ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Ο Μακρόν κρατάει τις… αποστάσεις από την Μπριζίτ που έβαλε στο μάτι το νεαρό τσολιά!
08:30 Πέμπτη, 14 Σεπ 17

Αυτή η περίεργη φιγούρα  ο Γαβρόγλου με το αγκαθερό μουστάκι και χωρίς σαγόνι, που ο Τσίπρας τον παρέδωσε το Υπουργείο Παιδείας για να το μαγαρίσει δήλωσε, ότι διαφωνεί με την απόφαση της Πρυτανικής Αρχής του ΑΠΘ, να καλέσει την Αστυνομία να σταματήσει τη διακίνηση  ναρκωτικών στον Πανεπιστημιακό χώρο.
} Το απλό αλλά ουσιαστικό ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: Τι άλλο θα πρέπει να κάνει αυτός ο περίεργος Γαβρόγλου, για να καταλάβει ο Τσίπρας αλλά και οι πολίτες, πόσο επικίνδυνος είναι για τα νέα παιδιά;
} Δεν θέλει ο Γαβρόγλου να διώξει όλους  αυτούς τους αληταράδες  που εμπορεύονται το θάνατο από τον χώρο του Πανεπιστημίου, για να μη... πληγεί η δημοκρατία.
 
} Ενώ οι ναρκομανείς έχουν στήσει πάγκους στους υπαίθριους χώρους του ΑΠΘ, και πουλάνε την πραμάτεια τους ανενόχλητοι, ο Καμμένος με αρκετή καθυστέρηση διαπίστωσε,. ότι στο ΠΑΜΑΚ γίνεται μεγάλη διακίνηση ναρκωτικών .
 
} Πρώην Δήμαρχοι  αλλά και νυν του Δήμου Νέας Προποντίδας παραπέμπονται από το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, για διάφορα αδικήματα, σχετικά με την ΔΕΥΑ.
} Εμείς για το θέμα αυτό είχαμε χτυπήσει το καμπανάκι εμπρόθεσμα, και είχαμε ενημερώσει τους Δημάρχους ότι στην ΔΕΥΑ γίνεται πάρτη, αλλά κανείς δεν μας άκουσε.
 
} Η... τυφλή δικαιοσύνη αποφάσισε να τιμωρήσει το δολοφόνο παλικαρά Στεφανάκη που σκότωσε την όμορφη Φαίη, με είκοσι (20) χρόνια κάθειρξη, που σημαίνει ότι ο Νταής Στεφανάκης, σε λιγότερο από έξι (6) χρόνια θα είναι ελεύθερος.
} Τέτοιες ποινές χάδι, είναι παραπάνω από σίγουρο ότι ενισχύουν την εγκληματικότητα στη Χώρα μας, που ήδη έχει πάρει τραγικές διαστάσεις.
 
} Ο Γάλλος Πρόεδρος Μακρόν δήλωσε ότι συμπαθεί την  Ελλάδα, και θα κάνει ό,τι μπορεί να την στηρίξει ώστε να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο.
} Ο Τσίπρας προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τη δήλωση του Γάλλου Προέδρου, αλλά η αλήθεια κρύβεται αλλού.
} Αυτή που έχει συμπαθήσει την Ελλάδα είναι η σύζυγος του Γάλλου Προέδρου, δηλαδή η Τασία της Γαλλίας, και αυτό γιατί έβαλε στο μάτι τον Τσολιά στον Άγνωστο Στρατιώτη.
} Βλέπετε ο Μακρόν λόγω... φόρτου εργασίας, αλλά και λόγω  εμφάνισης της συζύγου του  κρατάει τις απαραίτητες .... αποστάσεις από την Μπριτζίτ.
 
} Το θέμα με τα κοπρόσκυλα άρχισε να παίρνει τρομακτικές διαστάσεις, και θα πρέπει οι αρμόδιοι να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα, γιατί όλοι αυτοί οι βαρεμένοι σκυλάδες έχουν αποθρασυνθεί επικίνδυνα.
} Προχθές βρεθήκαμε τυχαία στο πάρκο της Αρετσούς στη Καλαμαριά, και διαπιστώσαμε ότι,  ενώ υπάρχουν απαγορευτικές πινακίδες για τα σκυλιά, γιατί στο χόρτο παίζουν μικρά παιδιά, στο συγκεκριμένο χώρο βρίσκονταν 48!!! βαρεμένοι που συνόδευαν τα σκυλιά τους στο απαγορευτικό μέρος.
} Κάνουμε έκκληση στο επιτυχημένο Δήμαρχο Καλαμαριάς, να διαθέσει την Δημοτική Αστυνομία, προκειμένου να προστατεύσει το χώρο  που παίζουν τα μικρά παιδιά, από τους επικίνδυνα βλαμμένους που συνοδεύουν κοπρόσκυλα.
 
} Δική μας εκτίμηση είναι, ότι τα κοπρόσκυλα τα συνοδεύουν στο συγκεκριμένο χώρο, αλλά και στις διάφορε πλατείες, για να δείξουν πόσο ζωόφιλοι, και για μας πόσο μαλάκες είναι.
} Πιστεύουμε σε αυτή τη θέση, γιατί αυτός που θέλει να βγάλει το σκυλί του βόλτα, μπορεί να πάει στην Ευκαρπία, η κάπου που δεν κυκλοφορούν πολίτες και ειδικότερα μικρά παιδιά.
 
} Οι πληροφορίες μας  αναφέρουν, ότι οι Βουλευτές της Α και Β Περιφέρειας Θεσσαλονίκης ράβουν... κουστούμια, για να καλωσορίσουν τον Κυριάκο στη ΔΕΘ.
} Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κάθε άλλο παρά ικανοποιημένος είναι από το έργο και την συμπεριφορά των Βουλευτών της Πόλης.
} Σχετικά με την Βουλευτίνα, αυτή έχει εξαφανιστεί και απολαμβάνει τον έρωτά της με την καινούργια συντροφιά που απέκτησε πρόσφατα.
} Είναι αλήθεια, ότι πολλοί είναι αυτοί που θα επιθυμούσαν να έχουν δίπλα τους την ωραία Ελένη, και όχι αυτό το σκιάχτρο που κουβάλησε από τη Γαλλία ο Μακρόν.
 
} Γίνεται ένας μικρός χαμός, σχετικά με αυτούς που θα επιλεγούν να ταξιδέψουν στην Αγία Πετρούπολη, και καλά θα κάνουν ορισμένοι να κάνουν ένα βήμα πίσω, να πάρουν σειρά και κάποιοι άλλοι.
} Άλλωστε, την αντιπροσωπεία  για την Αγία Πετρούπολη πρέπει την επιλέξει ο Περιφερειάρχης, και όχι να αυτοπροτείνεται ο καθένας, και να χρησιμοποιεί γελοία επιχειρήματα για να πετύχει το στόχο του.
 
} Φοβερή δουλειά έχει κάνει ο Γενικός Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, συνοδευόμενος από τον Θεσσαλονικιό συνεργάτη του.
} Οι πολίτες υποδέχονται με θέρμη τον Λευτέρη Αυγενάκη, γιατί πιστεύουν ότι είναι από τις ελάχιστες επιτυχημένες επιλογές του Κυριάκου.
 
} Ιδιαίτερη εκτίμηση τρέφει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στον Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος το διήμερο που έχει στη διάθεσή του, το διαθέτει για συναντήσεις με πολιτικούς του φίλους και όχι μόνο.
} Αν οι Βουλευτές της Πόλης έδειχναν  έστω και ελάχιστο ενδιαφέρον από αυτό που δείχνει ο Ευρωβουλευτή Θοδωρής Ζαγοράκης, η Θεσσαλονίκη δεν θα είχε απομονωθεί σε ένα τόσο μεγάλο βαθμό.
 
} Ναι ρε φίλε, ο Τουρισμός είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που προσφέρει η Ελλάδα, αλλά πρέπει να το προβάλει κάποιος ανάλογα.
} Αυτός ο κάποιος για την Βόρεια Ελλάδα, είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Αλέξης Θάνος, που εισπράττει δικαιολογημένα τα εύσημα από όλους τους φορείς.
 

Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
Στις 18:06 Πέμπτη, 14 Σεπ 17 ο Έρρενορ έγραψε :
Θα συμφωνήσω ειδικώς στο σημείο για τα σκυλιά. Δεν γίνονται πουθενά αυτά τα πράγματα... Τα παιδάκια ξαπλώνουν και πιάνουν τα γρασίδια, στα οποία λίγο πριν έχουν ουρήσει και κάνει άλλα πράγματα οι σκύλοι.

Επίσης, ο νόμος ορίζει ότι ο σκύλος πρέπει να φέρει τσιπ, οπότε μην το παίζουν φιλόζωοι όλοι όσοι έχουν ζώο χωρίς τσιπ... Στο χωριό μου έχουμε πολύ μεγάλο πρόβλημα αδέσποτων, επειδή ο κάθε "φιλόζωος" όταν βαρεθεί ύστερα απο λίγο το σκυλί του, έρχεται και το αμολάει εδώ παρατώντας το, και έτσι έχει γεμίσει με δεινοπαθημένα σκυλιά αυτό το μέρος. Βάζω στοίχημα, ότι αυτός ο καραγκιόζης λίγο καιρό πριν το αμολήσει, το έφερνε βόλτες στα πάρκα χωρίς να το έχει τσιπάρει, και το έπαιζε φιλόζωος.

Πρέπει κάποια στιγμή να λειτουργήσει ο νόμος ΚΑΙ σε αυτό το θέμα... να τους δώ μετά πώς θα τα παρατάνε στην πόρτα του άλλου... "Φιλόζωοι"... Την τύχη μου μέσα.


Κουκουλοφόρος τραμπούκισε τον Πασχάλη Καμόρα...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:46, 21/02/18 (0)
O Oυάρντα είπε στον πατέρα του, ότι ο ένας επιτιθέμενος ήταν οπαδός του γαύρου! Τον...αναγνώρισε νύχτα και με κουκούλα!!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:45, 21/02/18 (0)
Η πρόσθετη παρέμβαση του γαύρου χαρακτηρίζεται "γελοία". Ενώ η καταγγελία πέρυσι για το ημίχρονο με Πλατανιά; Αυτή ήταν...εντάξει!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:30, 21/02/18 (0)
Στο ξενοδοχείο, υπό...φρούρηση ο Ουάρντα, μετά την επίθεση που δέχτηκε! Ε, βέβαια, πρέπει να παίξει πάση θυσία κόντρα στην ΑΕΚ...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:00, 21/02/18 (0)
ΠΑΟΚτσήδες, Πανηγυρτζήδες του "μια φορά το χρόνο στην Τούμπα"!!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
12:00, 21/02/18 (0)Στήλες Στοιχήματος