ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Ο Κουφοντίνας πού βρήκε τα λεφτά κι έφτιαξε δυόροφη βίλα;
08:00 Δευτέρα, 13 Νοε 17

Μαθητής Λυκείου στη Κρήτη πήρε αποβολή, γιατί την ημέρα της Εθνικής Γιορτής της 28ης Οκτωβρίου, ύψωσε την Ελληνική Σημαία σε στύλο φωτισμού του Σχολείου.
} Αυτή η ενέργεια του μαθητή να υψώσει την Ελληνική Σημαία, που κάποιοι ξέχασαν να  υψώσουν ή κατήργησαν , τον στοίχισε αποβολή.
} Αν όμως ό νεαρός είχε υψώσει τη ... φωτογραφία του Κουφοντίνα, θα έπαιρνε τα εύσημα από τους... προοδευτικούς καθηγητές.


} Ο πρώην Βουλευτής της Χρυσής Αυγή, Μίχος, είχε ενταχθεί στο ... κόμμα του Βελόπουλου «Ελληνική Λύση», διαφώνησε όμως με τον Κυριάκο και την κοπάνησε.

} Όταν ο Βουλευτής Μίχος ρωτήθηκε, γιατί αποφάσισε να αποχωρήσει από το Κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, η απάντηση που έδωσε με βάση τις δικές μας  πληροφορίες ήταν η παρακάτω.

} Δεν θα μπορούσε να παραμείνω άλλο σε ένα ανύπαρκτο κόμμα, και σε ένα ανεπαρκή Πρόεδρο, που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να πουλάει... βότανα από το κανάλι.


} Το... πάρτι με τους λαθρομετανάστες που έχουν βάλει στόχο να μαγαρίσουν τη Χώρα μας δεν πρόκειται να σταματήσει, και καθημερινά έχουμε βρωμιάρηδες να περνούν τα σύνορά μας.
} Καθημερινά σχεδόν τα Λιμεναρχεία της Χώρας μαζεύουν λαθρομετανάστες από τη Θάλασσα, με αποτέλεσμα ο πληθυσμός τους συνεχώς να μεγαλώνει.
} Προχθές περισυλλέγησαν 250 λαθρομετανάστες από το Αιγαίο, και 90 εντοπίστηκαν σε κάποια βαγόνια στη Θεσσαλονίκη.
} Αυτό το πανηγύρι γίνεται κάθε μέρα,  αν η Κυβέρνηση δεν βάλει φρένο και συνεχιστεί αυτή η τραγική αλλά και επικίνδυνη κατάσταση, σε μερικά χρόνια, οι Έλληνες θα αποτελούν μειοψηφία στη Χώρα τους.


} Φίλος του Μαρινάκη, ο Δήμαρχος της Οιχαλίας και πρώην Πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Άρης Σταθόπουλος, τέθηκε σε αργία.

} Πως όμως θα μπορούσε ένας φίλος του Μαρινάκη να μη συμμετέχει σε... αμαρτωλές πράξεις, όταν το σύστημα όχι μόνο τους στήριξε τόσα χρόνια, αλλά και τους... γιγάντωσε;


} Τα μέσα ενημέρωσης έδειξαν  την διώροφη βίλα που διατηρεί ο Κουφοντίνας  στο Βαρνάβα, και όπως ήταν αναμενόμενο προέκυψαν δικαιολογημένες απορίες.
} Πώς απέκτησε ο Κουφοντίνας αυτή την ακριβή Βίλα, όταν δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του, γιατί  στόχος του ήταν να σκοτώνει αθώους ανθρώπους;
} Εκτός, και αν τα χρήματα τα απέκτησε από τη... δουλειά που έκανε το 45ρι πιστόλι, γιατί ο Κουφοντίνας μόνο αυτό το... εργαλείο ήξερε να χρησιμοποιεί καλά.


} Ραντεβού σε 60 μέρες έκλεισε ο Κουφοντίνας με τους συντρόφους του, μέσα στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και ο γιος του Προέδρου της Βουλής, που οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ήταν αυτός που πλήρωσε και το  γεύμα με τα παϊδάκια .

} Η διαπίστωση είναι, ότι  Κουφοντίνας εμφανίζεται αμετανόητος για τα εγκλήματα που διέπραξε, όπως αμετανόητος εμφανίζεται και ο Γιος του Προέδρου της Βουλής που συνεχίζει να τον στηρίζει και να τον αποκαλεί ήρωα και επαναστάτη.

} Αν, αυτό γίνονταν από την άλλη πλευρά, δηλαδή αν ο γιος του Προέδρου της Βουλής της Νέας Δημοκρατίας, είχε αλισβερίσι με κάποιο τρομοκράτη δολοφόνο, τότε μέσα σε ένα 24ωρο θα είχε πέσει η Κυβέρνηση.

} Το θέμα αυτό όμως πέρασε σχεδόν απαρατήρητο, χρησιμοποιώντας το γελοίο επιχείρημα, ότι η πολιτική συμπεριφορά του γιου, δεν μπορεί να επηρεάζει τον Πατέρα.
} Τι λέτε ρε μαλάκες, τι λέτε ρε τρύπιοι της ενημέρωσης, όταν ένας πατέρας δεν μπορεί να ελέγξει το γιό του, μπορεί θα μπορέσει να Κυβερνήσει το τόπο;
} Εκτός, και αν αυτή είναι μια αριστερή τακτική, δηλαδή αν ο Πρόεδρος της Βουλής γνώριζε τις... προοδευτικές θέσεις του γιού του, και φυσικά τις ενέκρινε.


} Παραιτήθηκε ο Δικηγόρος του δολοφόνου της Δώρας, μετά από τις φάπες που εισέπραξε από τους συγγενείς της θανούσης.

} Σε τέτοιου είδους εγκλήματα,  δεν πρέπει κανείς να υπερασπίζεται ένα τέτοιο κτήνος, που αφαίρεσε τη ζωή σε μια νέα κοπέλα για να την κλέψει την τσάντα.

} Δεν πρέπει να κυκλοφορούν ανάμεσά μας τέτοια δίποδα ζώα, όπως δεν πρέπει να κοιμάται ήσυχος και ο Παρασκευόπουλος που ο δολοφόνος κυκλοφορούσε ελεύθερος, κάνοντας χρίση το δικό του νόμο.

} Κάποιοι τρύπιοι της ενημέρωσης ενοχλήθηκαν, γιατί οι συγγενείς της αδικοχαμένης Δώρας, έδωσαν μερικές κλωτσιές στο δολοφόνο κατά τη μεταφορά του στις φυλακές.
} Οι λούγκρες της ενημέρωσης, κατηγορούν τους Αστυνομικούς γιατί δεν προστάτεψαν το φονιά, όταν ολόκληρη η Ελλάδα πενθεί τη νεαρή κοπέλα.
} Να τον ξεσκίσουν έπρεπε οι συγγενείς, τον δολοφόνο, γιατί αυτό το κοπρόσκυλο πάλι θα βγει από τη φυλακή, και το μόνο που θα έχει να θυμάται είναι τις κλωτσιές από τους συγγενείς της Δώρας.


} Πολλά είναι τα συγχαρητήρια που εισέπραξε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Αλέξανδρος Θάνος, για το περίπτερο που εμπνεύστηκε και δημιούργησε στο χώρο της Έκθεσης .

} Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού ενέβασε πολύ ψηλά τον πήχη, γεγονός που έκανε ορισμένους να νιώσουν... άβολα .

} Ο Αλέξανδρος Θάνος, είχε την έμπνευση να καλέσει όλες τις Περιφέρειες της Ελλάδας να δώσουν το παρών στην  Έκθεση, με αποτέλεσμα το θέμα ου Τουρισμού να το κάνει Πανελλήνια υπόθεση.

} Κάποιος φίλος της στήλης μας έστειλε μήνυμα με το οποίο μας ρωτάει,  ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Πολιτισμού, με τους άλλους Αντιπεριφερειάρχες.
} Η διαφορά φίλε αναγνώστη είναι, ότι ο Αλέξανδρος Θάνος προσπαθεί να κάνει αισθητή την παρουσία του με το έργο που επιτελεί, ενώ οι άλλοι σαλιαρίζοντας στα διάφορα μέσα ενημέρωσης.

Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
Στις 11:07 Τρίτη, 14 Νοε 17 ο Κώστας Κώστας έγραψε :
Ο Κουφοντίνας βρήκε τα λεφτά από εκεί που τα βρήκε και το Μητσοτακέικο κι όλα τα σκυλολόγια όλων αυτών που μας κυβερνάνε τόσα χρόνια....Έχεις κι απορίες για τον Κουφοντίνα...ΜΟΝΟ......


ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Στο Σύριζα η Μεγαλοοικονόμου που ανταγωνίζεται σε ασχήμια τη Σία και την Τασία…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:00, 17/01/18 (0)
Πρόταση για...Πέλκα! Έτσι γίνονται οι σωστές δουλειές κορόιδα...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 17/01/18 (0)
Και ο Σουάρες να έρθει, ο Λουτσέσκου προτιμά...Κουλούρη!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:00, 17/01/18 (0)
Συνεχίζει να προκαλεί ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ζουράρης: "Έλεγα ανέκδοτο αλλά δεν ακούστηκε όλο"!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:30, 16/01/18 (0)
Σημαντική νίκη επί της Σαλόν (90-81) αλλά δεν πήρε τη διαφορά...Πρόκριση με προϋποθέσεις...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:17, 16/01/18 (0)Στήλες Στοιχήματος