ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη πέρασε εντελώς απαρατήρητη…
08:45 Σαββάτο, 07 Οκτ 17

Καταστρατηγείται ο νόμος του Θεού λέει το Άγιο Όρος για την αλλαγή φύλου, κι έγινε η αιτία να ξυπνήσει και η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας.
} Αν δεν αντιδράσουμε τώρα, κανείς δεν γνωρίζει τι μας επιφυλάσσει ακόμη αυτός ο 75χρονος Κομμουνιστής Γαβρόγλου με το αγκαθερό μουστάκι και τις... προοδευτικές του ιδέες.
} Οι Αγιορίτες ζητούν να μην προχωρήσει ο νόμος για την αλλαγή φύλου, ενώ η πρώην Πρόεδρος της Βουλής κατήργησε με το έτσι θέλω έναν ψηφισμένο νόμο.
 
} Η Ζωή Κωνσταντοπούλου συνεχίζει τη δική της... επανάσταση, και σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον Στράτο Δασκαλόρη  που βρέθηκε στη φυλακή γιατί αρνήθηκε να πληρώσει τα διόδια, σηκώνει τη μπάρα των διοδίων  και ανενόχλητη περνάει χωρίς να πληρώσει.
} Μια ακόμη απόδειξη  που δείχνει πόσο μπάχαλο είναι το Κράτος, και πόσο επιλεκτικά λειτουργεί η Κυβέρνηση και οι νόμοι.
} Ποια είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου που εξευτελίζει την Κυβέρνηση, καταργεί τους νόμους, σηκώνει τη μπάρα και φεύγει χωρίς να πληρώσει το αντίτιμο των διοδίων;
} Τι άλλο πρέπει να δουν οι πολίτες για να διαπιστώσουν, πόσο επικίνδυνη είναι η αριστερή Κυβέρνηση του Σύριζα που έχει Πρωθυπουργό τον Τσίπρα;
 
} Μάλλιασε η γλώσσα μας να φωνάζουμε, για τον απαράδεκτο τρόπο με τον οποίο οι δημοσιογράφοι ενημερώνουν τους αναγνώστες, και τους πληρώνουν με το ανάλογο τίμημα που δεν είναι άλλο από την απαξίωση.
} Για ποια δημοσιογραφία όμως μιλάμε, όταν ακόμη και αυτός ο κοκκινοτρίχης ο Παπαδάκης για να αυξήσει την πεσμένη ακροαματικότητα της εκπομπής του, κληρώνει μοτοσακό, ψυγεία, καναπέδες και ότι άλλο προκύψει;
} Ένας δημοσιογράφος , που δεν μπορεί να προκαλέσει το ενδιαφέρον των πολιτών και προσπαθεί να τον ανοίξει την... όρεξη με κληρώσεις παριστάνοντας τον τομπολατζή, δεν  πρέπει να μείνει ούτε ένα λεπτό στη θέση του.
 
} Αναφερόμαστε στον Κοκκινοτρίχη Παπαδάκη που μέχρι τώρα έχει γίνει γνωστός για τα ανόητα αστεία του, γιατί κάποτε είχε δηλώσει ότι ο κόσμος τον θέλει γι αυτό και τον κρατάνε στο κανάλι.
} Μπορεί να μας εξηγήσει ο Παπαδάκης , αν ο κόσμος εξακολουθεί να τον θέλει, και το ποιο σημαντικό αν τον θέλει ως δημοσιογράφο  η σαν τομπολατζή;
 
} Έρχονται και άλλα διόδια μεταξύ  Διαβατών και Ωραιοκάστρου, και αν δεν αντιδράσει ο κόσμος πολύ σύντομα η... προοδευτική Κυβέρνηση να βάλει διόδια και στη διασταύρωση ... Τσιμισκή με Ίωνος Δραγούμη.
 
} Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης  και ο Αλέξης Τσίπρας για να παραστούν στο συνέδριο των Βιομηχάνων της Βόρειας Ελλάδας.
} Δεν γνωρίζουμε ποιος έχει την ευθύνη για την οργάνωση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, γνωρίζουμε όμως ότι η παρουσία του πέρασε απαρατήρητη.
} Αντίθετα ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη και τον Δήμαρχο, και έδωσε υποσχέσεις ανεξάρτητα αν δεν τις τηρήσει.
} Στο επικοινωνιακό κομμάτι ο Σύριζα δεν παίζεται, και παρά το γεγονός ότι η Κυβέρνηση τα έχει κάνει μαντάρα, βρίσκουν επιχειρήματα που πείθουν τους πολίτες.
} Άλλωστε, μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός, ότι το άνοιγμα που υπήρχε ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον Σύριζα μικραίνει συνεχώς, γεγονός που προβληματίζει σοβαρά τους φίλους της παράταξης.
 
} Αν υποθέσουμε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι μια ποδοσφαιρική ομάδα ,  ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο προπονητής  και διαπιστώνει ότι οι παίκτες δεν... σκοράρουν, δεν θα πρέπει να πάρει τα απαραίτητα μέτρα ;
} Δεν θα πρέπει να απαλλάξει την ... ομάδα από κάποιους παίκτες που έχουν αποδείξει ότι δεν μπορούν με την παρουσία τους να βοηθήσουν στην... αγωνιστική ανάκαμψή της;
} Κάνουμε φιλική υπόδειξη στον Κυριάκο Μητσοτάκη να προχωρήσει τώρα σε γενναίες αλλαγές, γιατί η Νέα Δημοκρατία διαθέτει πολύ καλό υλικό, απλά δεν έχει αξιολογηθεί κατάλληλα και δεν έχει αξιοποιηθεί.
 
} Δεν θα κουραστούμε να το φωνάζουμε, ότι η παρουσία του Βαγγέλη Βενιζέλου θα βοηθήσει στο να αποκτήσει η Νέα Δημοκρατία μια καλύτερη εικόνα.
} Τώρα, αν οι Βουλευτές της Θεσσαλονίκης, δεν επιθυμούν την... μεταγραφή του Βαγγέλη Βενιζέλου στην Νέα Δημοκρατία, αυτό ελάχιστα πρέπει να απασχολεί τον Κυριάκο.
 
} Το θέμα μας απασχολεί σχεδόν καθημερινά και θα συνεχίσει να μας απασχολεί, μέχρι να ξεσηκωθούν οι υγιείς πολίτες γιατί υπάρχουν και τέτοιοι, και να ζητήσουν να αδειάσουν οι οικοδομές από τα κοπρόσκυλα που κουβάλησαν στα διαμερίσματά τους κάποιοι βαριά... άρρωστοι.
} Δεν μπορεί το συμβόλαιο της οικοδομής να απαγορεύει την παραμονή σκύλων, και να έρχεται κάποιος κομπλεξικός τύπος και να ταλαιπωρεί τους διαμένοντας στη πολυκατοικία, γιατί τον στηρίζει ο νόμος.
} Δεν μπορεί κάποιος γιατί έτσι γουστάρει, να ενοχλεί τον διπλανό του με τις μυρωδιές που αφήνει το κοπρόσκυλο, και που κατουράει στα σκαλοπάτια της οικοδομής όπου διαμένουν και μικρά παιδιά.
} Αλλά τι μπορεί να περιμένει κανείς από μια Κυβέρνηση, που θέλει να ψηφίσει νόμο, ώστε ο Θανάσης να μπορεί να γίνει Αθανασία, και ο Αλέξης Αλεξία;
} Υποστηρίζουν έναν τέτοιο νόμο για να δείξουν πόσο ... προοδευτικοί είναι, η για να ικανοποιήσουν τους πουσταράδες που αυξάνονται επικίνδυνα;
 

Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
Στις 15:28 Σαββάτο, 07 Οκτ 17 ο Ημίθεος έγραψε :
Μεγάλος μάγκας ο Τσίπρας Μπαλαδόρε...έχει βάλει τα γυαλιά σε όλη την ΝΔ επικοινωνιακά.

Έχει Θεσσαλονίκη την γκομενίτσα, κάθε μήνα είναι εδώ, κάθε μήνα παρουσία και εμφανίσει και προσφορά στην κοινωνία της πόλης (εγκαινια κτλ κτλ), και ο μπουμπούνας ο Κυριάκος αντί να ρεφάρει, πάει και ανοίγει πόλεμο.

Αν καταφέρει η ΝΔ να χάσει αυτές τις εκλογές (γιατί και η συγκυβέρνηση ήττα θα είναι) θα μιλάμε για πραγματικά ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ. Έχω απογοητευτεί πλήρως. ΝΔ θα το ρίξω, αλλά με ΠΟΛΥ μαύρη καρδιά...

Στις 01:11 Δευτέρα, 09 Οκτ 17 ο Ημίθεος έγραψε :
Βασικά Μπαλαδόρε...ήθελα να στο γράψω από καιρό αυτό το μήνυμα, επειδή ξέρω ότι σε διαβάζει κόσμος από την ΝΔ, καθώς και την σχέση αγάπης που έχεις με το κόμμα.

Δεν μπορεί γαμώ την πουτάνα μου ο Τσίπρας και η παρέα του να περνάνε κάθε αντι-εργατικό μέτρο, και η ΝΔ να κάθεται να κλωσσάει αυγά.

Δεν μπορεί ρε συ να ψηφίζονται ΑΙΣΧΡΟΙ νόμοι, όπως αυτός περί αλλαγής φύλου, και η ΝΔ να μην παίρνει μέτρα.

Δεν μπορεί ο κάθε Καμόρα, ο κάθε Ραπτόπουλος να ειρωνεύονται αυτοί και κάτι στημένοι ακροατές τον Κυριάκη Μητσοτάκη, και να μην υπάρχει έστω μία τηλεφωνική αντίδραση από μεγάλο στέλεχος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης.

Δεν μπορεί η ΔΑΠ να κάνει τα ίδια καφριλίκια που κάνουν οι αριστεροί στο ΠΑΜΑΚ, και ο Κυριάκος να μην τους στέλνει στα τάρταρα.

Δεν μπορεί ο Κυριάκος να έχει δίπλα του ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ επικοινωνιολόγους, που να τον παρουσιάζουν σαν προβληματικό. Και δεν μπορεί να έχει τόσο βλάκες σύμβουλους, που να τον στέλνουν σε πόλεμο με τον Ιβάν Σαββίδη. Έχουν πάρει γραμμή το ποσοστό Ρωσοφιλίας στην Βόρεια Ελλάδα, και στην Ελλάδα γενικά? Χτυπάει κόκκινα Μπαλαδόρε, και αυτοί οι ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ πάνε και ανοίγουν μέτωπο ενάντια στους Ρώσους!!!!!

Δεν μπορεί ρε Μπαλαδορε να δίνει ο Κυριάκος αξιώματα στον κάθε Άδωνη, ο οποίος ανεξαρτήτως αν ήταν επιτυχημένος σαν υπουργός επί Σαμαρά, ο άνθρωπος είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ, είναι κωλοτούμπας, και το αντι-λαικο έρεισμα είναι απίστευτο.

Δεν μπορεί να υπάρχουν ακόμα ΝΔτες όμως που σκάβουν τον λάκκο του Κυριάκου, και είναι ικανοί (και θα το κάνουν) να συμμαχήσουν με τον Σύριζα, επειδή είναι λάτρες του Καραμανλή!!! Απίστευτα πράγματα, σε μία παράταξη που αν ήταν ενωμένη, θα μεγαλουργούσε. Δεν μπορεί να υπάρχουν λάτρες του Καραμανλή ο οποίος διπλασίασε το δημόσιο χρέος, και όταν η χώρα καιγόταν ολόκληρη είτε από πυρκαγιές είτε από τους μπαχαλάκηδες, αυτός να απολάμβανε την ησυχία της Ραφήνας!!

Μπαλαδόρε, αν ήταν πρόεδρος ο Μειμαράκης ή ο Τζιτζικώστας, η παράταξη θα είχε καβαντζωμένο ένα 40%, και θα βάδιζε με ομόνοια. Αν δε είχε και τον Ευάγγελο Βενιζέλο στις τάξεις της, Σύριζα δεν θα άκουγες για καμιά 12ετία.

Παρακολούθησα την ομιλία του Μητσοτάκη από την ΕΤ2. Υπάρχουν, είπε επιστήμονες όπως φυσικοί, που περιμένουν διορισμό ως εκπαιδευτικοί, ενώ με ένα σεμινάριο μερικών εβδομάδων μπορούν να γίνουν προγραμματιστές για τους οποίοιυς μάλιστα, είπε, υπάρχει μεγάλη ζήτηση στην Ελλάδα.
και ερωτώ :
ΠΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ;
Υπάρχει ζήτηση για προγραμματιστές στην Ελλάδα η οποία μάλιστα δεν καλύπτεται από τους χιλιάδες αποφοίτους ηλεκτρολόων μηχανικών προγραμμτιστών, οικονομικών κλπ που βγαίνουν κάθε χρόνο;
και επίσης :Με μερικές βδομάδες σεμινάριο γίνεσαι προγραμματιστής;
ΜΕ ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ; ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΡΕ ΜΠΑΛΑΔΟΡΕ;

Πραγματικά Μπαλαδόρε, αν το πάνε έτσι το θέμα στην ΝΔ και χάσουν τις εκλογές, μαύρο φίδι που τους έφαγε. Οι κλασσικοί Νεοδημοκράτες είμαστε ξενερωμένοι με την παθητική στάση του Κυριάκου, καθώς και με τα καθιζήματα όπως ο Βαρβιτσιώτης και ο Άδωνις που έχει μαζέψει γύρω του. Είναι τόσο ηλίθιοι που δεν καταλαβαίνουν ότι αν δεν πάνε αυτοί καλά το καράβι και δεν κυβερνήσουν την χώρα ΣΩΣΤΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ. Ο ΑΛΛΟΣ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ. Πόσο πιο απλά να το πούμε.

Και επίσης οι ξαφνικοι χαριεντισμοί του Κυριάκου και της κλίκας του με τους ΠΑΣΟΚους μας φέρνει εμετό. Άκου Κυριάκο, έχουμε κάνει πολλά λάθη στην ζωή μας, ειχαμε γκόμενες οπαδούς του Άρη, του ΠΑΟΚ, ακόμα και του Ολυμπιακού. Αλλά να πέσουμε τόσο χαμηλά και να βγαίνουμε ραντεβου με ΠΑΣΟΚες, δεν το κάναμε.


ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Στο Σύριζα η Μεγαλοοικονόμου που ανταγωνίζεται σε ασχήμια τη Σία και την Τασία…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:00, 17/01/18 (0)
Πρόταση για...Πέλκα! Έτσι γίνονται οι σωστές δουλειές κορόιδα...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 17/01/18 (0)
Και ο Σουάρες να έρθει, ο Λουτσέσκου προτιμά...Κουλούρη!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:00, 17/01/18 (0)
Συνεχίζει να προκαλεί ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ζουράρης: "Έλεγα ανέκδοτο αλλά δεν ακούστηκε όλο"!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:30, 16/01/18 (0)
Σημαντική νίκη επί της Σαλόν (90-81) αλλά δεν πήρε τη διαφορά...Πρόκριση με προϋποθέσεις...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:17, 16/01/18 (0)Στήλες Στοιχήματος