ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Ο Κυριάκος ξύνεται στη γκλίτσα του τσομπάνη…
08:00 Τρίτη, 19 Σεπ 17

Όπως και σε προηγούμενο σχόλιο έχουμε αναφερθεί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι επιρρεπής στα πολιτικά πέναλτι, και το σημαντικό είναι, ότι τα κάνει χωρίς να υπάρχει καμιά πίεση και κανένας λόγος.
} Αφού ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατάλαβε τη γκάφα του, και αφού ο πανελλήνιος σύνδεσμος του ΠΑΟΚ έβγαλε σκληρή ανακοίνωση σε βάρος του, αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη.
} Ειλικρινά είναι να απορεί κανείς, γιατί ο Κυριάκος ξύνεται στη γκλίτσα του τσομπάνη, και γιατί δεν αφήνει το ΠΑΟΚ ήσυχο…
} Πιθανόν να αγνοεί την τεράστια δύναμή του, αυτό όμως είναι σοβαρό λάθος, γιατί το πρώτο θύμα μιας τέτοιας λανθασμένης  θέσης , υπήρξε ο Ιωαννίδης που ήθελε να γίνει... Περιφερειάρχης.

} Δύο Τούρκοι που είχαν καταδικασθεί σε ισόβια κάθειρξη, την κοπάνησαν από τις Αγροτικές Φυλακές Κασσάνδρας, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά, το μπάχαλο του Ελληνικού  Κράτους.

} Όταν δύο κατάδικοι μπορούν και φεύγουν με τέτοια μοναδική ευκολία από τις φυλακές, το μήνυμα που στέλνουν σε όλους αυτούς τους δολοφόνους είναι, ότι κακώς παραμένουν μέσα, αφού το... σύστημα προφέρεται για έξοδο.


} Μπορεί ο Κώστας Καραμανλής να μην εμφανίζεται συχνά σε εκδηλώσεις , και να αποφεύγει να δίνει το παρών σε κομματικές συγκεντρώσεις.
} Όταν καλείται για δείπνο, και το μενού συμπεριλαμβάνει λαγό στιφάδο, και αρνάκι γεμιστό τότε παραμερίζει προσωρινά ακόμη και τον... Μπαϊρακτάρη.
} Το δείπνο οργάνωσε ο επιτυχημένος Δήμαρχος Χαλκηδόνας Γιάννης Τσουκνιδάς, και εκτός από τον πρώην Πρωθυπουργό, συμμετείχε και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, και άλλοι Δήμαρχοι της περιοχής.
} Τώρα, ο Γιάννης Τσουκνιδάς γνωρίζει την... συνταγή που μπορεί να εφαρμόσει, αν θέλει να φέρει στα Κουφάλια τον Κώστα Καραμανλή.} Ξέσπασε ο Πασχαλίδης που έγινε Ρέμος για καλλιτεχνικούς λόγους, και αποκάλεσε κότες κάποιους, αλλά δεν προσδιόρισε σε ποιους απευθύνεται.

} Μεγαλύτερη κότα από εσένα ρε Πασχαλίδη δεν υπάρχει, γιατί ενώ διαθέτεις μέτρια φωνή, το ... σύστημα σε έκανε τραγουδισταρά.
 
} Πριν μερικούς μήνες η Μαιευτική Κλινική του Ιπποκράτειου  Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης είχε κάνει κοιλιά, και αυτό κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει.
} Η Κλινική άρχισε να αναβαθμίζεται και να αποκτά την χαμένη της αξιοπιστία, από τότε που εμφανίστηκε ο Καθηγητής Απόστολος Αθανασιάδης.
} Πρόκειται για ένα εξαιρετικό επιστήμονα αλλά και για ένα σοβαρό, αξιοπρεπή και θαυμάσιο άνθρωπο με όλη τη σημασία της λέξης, που με την παρουσία του έδωσε αίγλη και κύρος στη Κλινική.
 

} Καθηγητές-διευθυντές κλινικών σαν τον Απόστολο Αθανασιάδη, διαφημίζουν τη δημόσια Υγεία, παρά τα προβλήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζει το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

} Αν στην εξαιρετική λειτουργία της Μαιευτικής Κλινικής που διευθύνει με επιτυχία ο διευθυντής Καθηγητής Απόστολος Αθανασιάδης, προσθέσουμε και την Παιδοχειρουργική Κλινική διευθυντής της οποίας είναι ο Γιώργος Τσικόπουλος, τότε ο καθένας αντιλαμβάνεται γιατί το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο θεωρείται από τα καλύτερα της Πόλης και όχι μόνο.


} Είναι άνετος, είναι επιβλητικός, είναι ευχάριστος και διαθέτει  εξαιρετική παρουσία, στοιχεία που κάνουν δημοφιλή έναν  πολιτικό.
} Αυτή είναι η θέση ενός Βουλευτή της Αθήνας για τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, και  την εκμυστηρεύθηκε σε σοβαρό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας της Θεσσαλονίκης στη ΔΕΘ.
} Αν ο Αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας ήταν ο Απόστολος Τζιτζικώστας, η διαφορά απέναντι στο Σύριζα θα ήταν διπλάσια, από αυτή που δίνουν σήμερα οι δημοσκοπήσεις.
} Συμφωνούμε απόλυτα με τον τολμηρό Βουλευτή, αλλά το σύστημα ήθελε Πρόεδρο τον Κυριάκο, και όταν το σύστημα αποφασίζει, και τα... σκυλιά είναι δεμένα.
 
} Κάποιοι στη προσπάθειά τους να χαλάσουν το καλό κλίμα που υπάρχει στη μεγάλη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, εφευρίσκουν διάφορες ανοησίες που καμιά σχέση δεν έχουν με την αλήθεια.
} Ανακάλυψαν,  ότι οι σχέσεις της Μητροπολιτικής Αντιπεριφερειάρχη με τον επιτυχημένο Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, δεν είναι καλές.
} Οι σχέσεις ανάμεσα στον Βούλα Πατουλίδου και του Αλέξανδρου Θάνου είναι εξαιρετικές, σε τέτοιο βαθμό, ώστε δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερες.
} Η πρώτη αλωνίζει καθημερινά ολόκληρη την Πόλη προκειμένου να έχει προσωπική αντίληψη για θέματα που ανήκουν στη δική της αρμοδιότητα.
} Ο δεύτερος έχει μια επιτυχημένη πορεία στο κομμάτι του τουρισμού, γεγονός που το παραδέχεται ακόμη και η αντιπολίτευση.
} Αν στους δύο παραπάνω, προσθέσουμε την Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Γερακίνα Μπισμπινά, αλλά και την Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και Πέλλας Νανά Αηδονά , τότε άνετα μπορούμε να πούμε, ότι είναι οι σταθεροί πυλώνες της Περιφέρειας.
 
} Φίλος της στήλης , στο μήνυμα που μας έστειλε μας αναφέρει, ότι ποτέ δεν είδε την ωραία Ελένη Ράπτη τόσο πεσμένη και τόσο προβληματισμένη.
} Έδωσε το παρών στην ΔΕΘ, και τρεις περίπου ώρες που κράτησε η ομιλία του Κυριάκου, δεν αντάλλαξε ούτε μια κουβέντα με κανέναν.
} Γιατί άραγε η Ελένη Ράπτη που συνεχίζει να είναι ωραία, έχει υποστεί μια τέτοια πτώση ηθικού, ώστε αυτό να είναι τόσο εμφανές;

Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 

Έτοιμος ο Κάμπος, συνεχίζει θεραπεία ο Πέλκας...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
14:30, 22/02/18 (0)
Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε Πέτγουέι...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
18:00, 22/02/18 (0)
ΠΑΡΑΠΟΛIΤΙΚΑ: Οι γιατροί να βάλουν «στεντ» και στο μυαλό του Μπουτάρη…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:30, 22/02/18 (0)
Σαν να ήταν όλα μιλημένα ξηγημένα να γίνει μια "ντεμέκ" επίθεση ναούμε...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
15:00, 22/02/18 (0)
Όταν ο Αρετόπουλος έπαιρνε εύσημα από το γραφικό κυρ Σάββα...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:00, 22/02/18 (0)Στήλες Στοιχήματος