Σταυρώστε τον κι αυτόν...
09:00 Δευτέρα, 06 Νοε 17

Mε το Λουτσέσκου τα έχουν βάλει σήμερα. Όλοι. ΑΠό τον κόσμο, μέχρι και τους επαγγελματίες ΠΑΟΚτσήδες που παριστάνουν τους δημοσιογράφους. Εξ ου και το κοινό πρωτοσέλιδο της Μέτγρο και της Αρένα, με την ίδια φωτό και τις ίδιες απαιτήσεις! Φυσικά και κάνει λάθη ο Λουτσέσκου αλλά δεν παίζει αυτος ποδόσφαιρο.
Για τα χαίδεμένα κοπρόσκυλα που κάνουν τους ποδοσφαιριστές, τσιμουδιά. Κανείς δεν τους χρεώνει ευθύνη. Κι όμως, αυτοί παίζουν μπάλα...

Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
Στις 10:04 Δευτέρα, 06 Νοε 17 ο Κώστας Κώστας έγραψε :

Δεν μας φταίει ο Λουτσεσκου αλλά αυτοί που έφεραν τον Λουτσεσκου κι όλους τους προηγούμενους που υπέκυψαν στις ορέξεις των μανατζαραιων και της γνωστής τριπλετας κι έκαναν την ομάδα μπ@@@δελο.Προπονητες άχρηστοι παίκτες άχρηστοι κι αυτοί πάντα χρήσιμοι στις θέσεις τους..... Μην αποπροαανατολιζεις τον κόσμο. Όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει και ποιοι πραγματικά φταίνε. Αλλά η ανοχή τελείωσε. Τώρα ήρθε η ώρα που θα λογοδοτησουν στο Λαό του ΠΑΟΚ...


admin


Πάλι δε γράφεις ονόματα. Γιατί; Δεν μπορώ να ξέρω τι έχεις στο κεφάλι σου. Γράψ΄ τα και ΔΕΝ τα δημοσιεύω. Να καταλάβω ποιους εννοείς, θέλω.Ο "Μπαλλαδόρος" δεν πήγε συλλαλητήριο. Έμεινε σπίτι και το παρακολούθησε ζωντανά, από το κανάλι του Σαββίδη!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 22/01/18 (0)
Το λάθος του φετινού ΠΑΟΚ είναι ο Λουτσέσκου…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
07:00, 22/01/18 (0)
Ο Γαύρος της εκγληματικής και ο ΠΑΟΚ της...εξυγίανσης! Πώς τα φέρνει η πουτάνα η ζωή...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:30, 22/01/18 (0)
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Καραμανλής: «Ποτέ δεν δεχθήκαμε τον όρο Μακεδονία για τα Σκόπια»…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
07:30, 22/01/18 (0)
Όσα είπε ο Λουτσέσκου στη συνέντευξη τύπου...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:47, 21/01/18 (0)Στήλες Στοιχήματος