ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Η αποτυχημένη Ευταξά παραμένει στη θέση της…
08:00 Τρίτη, 14 Νοε 17

Περίπου 200.000 πολίτες οδηγήθηκαν στις κάλπες την περασμένη Κυριακή, για να εκλέξουν τον νέο Αρχηγό της Κεντροαριστεράς.
} Οι φίλοι του νέου  κομματικού φορέα, ανέδειξαν πρώτη τη Γεννηματά με ποσοστό 44, 5%, και δεύτερο τον Ανδρουλάκη με ποσοστό 25,89%, και θα συναντηθούν στο δεύτερο γύρο.
} Τρίτος στην προτίμηση ψήφων είναι ο Καμίνης με ποσοστό 12,7%, και ακολουθεί ο Θεοδωράκης  με ποσοστό 7,81%.
} Ο Ραγκούσης που είχε ανακαλύψει ο Γιώργος Παπανδρέου στην Πάρο, και που έβγαλε όλους τους Μητροπολίτες ανώμαλους, κατέλαβε την... 7η θέση, και περιορίστηκε στο εξευτελιστικό ποσοστό του 2,26%.
 

} Πόσο ανίκανος αλλά και πόσο επικίνδυνος μπορεί να είναι ένας πολιτικός, ώστε να μην οσφραίνεται το πολιτικό κλίμα,  με αποτέλεσμα  να εξευτελίζεται στην εκλογική διαδικασία;
 
} Ραδιοφωνικός παραγωγός γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού που με την ανοχή του ιδιοκτήτη έχει καβαλήσει επικίνδυνα το καλάμι, μας ενημέρωσε ότι στις επόμενες Δημοτικές εκλογές, θα είναι υποψήφιος και θα διεκδικήσει το Δήμο Θεσσαλονίκης.
} Ο ίδιος δήλωσε δημόσια , ότι θα διεκδικήσει το Δήμο Θεσσαλονίκης ως ανεξάρτητος, και επικαλέσθηκε την επιτυχία του Απόστολου Τζιτζικώστα στη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
} Η σύγκριση όμως είναι άστοχη, γιατί ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι ένας νέος πολιτικός, που έγινε Βουλευτής στα 25 του χρόνια, και Περιφερειάρχης μετά από μια 10ετία.
} Ο Ραδιοφωνικός παραγωγός που θέλει να διεκδικήσει το Δήμο Θεσσαλονίκης ως ανεξάρτητος, έχει καβατζάρει τα 70του γεγονός που αποτελεί σοβαρό ανασταλτικό παράγοντα για τον ίδιο αλλά και για τους πολίτες που θα αποφασίσουν να τον επιλέξουν.
} Είναι γεγονός, ότι ο Ραδιοφωνικός παραγωγός διέπεται από μια ανεξήγητη φιλοδοξία, και πιστεύει ότι μέσα από την εκπομπή του, μπορεί να αλλάζει... Κυβερνήσεις.
} Αν ο καλαμοκαβαλημένος  Ραδιοφωνικός παραγωγός δεν φρόντισε να ενημερωθεί, τον πληροφορούμε εμείς, ότι ο επόμενος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα είναι ο Γιώργος Ορφανός.
 

} Οι στυλοβάτες, οι βασικοί πυλώνες που στηρίζουν και διατηρούν την Τράπεζα Πειραιώς στη πρώτη θέση, παρά τις σοβαρές αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν, είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος Χριστόδουλος Αντωνιάδης, και η Περιφερειακή Διευθύντρια Τασούλα Σεκέρη.

} Πρόκειται για δύο εκλεκτά στελέχη, για δύο χαρισματικούς ανθρώπους, για δύο Τραπεζικές προσωπικότητες, που κάνουν την Τράπεζα Πειραιώς να ξεχωρίζει.

} Μόνο τυχαίο δεν είναι, ότι παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει το Τραπεζικό σύστημα της Χώρας, η  Τράπεζα Πειραιώς Κάνει βήματα προόδου, γεγονός που δεν περνάει απαρατήρητο από την Κυβέρνηση.

} Ο Χριστόδουλος Αντωνιάδης και η Τασούλα Σεκέρη, δεν είναι μόνο δύο ηγετικά στελέχη που διατηρούν  την Τράπεζα Πειραιώς στο κορυφή, είναι και ιδιαίτερα δημοφιλείς τόσο στο προσωπικό της Τραπέζης, όσο και στους επιχειρηματίες που συνεργάζονται μαζί τους.


} Κάποιοι έχουν διαφορετική άποψη, σχετικά με το πώς πρέπει να διοικείται μια μεγάλη Περιφέρεια, όπως είναι αυτή της Κεντρικής Μακεδονίας.
} Πιθανόν ορισμένοι να θέλουν τον Περιφερειάρχη ... να δέχεται επισκέψεις από κάποιους αργόσχολους, για να τον πουλήσουν... μυαλό, γιατί αυτό περισσεύει στους Έλληνες.
} Δεν τους ενδιαφέρει το γεγονός, ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, αναδείχθηκε η πρώτη Περιφέρεια που απορρόφηση όλα τα ευρωπαϊκά προγράμματα, και ο Περιφερειάρχης ως ο καλύτερος της Ευρώπης.
} Κάποια προβλήματα, κάποιες  λειτουργικές αδυναμίες που υπάρχουν, οφείλονται πιθανόν στην ανεπάρκεια κάποιων υπηρεσιακών  παραγόντων.
} Αυτές όμως έχουν εντοπιστεί, έχουν  πέσει στην αντίληψη του Περιφερειάρχη και θα αντιμετωπιστούν άμεσα και αποτελεσματικά.
 

} Στο καλωσόρισμα του Κουφοντίνα όταν  βγήκε από την Φυλακή με 48ωρη άδεια, το παρών έδωσε και γιος ενός ακόμη Υπουργού της Κυβέρνησης, που όμως η παρουσία του πέρασε απαρατήρητη από τα μέσα ενημέρωσης.

} Βλέπετε, κάποιοι τρύπιοι δημοσιογράφοι, ακόμη και την ενημέρωση την παίζουν 1-2-Χ, δηλαδή τριπλή παραλλαγή, ώστε να κρατούν τις απαραίτητες ισορροπίες.

} Τι μπορεί όμως να περιμένει κανείς από τους δημοσιογράφους εκείνους, που έχουν μετατραπεί σε πωλητές, γιατί με διαφορετικό τρόπο δεν μπορούν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των αναγνωστών;

Όταν ακούμε συχνά πυκνά κάποιους να λένε, ότι η Ελλάδα πρέπει να στηριχθεί στους νέους ανθρώπους, μήπως σε αυτή τη... νεολαία συμπεριλαμβάνονται και τα παιδιά των δύο Υπουργών;


} Φίλε αναγνώστη, αν δεν είσαι άσχετος με την πολιτική, σίγουρα είσαι βαριά άρρωστος, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα γνώριζες, ότι η ικανοποιητική συμμετοχή των πολιτών στην ανάδειξη Αρχηγού στην Κεντροαριστερά, μόνο τα συμφέροντα του Σύριζα  δεν εξυπηρετεί.
} Και δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Σύριζα, γιατί το 80% περίπου αυτών που έδωσαν το παρών στις κάλπες την περασμένη Κυριακή για να εκλέξουν τον Πρόεδρο του νέου Κομματικού φορέα, αν δεν υπήρχε η Κεντροαριστερά θα παρκάριζαν στον Τσίπρα.
 

} Πέρασε περισσότερο από 1,5 μήνας από τότε που ο Κυριάκος αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Κικίλια με την Σπυράκη στην εκπροσώπηση  του κόμματος, αλλά η αποτυχημένη επιλογή του Προέδρου που λέγεται Βίκυ Ευταξά, παραμένει ακόμη στη θέση της.

} Είναι ανάγκη, και εμείς δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε, ότι η διοικούσα επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, πρέπει να αποκτήσει νέο Πρόεδρο.
 

Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Ο Σαββίδης να λάβει μέτρα στο κανάλι του…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 21/02/18 (0)
Να μας πει ο Ολυμπιακός ποιο διαιτητή θέλει...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:30, 21/02/18 (0)
Τα Καφέ τελείωσαν και τώρα θα δείξεις αν έχεις τ΄ αρχίδια να γίνεις πρωταθλητής ή έπρεπε να ενισχυθείς...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
18:00, 20/02/18 (0)
Θεραπεία Πέλκας και Κάμπος...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
14:45, 20/02/18 (0)
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Αν ο Τραμπ απάτησε τη Μελάνια τι να κάνει ο φουκαράς ο Δρίτσας που έχει την Τασία;
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:00, 20/02/18 (0)Στήλες Στοιχήματος