ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Αντιπεριφερειάρχης χρησιμοποιεί το υπηρεσιακό αυτοκίνητο για ψώνια…
09:00 Σαββάτο, 11 Νοε 17

Όταν πριν μερικές μέρες ένας υποψήφιος που διεκδικεί την Προεδρία στην  Κεντροαριστερά είχε δηλώσει, ότι η Κυβέρνηση δυσκολεύεται να συλλάβει τον Ρουβίκωνα και άλλες... προοδευτικές παρακρατικές οργανώσεις , γιατί συμμετέχουν δικά τους παιδιά, αυτή η δήλωση μας ταρακούνησε.
} Δεν πέρασε όμως μόνο μία εβδομάδα, και ο Υποψήφιος για την Προεδρία της Κεντροαριστεράς δικαιώθηκε.
} Αυτός που έτρεξε πρώτος να καλωσορίσει τον δολοφόνο Κουφοντίνα, δεν ήταν άλλος  από τον γιο  του Προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση.
 

} Ακούστηκαν διάφορα σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα, όπως και ποια είναι η θέση του Νίκου Βούτση για τον γιό του που δηλώνει φίλος του τρομοκράτη και δολοφόνο Κουφοντίνα.

} Ακόμη, τις... ηρωικές πράξεις του Κουφοντίνα εγκωμίασε και το προβεβλημένο στέλεχος του Σύριζα κάποιος  κ. Λάμπρου.

} Ο Ρουβίκωνας,  που συνόδευσε τον Κουφοντίνα στο σπίτι του για να περάσει την διήμερη άδειά του, ζήτησε από την Αστυνομία να απομακρυνθεί, γιατί θα αναλάβουν αυτοί να φυλάνε την κατοικία του... ήρωα Δημήτρη.
 
} Όταν διαπιστώνουν οι διάφοροι εισαγόμενοι δολοφόνοι, οι Τσιγγανόγυφτοι Αλβανοί και άλλοι , ότι οι φονιάδες  τύπου Κουφοντίνα αντιμετωπίζονται με αυτόν τον ευνοϊκό τρόπο, ανοίγει η όρεξή τους, για να αυξήσουν τις ληστείες, και τις κάθε είδους παράνομες πράξεις.
} Υπάρχουν και άλλα... προοδευτικά παιδιά που οι Μπαμπάδες του συμμετέχουν στην Κυβέρνηση, και κατέχουν σημαντικά Υπουργεία.
} Κάποιοι προσπαθούν να διαχωρίσουν τις θέσεις των παιδιών αυτών από τους Πατεράδες τους που Κυβερνούν τον τόπο, αλλά δεν πρόκειται να πείσουν κανέναν.
} Και δεν πρόκειται να πείσουν κανέναν, γιατί όταν ένας πολιτικός, αλλά και ένας γονιός γενικότερα, δεν μπορεί να ελέγξει τα παιδιά του, ώστε να ακολουθήσουν έναν τέτοιο ολισθηρό και επικίνδυνο δρόμο, πώς θα μπορέσουν να Κυβερνήσουν;
 

} Φίλε αναγνώστη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε να κάνει εχθρό του τον ΠΑΟΚ, να ταυτιστεί με τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη που κατηγορείται για πολλές αμαρτωλές πράξεις.

} Δεν θα ήταν φρόνιμο ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας να κρατήσει τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας από τον Μαρινάκη, που κατηγορείται για την εγκληματική οργάνωση του ποδοσφαίρου και μετατράπηκε σε συμμορία, αλλά και για το γνωστό καράβι που κουβαλούσε δύο τόνους ναρκωτικά, για να σπείρει το θάνατο σε αθώα νέα παιδιά;

} Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί, ότι ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας που έχει τόσο πολλά σοβαρά επιχειρήματα να χρησιμοποιήσει σε βάρος της Κυβέρνησης, ότι θα ασχολείτο με το οφσάιντ γκολ του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου.

} Μια τόσο μεγάλη  τραγική πολιτική γκάφα, δεν θα την έκανε ούτε και ο πιο άπειρος πολιτικός, γιατί άθελά του αποπροσανατόλισε τον κόσμο από  τα πραγματικά προβλήματα.
 
} Αν εξαιρέσουμε τον Γενικό Γραμματέα που προσπαθεί να θεραπεύσει την πληγή που άνοιξε ο Κυριάκος με την ασπρόμαυρη οικογένεια του ΠΑΟΚ, κανένας από τους Βουλευτές της Πόλης δεν έκανε καμιά κίνηση.
} Αυτός που προσπάθησε να αλλάξει το κλίμα και να πείσει τους ΠΑΟΚτσήδες , ότι ο Κυριάκος έκανε χιούμορ, ήταν μόνο ο Θοδωρής Ζαγοράκης.
} Ας ευχηθούμε ότι ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα αποδείξει με πράξεις, ότι δεν έχει τίποτα απολύτως με τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του.
 

} Η Κυβέρνηση προσανατολίζεται στην αντικατάσταση όλων των Προέδρων των Δημόσιων Νοσοκομείων, που δεν έχουν καμιά σχέση με το αντικείμενο.


} Κάποιοι χωρικοί Αντιπεριφερειέρχες , πιστεύουν ότι οι Περιφερειακές Ενότητες τις οποίες εκπροσωπούν, είναι δικά τους μαγαζιά, και κάνουν ότι γουστάρουν χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν.
} Τα αυτοκίνητα της Περιφέρειας  ορισμένοι Χωριάτες Αντιπεριφερειάρχες τα χρησιμοποιούν όχι μόνο για τις υπηρεσιακές τους ανάγκες, αλλά ακόμη και για τα ψώνια της οικογένειας.
} Ένας λοιπόν από αυτούς τους... βαρόνους της Περιφέρειας, σε μια μόνο εβδομάδα κατανάλωσε τόση βενζίνη, (που φυσικά πληρώνει η Περιφέρεια), όση δεν κατανάλωσαν άλλοι σε ένα μήνα.
 

} Δεν γνωρίζουμε αν αυτό το... κατόρθωμα του συγκεκριμένου Περιφερειάρχη, έχει πέσει στην αντίληψη του Περιφερειάρχη.

} Μπορεί όμως να ενημερωθεί, και να τραβήξει το αυτί του καλαμοκαβαλημένου Αντιπεριφερειάρχη, γιατί τον εκθέτει.


} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι κάποιοι δεν βλέπουν με καλό μάτι την επιτυχημένη πολιτική πορεία του Παναγιώτη Χατζηλαζαρίδη, και προσπαθούν να τον λερώσουν χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα.
} Ο Παναγιώτης όμως έχει δώσει τις απαραίτητες εξετάσεις, τις οποίες έχει περάσει με άριστα, με αποτέλεσμα οι κραυγές αυτών των γελοίων να πάνε στα σκουπίδια.
} Ο Παναγιώτης Χατζηλαζαρίδης είχε την τύχη να ... φοιτήσει και να περάσει στις εξετάσεις τη σχολή... Ψωμιάδη, που σημαίνει ότι είναι... γαλβανισμένος και δεν έχει τίποτα να φοβηθεί.
 
} Φίλε αναγνώστη, ο Θοδωρής Ζαγοράκης υπερτερεί των πολιτικών που μας γράφεις σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα.
} Αν κάποιος άλλος πολιτικός ήταν στη θέση του Θοδωρή Ζαγοράκη, θα ήταν μόνιμα στημένος σε κάποιος μικρόφωνο και θα κελαηδούσε.
} Ο Ζαγόρ όμως αποφεύγει να δίνει συνεντεύξεις, αποφεύγει όσο αυτό είναι δυνατόν να γίνει, να εμφανίζεται στα μέσα ενημέρωσης, γιατί πιστεύει ότι ένας πολιτικός πρέπει να μιλάει με το έργο του, και όχι με τις καθημερινές εμφανίσεις στα παράθυρα των καναλιών.} Προς αυτή την κατεύθυνση έχει βοηθήσει πάρα πολύ ο φίλος του Ηλίας Βιολίδης, που και αυτός πιστεύει ότι η επιτυχημένη πορεία ενός πολιτικού προκύπτει από το έργο του, και όχι από αυτά που λέει στα μέσα ενημέρωσης.


Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 

Ο "Μπαλλαδόρος" δεν πήγε συλλαλητήριο. Έμεινε σπίτι και το παρακολούθησε ζωντανά, από το κανάλι του Σαββίδη!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 22/01/18 (0)
Το λάθος του φετινού ΠΑΟΚ είναι ο Λουτσέσκου…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
07:00, 22/01/18 (0)
Ο Γαύρος της εκγληματικής και ο ΠΑΟΚ της...εξυγίανσης! Πώς τα φέρνει η πουτάνα η ζωή...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:30, 22/01/18 (0)
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Καραμανλής: «Ποτέ δεν δεχθήκαμε τον όρο Μακεδονία για τα Σκόπια»…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
07:30, 22/01/18 (0)
Όσα είπε ο Λουτσέσκου στη συνέντευξη τύπου...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:47, 21/01/18 (0)Στήλες Στοιχήματος