O Σαββίδης έκανε αυτό που έπρεπε να έχει κάνει εδώ και πολύ καιρό
08:00 Παρασκεύη, 10 Νοε 17

Η αγωνιστική εικόνα της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ απέναντι στην Ισπανική Τενερίφη ήταν καλύτερη από κάθε άλλη φορά, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

 

} Οι ελάχιστοι φίλαθλοι που βρέθηκαν σε ένα ακόμη παιγνίδι στο παλατάκι, απαίτησαν από τη διοίκηση να ενισχύσει την ομάδα με την απόκτηση τουλάχιστον δύο παικτών.

} Αρκετοί ήταν αυτοί που διέγνωσαν, ότι αυτή η ομάδα του ΠΑΟΚ αν δεν ενισχυθεί, δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον Άρη το Σάββατο, και μια νέα ήττα από τον συμπολίτη, μπορεί να προκαλέσει σοβαρές αναταράξεις .

 

} Είναι πάγιος κανόνας, που όμως φαίνεται ότι στον ΠΑΟΚ τον αγνοούν, όταν αποφασίζεις να διώξεις κάποιον παίκτη, ήδη έχεις εντοπίσει κι έχεις επιλέξει  τον αντικαταστάτη του.

} Στη περίπτωση του μπασκετικού ΠΑΟΚ αυτό δεν ισχύει, γιατί ενώ απομάκρυναν τον Ντίλαρντ, δεν τον αντικατέστησαν με αποτέλεσμα η αδυναμία της ομάδας να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο.

} Το επιχείρημα ότι υπάρχει οικονομικό πρόβλημα δεν ισχύει, γιατί φέτος η ομάδα έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ των τελευταίων ετών.

} Αυτό σημαίνει ότι δεν έγιναν καλές επιλογές, και ότι μέτριοι παίκτες υπέρ τιμήθηκαν , με αποτέλεσμα ο προϋπολογισμός να μεγαλώνει, η δυναμική της ομάδας όμως να μειώνεται.

 

} Το παιγνίδι με τον Άρη έχει ξεχωριστή σημασία για τους φιλάθλους, φαίνεται όμως οι αρμόδιοι του ΠΑΟΚ έχουν διαφορετική άποψη, γι αυτό και δεν φρόντισαν να ενισχύσουν την ομάδα.

} Μακάρι να έχουν αυτοί δίκαιο, πολύ φοβόμαστε όμως, ότι μια τυχόν νέα ήττα μέσα στο παλατάκι και μάλιστα από τον Άρη, μπορεί να γίνει αιτία να ξεχειλίσει το ποτήρι, και να δρομολογηθούν εξελίξεις που κανείς δεν επιθυμεί.

 

} Ακόμη η  επιλογή των διαιτητών , κάθε άλλο παρά εμπιστοσύνη εμπνέουν στο κόσμο του ΠΑΟΚ, γιατί ο Αναστόπουλος είναι αυτός που στο Αλεξάνδρειο πέρυσι  οι οπαδοί του  Άρη τον άνοιξαν το κεφάλι, αλλά ο αγώνας επαναλήφθηκε.

} Και στον τομέα αυτόν ο ΠΑΟΚ υστερεί σοβαρά, παρά τα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν, ότι φέτος οι διαιτητές θα τον σέβονται.

 

} Μετά από αρκετή καθυστέρηση, ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να επιβάλει πρόστιμα στους παίκτες για τις ήττες με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, και ανέθεσε στον Λουτσέσκου την ευθύνη, να απομακρύνει από την ομάδα εκείνους  που δεν δείχνουν το απαραίτητο ενδιαφέρον.

} Αυτή είναι μια νέα εξέλιξη του μεγαλομετόχου, αλλά το ερώτημα που δικαιολογημένα προκύπτει είναι, αν απομακρυνθούν ορισμένοι παίκτες, ποιος θα αποφασίσει για τους αντικαταστάτες τους.

} Γιατί αν αποφασίσουν αυτοί που κουβάλησαν τους... αδιάφορους, τότε είναι μία η άλλη και δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ.

 

} Δεν γνωρίζουμε πόσο εύκολο είναι ώστε να μπορεί ο Ιβάν Σαββίδης να διαθέσει περισσότερο χρόνο για τον ΠΑΟΚ.

} Γνωρίζουμε όμως, ότι διοίκηση με το τηλέφωνο ή το Σκάιπ από το Ροστόφ δεν μπορεί να γίνει, και αυτό είναι ένα μεγάλο μειονέκτημα για τον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ.

 

} Μετά την απόφαση του Εφετείου, ο Μαρινάκης ανέθεσε για μια ακόμη φορά την Προεδρία του Ολυμπιακού στο Μώραλη.

} Το έργο αυτό το είδαμε να επαναλαμβάνεται για δεύτερη ή και τρίτη φορά, και ο κόσμος άρχισε να γελάει με τα διάφορα τερτίπια που ο νόμος επιτρέπει να γίνονται.

 

} Μετά από αρκετούς μήνες, ο Γιατρός  Παπακώστας  ξεκαθάρισε , ότι ο Λεβέκ  δεν ήρθε στο ΠΑΟΚ τραυματίας, αλλά παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης, λόγω ενός τραυματισμό που ενδεχομένως να πήρε διαστάσεις, λόγω ευαισθησίας και... ψυχολογικής επιβάρυνσης.

} Όπως αντιλαμβάνεστε, ο Γιατρός του ΠΑΟΚ ήταν... σαφέστατος σχετικά με γιατί ο Λεβέκ δεν  κατάφερε να κλωτσήσει μπάλα από τον Μήνα Ιούλιο που αποκτήθηκε.

} Ενημερώνουμε σε όσους πιθανόν δεν τον γνωρίζουν, ότι ο Γιατρός του ΠΑΟΚ είναι γνωστός οπαδός του Άρη, και προς τιμήν του αυτό ποτέ δεν το έκρυψε.

} Τώρα, γιατί ο Ιβάν Σαββίδης, ή όποιος άλλος επέλεξε τον Παπακώστα που ανήκει στην Κίτρινη οικογένεια, αυτό μπορούν να μας το εξηγήσουν οι αρμόδιοι του ΠΑΟΚ.

} Εκτός, και αν είναι επιλογή του Ίβιτς, γιατί οι προπονητές εκτός από τους βοηθούς επιλέγουν και τους Γιατρούς, όπως είχε κάνει ο Αναστασιάδης με τον Οικονομίδη.

 

} Πιθανόν για μερικούς αυτά να είναι ψηλά γράμματα, μόνο έτσι όμως δεν είναι, όπως ένας παίκτης για να είναι χρήσιμος στην ομάδα πρέπει να αγαπάει και λίγο τη φανέλα, έτσι και  ένας Γιατρός για να είναι αποδεκτός, καλό είναι να ανήκει και να αγαπάει την ασπρόμαυρη οικογένεια.

 

} Έκπληξη προκάλεσε το γεγονός, ότι ο Στίβ Κέρ πήγε στη συνέντευξη τύπου, και άρχισε μπροστά στα μάτια των δημοσιογράφων να κόβει τα νύχια του.

} Αν  κάποιος λάβει υπόψη του τις ανόητες και χωρίς νόημα ερωτήσεις που υποβάλουν οι περισσότεροι δημοσιογράφοι, θα δικαιολογήσει απόλυτα την ενέργεια του Κερ.

 

} Ο Ιβάν Σαββίδης ανακοίνωσε ότι θα υποβάλει πρόστιμα στους παίκτες για τις ήττες με Ολυμπιακό και ΑΕΚ εκτός έδρας.

} Σε εκείνο τον ειδικό Ιβάν, που κουβάλησε όλες αυτές τις μετριότητες και τις χρυσοπλήρωσες, δεν θα τον βάλεις πρόστιμο;

 

} Αύριο το παλατάκι πρέπει να γεμίσει, και οι φίλαθλοι να στηρίξουν την ομάδα τους να πάρει τη νίκη από τον Άρη.

} Η ομάδα στο τελευταίο παιγνίδι με την Τενερίφη έδειξε ότι έχει κάνει βήματα προόδου, και ότι με τη βοήθεια του κόσμου, μπορεί να φτάσει στη νίκη.
Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 

Ο "Μπαλλαδόρος" δεν πήγε συλλαλητήριο. Έμεινε σπίτι και το παρακολούθησε ζωντανά, από το κανάλι του Σαββίδη!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 22/01/18 (0)
Το λάθος του φετινού ΠΑΟΚ είναι ο Λουτσέσκου…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
07:00, 22/01/18 (0)
Ο Γαύρος της εκγληματικής και ο ΠΑΟΚ της...εξυγίανσης! Πώς τα φέρνει η πουτάνα η ζωή...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:30, 22/01/18 (0)
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Καραμανλής: «Ποτέ δεν δεχθήκαμε τον όρο Μακεδονία για τα Σκόπια»…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
07:30, 22/01/18 (0)
Όσα είπε ο Λουτσέσκου στη συνέντευξη τύπου...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:47, 21/01/18 (0)Στήλες Στοιχήματος