίζει το ρόλο του κομπάρσου στην ομάδα.

 

} Πέρασαν πέντε (5) μήνες από τότε που ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Λεβέκ, αλλά ο Γάλλος παίκτης συνεχίζει να... αναρρώνει, χωρίς κανείς να γνωρίζει το πρόβλημα από το οποίο υποφέρει,

} Το Ιατρικό δελτίο είναι μπερδεμένο και θολό, γιατί ακούσαμε τον Γιατρό του ΠΑΟΚ να λέει ότι ο παίκτης υποφέρει από μια ανεξήγητη ψυχολογική... πίεση.

} Το θέμα αυτό πρέπει να απασχολήσει σοβαρά τη διοίκηση της ΠΑΕ, γιατί ο παίκτης συνεχίζει να βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης, από τότε που ήρθε στον ΠΑΟΚ.

} Πρέπει να υπάρξει περεταίρω, λεπτομερής διευκρίνιση, αν ο παίκτης ήρθε στο ΠΑΟΚ τραυματίας, γιατί δεν αρκούν αυτά που δήλωσαν τα... κυνηγητικά σκυλιά της Ιατρικής, καθώς πολλοί υποψιάζονται πως δεν... μυρίστηκαν τον τραυματισμό του.

} Εκτός, και αν συμβαίνει κάτι άλλο περίεργο, και ο Λεβέκ πέντε ολόκληρους μήνες δεν έχει βοηθήσει καθόλου αγωνιστικά την ομάδα.

} Το ακόμη πιο εντυπωσιακό , και αυτό χρίζει ειδικής έρευνας είναι, ότι στον παίκτη υπέγραψαν 3ετές συμβόλαιο, γιατί τους φάνηκαν λίγες οι... 300.000 ευρώ.

 

} Εκτός από τον Τοροσίδη και τον Τζαβέλα, σύμφωνος για την παραμονή του Σκίμπε στο πάγκο της Εθνικής ομάδας, είναι και ο Υφυπουργός Αθλητισμού.

} Όχι, τους λόγους για τους οποίους  επιθυμεί  την παραμονή του Γερμανού στο πάγκο της Εθνικής μας, δεν μας τους εξήγησε ο Βασιλειάδης, που φαίνεται ότι δεν σκαμπάζει από ποδόσφαιρο.

 

} Η ομάδα πάντως, που χρειάζεται άμεσα ενίσχυση είναι αυτή του μπάσκετ, γιατί σε συγκεκριμένες θέσεις εμφανίζει σοβαρές αδυναμίες.

} Γίνεται προσπάθεια για τον εντοπισμό ενός παίκτη για τη θέση δύο, δηλαδή ενός σουτέρ, αλλά και την απόκτηση ενός ψηλού, γιατί με όσες ομάδες αγωνίστηκε μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ, είχε αδυναμία μέσα στη μπασκέτα.

} Για το Βόλεϊ, οι αρμόδιοι έχουν δρομολογήσει τα επόμενα βήματα, και προσπαθούν να ενισχύσουν την ομάδα με έμπειρους και καταξιωμένους παίκτες.

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι η προσπάθεια βρίσκεται σε καλό δρόμο, και αν δεν υπάρξουν εμπόδια, πολύ σύντομα οι παίκτες  θα βρίσκονται στο Παλατάκι.

 

} Κάποιοι εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους, γιατί όπως λένε ο Μάκης Γκαγκάτσης δεν ανταποκρίνεται στις τηλεφωνικές τους κλήσεις.

} Χωρίς να θέλουμε να δικαιολογήσουμε τη συμπεριφορά του Γενικού Διευθυντή, θα πρέπει να αναλογιστούν όλοι αυτοί οι... ευαίσθητοι, ότι οι ημερήσιες τηλεφωνικές κλήσεις που ζητούν να μιλήσουν μαζί του, ξεπερνούν τις τριακόσιες .

} Αν θελήσει να απαντήσει σε όλους αυτούς, χρησιμοποιώντας τον ελάχιστο χρόνο των δύο λεπτών, ο καθένας αντιλαμβάνεται η  μισή μέρα θα πάει στο βρόντο.

 

} Νέα επιχείρηση του Ηλία Βιολίδη  βρίσκεται στα σκαριά, σε μια περίοδο δύσκολο, και αυτό είναι που τρελαίνει κάποιους ... άσπονδους φίλους του.

} Λέγονται και γράφονται διάφορα για τις δραστηριότητες που αναπτύσσει ο Ηλίας Βιολίδης, και για να δικαιολογήσουν τις θέσεις τους, γράφουν διάφορες μαλακίες.

} Στη Σαχάρα να βρεθεί ο Βιολίδης, όχι μόνο θα στήσει μαγαζί στην Έρημο, αλλά θα πηγαίνει και πολύ καλά.

} Μόνο τυχαίο δεν είναι, ότι ο επιτυχημένος επιχειρηματίας βολιδοσκοπήθηκε από μεγάλο κόμμα, προκειμένου να τον συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του.

 


Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Ο Σαββίδης να λάβει μέτρα στο κανάλι του…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 21/02/18 (0)
Να μας πει ο Ολυμπιακός ποιο διαιτητή θέλει...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:30, 21/02/18 (0)
Τα Καφέ τελείωσαν και τώρα θα δείξεις αν έχεις τ΄ αρχίδια να γίνεις πρωταθλητής ή έπρεπε να ενισχυθείς...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
18:00, 20/02/18 (0)
Θεραπεία Πέλκας και Κάμπος...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
14:45, 20/02/18 (0)
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Αν ο Τραμπ απάτησε τη Μελάνια τι να κάνει ο φουκαράς ο Δρίτσας που έχει την Τασία;
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:00, 20/02/18 (0)Στήλες Στοιχήματος