ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Είναι έξω και γλεντάει ο Δολοφόνος Κουφοντίνας...
09:00 Παρασκεύη, 10 Νοε 17

Ούτε  ένας  αλλά ούτε δύο , εξήντα οκτώ Λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν στη Περιοχή του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης.
} Οι λαθρομετανάστες προέρχονται από το Ιράκ, τη Σομαλία και το Αφγανιστάν, και το δικαιολογημένο ερώτημα που προκύπτει είναι, πως ο διακινητής τους πέρασε από τα σύνορα της Χώρας μας, και τους σκόρπισε στη περιοχή της Ευκαρπίας.
} Όταν εμείς γράφουμε ότι η Ελλάδα είναι ένα ξέφραγο αμπέλι κάποιοι ενοχλούνται, δεν δίνουν όμως καμιά απάντηση, πως περνούν τα σύνορά μας χιλιάδες λαθρομετανάστες από όλα τα σημεία του... ορίζοντα.
 

} 48ωρη άδεια χορηγήθηκε  στο δολοφόνο Κουφοντίνα που στέρησε τη ζωή στον Παύλο Μπακογιάννη και μερικούς ακόμη αθώους ανθρώπους, γιατί  δεν συμφωνούσαν με τη δική του πολιτική κουλτούρα.

} Ναι, θα ισχυριστούν κάποιοι γελοίοι τη αριστερής πλατφόρμας, αλλά αυτό προβλέπεται από τον σωφρονιστικό νόμο.

} Δεν θα μπορούσε, είναι το δικό μας ερώτημα, ο νόμος με ένα άρθρο να εξαιρεί τους δολοφόνους, και ειδικότερα αυτούς της ... εμβέλειας του Κουφοντίνα;


} Οι... προοδευτικοί  χειρισμοί της Κυβέρνησης,  διχάζουν  τον κόσμο, εκτός και αν αυτό επιθυμεί, μόνο που σε μια τέτοια περίπτωση μπορεί να  θρηνήσουμε νέα θύματα.
} Δεν διδάχτηκε τίποτα η Κυβέρνηση από τον... προοδευτικό νόμο Παρασκευόπουλου, που αφού κατάλαβε τη γκάφα που διέπραξε, τώρα ζητάει ο ίδιος την κατάργησή του;
} Τέτοιοι ευεργετικοί νόμοι, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κρατουμένους που βρίσκονται στη φυλακή για άλλα αδικήματα, και όχι για φόνους.
} Όσοι αφαίρεσαν τη ζωή ενός ανθρώπου, δεν έχουν το δικαίωμα να απολαμβάνουν ελεύθεροι τη δική τους ζωή, αν και θα έπρεπε γι αυτούς να υπάρχει η θανατική ποινή.
 

} Ένας γύφτος από την Αλβανία που απελάθηκε δύο φορές από την Ελλάδα αλλά συνέχισε να βρίσκεται στη Χώρα μας και φυσικά συνέχισε να εγκληματεί, σκότωσε το δικηγόρο Ζαφειρόπουλο με μοναδική ευκολία.

} Και στηn περίπτωση του Αλβανού, ηθικός αυτουργός είναι ο ... προοδευτικός νόμος Παρασκευόπουλου, ωστόσο τον γύφτο από την Αλβανία θα τον ταΐζουν οι Έλληνες φορολογούμενοι.
 
} Το τραγικό επιχείρημα που ακούμε συχνά πυκνά να λέγεται είναι, ότι η φυλακή θα τους συνετίσει, ώστε να μπορούν να ενταχθούν στη κοινωνία.
} Μπορεί μωρέ ένας επαγγελματίας δολοφόνος που  έμαθε να σκοτώνει για 50 ευρώ, να ενταχθεί ποτέ στη Κοινωνία;
} Ποια είναι η απάντηση που έχει να δώσει ο Παρασκευόπουλος στις Οικογένειες του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και της Δώρας Ζέμπερη;
} Πιθανόν να ένιωσε τύψεις ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης, και γι αυτό τώρα διαλαλεί στα μέσα ενημέρωσης, ότι ο νόμος του έκανε το... κύκλο του και πρέπει να καταργηθεί.
 

} Ως θριαμβευτή, ως ήρωα υποδέχθηκαν  διάφοροι... προοδευτικοί τον δολοφόνο Κουφοντίνα, που ο νόμος του δώρισε 48ωρη άδεια.

} Έντεκα φορές σε ισόβια καταδικάστηκε ο πιστολέρο της 17ης Νοέμβρη Κουφοντίνας, για τις έντεκα δολοφονίες που διέπραξε, αλλά πολύ σύντομα κάνοντας χρήση το νόμο Παρασκευόπουλου, σε λίγο καιρό θα κυκλοφορεί ελεύθερος.

} Δυστυχώς, αλλά για ορισμένους πρόοδος σημαίνει, να καθαρίζεις μια ντουζίνα αθώους ανθρώπους, και να απολαμβάνεις την εύνοια του ευεργετικού νόμου που εμπνεύστηκε ο Κομμουνιστής Παρασκευόπουλος, για να ... αποσυμφορήσει  τις φυλακές.


Μπορεί η θέση μας να ενοχλήσει πάλι κάποιους... ευαίσθητους, εμείς όμως θα συνεχίσουμε να την εκφράζουμε, γιατί θεωρούμε ότι είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.
} Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να αυξήσει τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας, αν προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές τις οποίες εμείς θεωρούμε επιβεβλημένες.
} Αν υποθέσουμε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, και τον ρόλο του προπονητή τον παίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα πρέπει ο... κόουτς να αλλάξει το αγωνιστικό σύστημα, αλλά και ορισμένες παίκτες που δεν αποδίδουν.
} Πρέπει να αντιληφθεί ο Προπονητής ... Κυριάκος, ότι αν η ομάδα δεν πλαισιωθεί με παίκτες που να μπορούν να σκοράρουν, δεν μπορεί να κάνει... πρωταθλητισμό.
} Είναι ανάγκη ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας να προχωρήσει σε γενναίες αλλαγές, που θα βοηθήσουν στην καλυτέρευση της εικόνας, και η αρχή πρέπει να γίνει από την Ευταξά, την οποίο ο Κυριάκος βιάστηκε να ορίσει Πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής.


} Φίλε αναγνώστη, πρέπει να έχεις λανθασμένη πληροφόρηση, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα γνώριζες, ότι ο Διοικητικής του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, δεν είναι επιλογή της Κυβέρνησης.

} Είναι επιλογή του Ιδρύματος Παπαγεωργίου, είναι Μηχανικός-Αρχιτέκτων στο επάγγελμα  και μια σχέση δεν είχε με την Δημόσια Υγεία.
 
} Τώρα που η ευτραφής κυρία έβγαλε το μεράκι της αλλά έχει αποτύχει στο ρόλο της, είμαι άμεση ανάγκη να παραδώσει την Προεδρία σε κάποιο άλλο στέλεχος που να μπορεί να βοηθήσει στη συσπείρωση των φίλων της παράταξης.
} Αν ο Πρόεδρος δυσκολεύεται να εντοπίσει αυτόν που θα μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο του, τον προτείνουμε εμείς να χρίση Πρόεδρο τον Παναγιώτη Ψωμιάδη.
} Ο Πανίκας , εξακολουθεί να είναι δημοφιλής, εξακολουθεί να έχει την αγάπη του κόσμου, και είναι ο πλέον ιδανικός για να συσπειρώσει τους Νεοδημοκράτες, που σήμερα εμφανίζονται να ανήκουν σε διάφορες τάσεις.

Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 

Ο "Μπαλλαδόρος" δεν πήγε συλλαλητήριο. Έμεινε σπίτι και το παρακολούθησε ζωντανά, από το κανάλι του Σαββίδη!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 22/01/18 (0)
Το λάθος του φετινού ΠΑΟΚ είναι ο Λουτσέσκου…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
07:00, 22/01/18 (0)
Ο Γαύρος της εκγληματικής και ο ΠΑΟΚ της...εξυγίανσης! Πώς τα φέρνει η πουτάνα η ζωή...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:30, 22/01/18 (0)
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Καραμανλής: «Ποτέ δεν δεχθήκαμε τον όρο Μακεδονία για τα Σκόπια»…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
07:30, 22/01/18 (0)
Όσα είπε ο Λουτσέσκου στη συνέντευξη τύπου...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:47, 21/01/18 (0)Στήλες Στοιχήματος