Όταν η ομάδα πάει χάλια, ανακινούμε θέμα ανακατασκευής της Τούμπας!
06:30 Σαββάτο, 07 Οκτ 17 

Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
Στις 21:09 Σαββάτο, 07 Οκτ 17 ο Κώστας Κώστας έγραψε :

Η απόφαση έχει ληφθεί. Μετά τη γ.σ. ξεκινάει η διαδικασία για τις άδειες ανακατασκευης και απ του χρόνου η ομάδα θα παίζει Καυτατζογλειο. Ξέρω ότι μετά την πληρωμή των χρεών είναι το δεύτερο μεγάλο χτύπημα για σένα. Ξέρω ότι πονάς αλλά τι να κάνουμε;;; Έτσι είναι η ζωή για αυτούς που τους αρέσει να μηδενιζουν τα πάντα...


admin


Τα χρέη πληρώθηκαν με ΔΑΝΕΙΟ από εταιρεία του Σαββίδη. Τα πληρώνει ο ΠΑΟΚ δηλαδή. Τα υπόλοιπα, αυτά που χάρισε ο Σύριζα τα πληρώνουμε όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες.


Στο μεταξύ ο ΠΑΟΚ είναι κανονικός όμηρος του Ιβάν.


Άντε να δούμε για πόσα πενήντα χρόνια θα το παραχωρήσει η γ.σ. στη ΔΙΜΕΡΑ, για να το ανακατασκευάσει αλά 2004. Ξύπνα πρόβατο...


Στις 22:54 Σαββάτο, 07 Οκτ 17 ο Κώστας Κώστας έγραψε :

Εγώ είναι πρόβατο;;; Ακόμα πιπιλας την καραμέλα ότι ο ΠΑΟΚ χρωστάει στο Σάββιδη.... Όμηρος στο μεγαλομετοχο του που γεμίζει με εκατομμύρια ευρώ σε κάθε ΑΜΚ, πρώτη φορά ακούω.. Έχεις εσύ τα φράγκα να το ανακατασκευασεις να το δώκουμε σε σένα και για εκατό χρόνια;;; Άσε ρε Μπάλα να πούμε βρέθηκε ένας άνθρωπος να εκπληρώσει τα όνειρα μας και τον πόλεμος. Τουλάχιστον κάνε τουμπεκα να πούμε και κοίτα πως ο ΠΑΟΚ γίνεται μέρα με τη μέρα πανίσχυρος παντού!!!!


admin


Πρόβατο είσαι Κώστα μου, γιατί είσαι πανηγυρτζής, ενθουσιάζεσαι και δε βλέπεις τις σκοπιμότητες και τις συνέπειες.


Εσύ που είσαι κομμουνιστής, αυτά θα έπρεπε να τα λες πρώτος. Αλλά το οπαδιλίκι, σε τυφλώνεις. Όπως και τοςυ άλλους.


Βεβαίως και ο Σαββίδης πήρε την απόφαση να πληρώσει τα χρέη, βεβαίως και αυτός παίρνει την απόφαση για το γήπεδο. Μάγκας θα ήτανε να πληρώσει τα 32 εκατομμύρια κι όχι τα δέκα και να φορτώσει σε εμάς τα υπόλοιπα. Διότι αυτό, ήταν σκάνδαλο. Όπως σκάνδαλο λέγαμε τόσα χρόνια, από το 1991, ότι ήταν το χάρισμα των αντίστοιχων τόκων και προσαυξήσεων του Ολυμπιακού. Διότι και ο Γαύρος πλήρωσε ΤΟΤΕ, έξι δισεκατομμύρια δραχμές.


Μάγκας θα ήταν ο Σαββίδης αν αγόραζε δική του έκταση, κι έφτιαχνε δικό του γήπεδο κι όχι στο χώρο του ΑΣ ΠΑΟΚ και του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, με λεφτά που περιμένει από το Κράτος, όπως και η ΑΕΚ.


Στο μεταξύ, ομάδα δεν έφτιαξε ακόμη και περιμένουμε.


Πρόσεχε μόνο, μη βγει ο Γιωργάκης καμιά φορά και αρχίσει να ξεφωνίζει τους ΠΑΟΚτσήδες ότι είναι δικό του το γήπεδο. Αυτό σου λέω μόνο...


Όσο για το αν είχα λεφτά, θα πήγαιναν ν΄ αγοράσω δικό μου σπίτι και μαγαζί και δε θα ερχόμουν να πάρω το δικό σου που είναι ένα γωνιακό ερείπιο και να σε βάλω να μένεις στο ισόγειο σε γκαρσονιέρα, που κοιτάζει πίσω πλευρά στον ακάλυπτο εκεί όπου βάζουνε τα μπάζα και τα μηχανήματα επειδή σε βρήκα φτωχό ή μπόσικο.


Στις 08:22 Κυριακή, 08 Οκτ 17 ο Κώστας Κώστας έγραψε :
Εγώ είναι πρόβατο;;; Ακόμα πιπιλας την καραμέλα ότι ο ΠΑΟΚ χρωστάει στο Σάββιδη.... Όμηρος στο μεγαλομετοχο του που γεμίζει με εκατομμύρια ευρώ σε κάθε ΑΜΚ, πρώτη φορά ακούω.. Έχεις εσύ τα φράγκα να το ανακατασκευασεις να το δώκουμε σε σένα και για εκατό χρόνια;;; Άσε ρε Μπάλα να πούμε βρέθηκε ένας άνθρωπος να εκπληρώσει τα όνειρα μας και τον πόλεμος. Τουλάχιστον κάνε τουμπεκα να πούμε και κοίτα πως ο ΠΑΟΚ γίνεται μέρα με τη μέρα πανίσχυρος παντού!!!!

Στις 09:43 Δευτέρα, 09 Οκτ 17 ο Κώστας Κώστας έγραψε :

Δλδ εσύ σ ένα περιβάλλον λαμογιας κι ατιμωρησιας απαιτείς απ το Σάββιδη να έκανε τον μ@@@κα πληρώνοντας αυτά που δεν πλήρωσαν οι άλλοι. Οι γαυροι έδωσαν έξι δις δραχμές γιατί αυτό ΉΤΑΝ το πρώτογενες τους χρέος τι μας το γράφεις με κεφαλαία.;;;Για πες μας όμως η αεΚουλα πόσα πλήρωσε;;; Ο αρουλης;;; Οι γριουλες;;; Είναι τουλάχιστον ντροπή να φωνάζεις για τον ΠΑΟΚ, όταν εκτός του γαυρου ΚΑΜΊΑ άλλη ομάδα δεν πλήρωσε ούτε τα πρώτογενη της χρέη και πιστολιασαν εξ ολοκλήρου το δημόσιο. Τώρα όσον αφορά το γήπεδο, έκταση τόσο μεγάλη και εντός της πόλης ΔΕΝ υπάρχει κι αν υπάρχει πουλιέται σε αστρονομικά πόσα και είναι να ασυμφορο ακόμη και για τον Σάββιδη. Οπότε κατά τη γνώμη σου πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε στο ερείπιο και να μας τρώει η βροχή και η ζέστη. Το υπ. εθν. αμυνας παραχώρησε τη δεκαετία του 50 αυτο το οικόπεδο. Που το περίεργο;; Το παραχώρησε για να γίνει ένα γήπεδο. Τώρα που το γήπεδο αυτό παλιωσε βρέθηκε ένας άνθρωπος που θα το κάνει ανακαίνιση. Από πότε η Τούμπα είναι χωρος του Α. Σ;; Χώρος του υπουργείου εθν άμυνας ναι του Α. Σ. από ποτε;;; Και απ όλα τα τμήματα, το ποδόσφαιρο είναι αυτό που ταίζει χρόνια τώρα τον Α. Σ και όλα τα υπόλοιπα τμήματα ή μήπως δεν είναι έτσι;;; Κι αν δεν γινόταν συμφωνία συμφέρουσα προς τον Α. Σ. δε θα ερχόταν σε συμφωνία ποτέ για να παρθεί η απόφαση της ανακαινισης. Περιμένει ο ΠΑΟΚ την πολιτεία να πληρώσει την ανακαίνιση;;; Που το άκουσες αυτό;; Μακάρι να γίνει. Διότι μέσα από ένα ανακαίνισμενο γήπεδο ανεβαίνει επίπεδο η ομάδα, οι υποδομες της από τις οποίες θα βγουν καινούργιοι παίκτες που θα στελέχωσουν την Εθνική ομάδα. Φυσικά και η πολιτεία θα έπρεπε να είναι αρωγός.. Αλλά σ ένα κράτος που πιστολιασαν όλοι χρόνια τώρα η πολιτεία χτίζει γήπεδα μόνο στους γαυρους και στα χανουμια που επαναλαμβάνω για τα χανουμια, ΠΙΣΤΟΛΙΑΣΑΝ πάνω από 150 μύρια ευρώ χρέη. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλομετοχο με φρύδια και δεν ζητιανευει από κανέναν. Εγώ λοιπόν δεν έχω λεφτά ν αγοράσω γήπεδο κι έρχεται ένας λεφτάς και μου λέει να παρει το ερειπιο να το κάνει καινούργιο να κατοίκω μέσα πάλι σαν άνθρωπος κι ότι έσοδα έχει θα τα καρπώνεται αυτός για είκοσι τριάντα χρόνια κι εγώ θα πρέπει να πω όχι και να συνεχίσω να μένω στην τρωγλη να με τρώει το κρύο τ αγιαζι και η βροχή... Δεν περίμενα να είσαι τόσο ανοιχτό μυαλό!!!!Και κάτι τελευταίο. Το καινούργιο γήπεδο του ΠΑΟΚ είτε νεοχτιστο είτε ανακαίνισμενο ή θα είναι στην Τούμπα ή στη σελήνη.. Κι επειδή το κατάλαβε ο Ιβαν αυτό και παράτησε γελοίες λύσεις τύπου Καρατασου, σε 2-3χρονια θα γουστάρουμε την ομάδαρα μας μέσα στον υπερσύγχρονο ναό!!! Όπου θα γιορτάσουμε πρωταθλήματα κύπελλο και κούπες Τσ. Λιγκ. Γιατί αν υπάρχει μια ομάδα στην Ελλάδα που είναι ικανή (λόγω ιδιοσυγκρασιας και μαγκιας) να σηκώσει Τσ Λιγκ αυτή είναι ΜΌΝΟ Ο ΠΑΟΚ!!! Με ηγέτη τον μάγκα κι ευεργετη ΙΒΆΝ ΣΆΒΒΙΔΗ!!!!!


admin


Το Γαύρο τον αναφέρω γιατί το χάρισμα στα πανωτόκια του ήταν σκάνδαλο, ενώ του Σαββίδη, ΔΕΝ είναι. Έτσι;


Τα χρέη της ΑΕΚ, πάνε στους μεγαλομετόχους, αν δεν το ξέρεις. Όπως και του Ρούλη.


Στο μόνο πάντως που ΔΕΝ ανήκει η Τούμπα, είναι το ποδόσφαιρο. Δηλ. στην ΠΑΕ. Τώρα, ότι θα το χαρίσετε στο Σαββίδη για ψίχουλα, αυτό είναι δικό σας πρόβλημα.


Καμία Πολιτεία δεν έχτισε γήπεδο στον Ολυμπιακό. Έδωσε για 49 χρόνια το χώρο και χτίστηκε με δάνειο, στο όνομα των ιδιοκτητών.


Το ότι ο Σύριζα θα δώσει λεφτά στο Σαββίδη, δικά μας λεφτά που τα κλέβει ο Σύριζα από τις τσέπες μας, είναι γεγονός.


Πάντως εσύ, δεν είσαι κομμουνιστής. Είσαι αριστερός γιαλατζί. Δούλος του κεφαλαίου. Παπατζής! Σαν τον άλλο που έφερε τα πρωταθλήματα και τα τσάμπιονς λιγκ και τώρα σας παίρνει και το γήπεδο για...αντάλλαγμα.


Ξύπνα κορόιδο!!


Όλες οι ομάδες βγαίνουν από την πόλη, πάνε σε χώρο που εξυπηρετείται από το τραίνο, το μετρό, τους αυτοκινητόδρομους, μόνο ο ΠΑΟΚ θα μείνει στη στρούγκα χωρίς πρόσβαση από πουθενά!!ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Στο Σύριζα η Μεγαλοοικονόμου που ανταγωνίζεται σε ασχήμια τη Σία και την Τασία…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:00, 17/01/18 (0)
Πρόταση για...Πέλκα! Έτσι γίνονται οι σωστές δουλειές κορόιδα...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 17/01/18 (0)
Και ο Σουάρες να έρθει, ο Λουτσέσκου προτιμά...Κουλούρη!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:00, 17/01/18 (0)
Συνεχίζει να προκαλεί ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ζουράρης: "Έλεγα ανέκδοτο αλλά δεν ακούστηκε όλο"!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:30, 16/01/18 (0)
Σημαντική νίκη επί της Σαλόν (90-81) αλλά δεν πήρε τη διαφορά...Πρόκριση με προϋποθέσεις...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:17, 16/01/18 (0)Στήλες Στοιχήματος