ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Στο Ρουβίκωνα είναι δικά τους παιδιά...
08:30 Πέμπτη, 09 Νοε 17

όνο το μήνα Οκτώβριο 2017, οι Αστυνομικές Υπηρεσίες της Γενικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν  1.558!!! άτομα γιατί διέπραξαν διάφορες παραβάσεις.
} Παραβάσεις που έχουν να κάνουν με δολοφονίες, ληστείες , κλοπές και διαρρήξεις, διακίνηση ναρκωτικών και όπλων,  και πάει λέγοντας.
} Το δικαιολογημένο ερώτημα που προκύπτει είναι, πως είναι δυνατόν η Αστυνομία να εξιχνιάζει δύσκολες εγκληματικές πράξεις, και να μη μπορεί να συλλάβει τα... προοδευτικά παιδιά του Ρουβίκωνα, τους αντιεξουσιαστές, τους κουκουλοφόρους, που συμπτωματικά όλες αυτές οι παρακρατικές ομάδες, ανήκουν στον αριστερό χώρο;
} Να θυμηθούμε τον υποψήφιο για την Προεδρία της Κεντροαριστεράς που δήλωσε δημόσια σε κάποιο κανάλι, ότι δεν υπάρχει βούληση από την Κυβέρνηση να συλληφθούν όλοι αυτοί οι... προοδευτικοί λεβέντες, γιατί πρόκειται για δικά τους παιδιά;
 

} Οι Δήμαρχοι Κεντρικής Μακεδονίας ετοιμάζουν να επιστολή με την οποία θα ζητήσουν  από τους αρμόδιους, να παραμείνει το θωρηκτό «Αβέρωφ», περισσότερο χρόνο στη Θεσσαλονίκη.

} Το αίτημα αυτό προέκυψε από κάποιο σύλλογο γυναικών, όχι για να διαπιστώσουν αν λειτουργούν τα... κανόνια του θωρηκτού «Αβέρωφ», αλλά για να ενημερωθούν για τον... γάμο της Χρουσαλά με τον το γιο του Εφοπλιστή.


} Φίλε μου ο φαρισαϊσμός και η υποκρισία περισσεύει  στους πολιτικούς, αλλά και σε πολλούς άλλους τομείς.
} Ειδικότερα περισσεύει στο γυναικείο φίλο, γιατί βλέπουμε όλα αυτά τα ξέκωλα που αυτοαποκαλούνται μοντέλα, να φωτογραφίζονται ξεβράκωτα για μια φούχτα ευρώ, και για να δικαιολογήσουν τον εκτροχιασμό τους δηλώνουν ότι έκαναν μια... αισθησιακή φωτογράφιση.
} Σε αυτή τη... προοδευτική χώρα ζούμε, που προοδευτικό βαπτίζουν , ότι είναι ξεδιάντροπο, ότι είναι γελοίο, και ότι δεν εξυπηρετεί καμιά σοβαρότητα.
 

} Μια  από τις... γνωστές προοδευτικές  Κυρίες που διατηρούν ογκώδες σκύλους στα σπίτια τους για πολλούς και περίεργους λόγους, είχε έναν ‘έντονο διάλογο με κάποιο κύριο που ο σκύλος της τον εμπόδιζε να περάσει την είσοδο ενός  σούπερ Μάρκετ.

} Κυρία μου, έχετε την καλοσύνη να μαζέψετε το σκύλο σας για να περάσω στο κατάστημα, ήταν το ερώτημα του σοβαρού κυρίου, προς την κυρία που συνόδευε το σκύλο.

} Περάστε Κύριε, δεν πρόκειται να σας φάει ο σκύλος , ήταν η απάντηση της θρασύτατης Κυρίας, που συνέχισε να εμποδίζει την  είσοδο.

} Κουβέντα στη Κουβέντα άναψαν τα αίματα, η Κυρία επιτέθηκε στον Κύριο, ο οποίος την  άστραψε μια ανάποδη και την ξάπλωσε στο έδαφος, και από εδώ αρχίζει το... έργο που παίχτηκε.
 
} Ο Ογκώδες σκύλος, αντί να επιτεθεί στον άγνωστο άνθρωπο για να προστατέψει την Κυρία του, μόλις την είδε ξαπλωμένη έπεσε επάνω της και άρχισε να κάνει αυτό που όλοι φαντάζεστε.
} Μετά και από το συγκεκριμένο επεισόδιο το ερώτημα είναι, μήπως οι Κυρίες που διατηρούν αυτά τα μεγάλα σκυλιά στα σπίτια τους, τα χρησιμοποιούν και για άλλες... δουλειές;
}  Άλλωστε, αν η... πρόοδος και η μόδα το επιτρέπει εμείς περισσεύουμε, απλά θυμίζουμε σε όσους πιθανόν να το αγνοούν, ότι όλα τα ογκώδη σκυλιά δεν παίζουν μόνο το ρόλο του φύλακα, αλλά άμα λάχει και του... συντρόφου.
 
} Ο Θοδωρής Ζαγοράκης  δεν φρόντισε μόνο να εξασκηθεί στα Αγγλικά που σε ένα μεγάλο ποσοστό γνώριζε από τότε που ήταν παίκτης τη Λέστερ.

} Φρόντισε να δημιουργήσει φιλίες με τους Ευρωβουλευτές όλων των Κομμάτων, Ελληνικών και άλλων,  και να εισπράττει την εκτίμησή τους.

} Η πρόταση του Θοδωρή Ζαγοράκη για ένα συγκεκριμένο θέμα που αφορούσε την Ελληνική Γεωργία, πέρασε από το Ευρωκοινοβούλιο με τέτοιο ποσοστό, που αποτελεί  Ευρωπαϊκό ρεκόρ.
 
} Μουσουλμάνος λαθρομετανάστης που βρίσκεται παράνομα στη Χώρα μας,  εμφανίστηκε σε ένα περίπτερο της Μυτιλήνης , και αντικρίζοντας την εικόνα του Αγίου Ταξιάρχη που γιόρταζε το Νησί, άρχισε να την βεβηλώνει και να ασχημονεί.
} Όταν ο περιπτεράς αντιλήφθηκε την απαράδεκτη πράξη του , ζήτησε εξηγήσεις από τον λαθρομετανάστη, ο οποίος τον απείλησε.
} Αυτό το θράσος, αυτή η αλητεία πηγάζει από το γεγονός, ότι η κυβέρνηση όλους αυτούς τους βρωμιάρηδες τους Χαϊδεύει, και δεν τους φορτώνει σε ένα σαπιοκάραβο και να τους στείλει στο διάβολο, γιατί με την παρουσία τους έχουν μαγαρίσει την  Ελλάδα.

} Αν ο Τσίπρας πάθει συντριβή στις επόμενες εκλογές, αυτό κατά ένα μεγάλο ποσοστό θα οφείλεται στους... προοδευτικούς Κομμουνιστές, Παρασκευόπουλο, Γαβρόγλου , και Φίλη.


} Πόσο καλά μπορεί να αισθάνεται ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης Παρασκευόπουλος, που με το δικό του ευεργετικό νόμο αποφυλακίστηκε ο Γύφτος από την Αλβανία και σκότωσε τον Δικηγόρο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο, και ο Ναρκομανής που δολοφόνησε την 32χρονη Εφοριακό για να πάρει την τσάντα της;
} Όσοι πιθανόν δεν το γνωρίζουν τους ενημερώνουμε εμείς, ότι στόχος του Κομμουνιστή Παρασκευόπουλου ήταν να καταργήσει τις Φυλακές, και τη θέση του αυτή την εξέφρασε και στους φοιτητές του.

} Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας , εντυπωσίασε τους Ευρωπαίους Περιφερειάρχες με την λιτή και γεμάτη ουσία ομιλία του για το θεσμό και τα προγράμματα του ΕΣΠΑ.

} Η  εκδήλωση  πραγματοποιήθηκε σε γνωστό Ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, και ήταν από κάθε άποψη επιτυχημένη.

} Η  έντονη πολιτική παρουσία του Απόστολου Τζιτζικώστα, δεν πέρασε απαρατήρητη από τους Ευρωπαίους συναδέλφους του, οι οποίοι εξέφρασαν την πλήρη ικανοποίησή τους.
 
 

Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 

Ο "Μπαλλαδόρος" δεν πήγε συλλαλητήριο. Έμεινε σπίτι και το παρακολούθησε ζωντανά, από το κανάλι του Σαββίδη!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 22/01/18 (0)
Το λάθος του φετινού ΠΑΟΚ είναι ο Λουτσέσκου…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
07:00, 22/01/18 (0)
Ο Γαύρος της εκγληματικής και ο ΠΑΟΚ της...εξυγίανσης! Πώς τα φέρνει η πουτάνα η ζωή...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:30, 22/01/18 (0)
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Καραμανλής: «Ποτέ δεν δεχθήκαμε τον όρο Μακεδονία για τα Σκόπια»…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
07:30, 22/01/18 (0)
Όσα είπε ο Λουτσέσκου στη συνέντευξη τύπου...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:47, 21/01/18 (0)Στήλες Στοιχήματος