Με λογύδρια και Ρώσικη μουσική δεν παίρνεις πρωτάθλημα!
07:45 Πέμπτη, 14 Σεπ 17

Κανείς δεν διαφωνεί με την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη, να συναντηθεί  με τους παίκτες και τον προπονητή που στη Ριζούπολη διέσυραν τον ΠΑΟΚ.
} Εμείς μια τέτοια συνάντηση την θεωρούσαμε επιβεβλημένη. Διαφωνούμε  όμως με τον τρόπο που ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ , διαχειρίστηκε το θέμα.

 

} Μετά τις εξηγήσεις που έδωσαν όλοι αυτοί που ξευτέλισαν τον  Ιστορικό σύλλογο, το μήνυμα που έπρεπε να τους στείλει ο Ιβάν Σαββίδης , έπρεπε να είναι ιδιαίτερα αυστηρό.

} Έπρεπε να τους κάνει γνωστό, ότι όποιος δεν μπορεί να σηκώσει τη βαριά και ιστορική φανέλα του ΠΑΟΚ, είναι προτιμότερο να την παραδώσει παρά να την μαγαρίζει.

 

} Όταν οι παίκτες μια ομάδας εμφανίζονται σαν κότες μέσα στο γήπεδο, συνήθως τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν οι διάφοροι προστάτες της ενημέρωσης είναι, ότι είναι απλήρωτη, δεν είναι καλό το κλίμα στα αποδυτήρια, και ένα σωρό ακόμη ανοησίες.

} Στην περίπτωση του ΠΑΟΚ όμως αυτό δεν ισχύει, γιατί και πληρωμένοι στην ώρα τους είναι, αλλά και το κλίμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι πολύ καλό.

 

} Όπως και στο χθεσινό μας σχόλιο αναφερθήκαμε, η ομάδα είναι βαριά ... άρρωστη, οι παίκτες  υποφέρουν από επικίνδυνη.... χαλάρωση, και ζητείται επειγόντως θεραπεία.

} Ο Ιβάν Σαββίδης αντί να τους τραβήξει τα αυτιά, τους μάζεψε να τους ταΐσει, και να τους διασκεδάσει με συγκρότημα που κουβάλησε από τη Ρωσία.

} Ιβάν, με λογύδρια και Ρώσικη μουσική δύσκολα θα μπορέσεις να ξυπνήσεις τους παίκτες του ΠΑΟΚ, που με τις εμφανίσεις τους δείχνουν ότι βρίσκονται σε λήθαργο.

 

} Δηλαδή ρε Ιβάν που τα πας, αν η ομάδα κέρδιζε στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα που αγωνίζονταν τα ¾ του παιγνιδιού με δέκα παίκτες, θα τους έφερνες την... Μπιγιονσέ για να τους ευχαριστήσεις;

 

} Πώς όμως μπορεί να υπάρξει συνοχή στην ομάδα, απαραίτητη προϋπόθεση για να έρθουν θετικά αποτελέσματα, όταν δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων μεταξύ του Προέδρου και του Προπονητή;

} Πάμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, είναι η ξεκάθαρη θέση του Ιβάν Σαββίδη εδώ και μερικά χρόνια, και ειδικότερα φέτος.

} Το πρωτάθλημα για μας είναι ένα... όνειρο δήλωσε ο Λουτσέσκου, γεγονός που δημιουργεί αρκετές απορίες και ακόμη περισσότερο ερωτηματικά.

} Φαίνεται, και αυτό είναι τραγικό για την ομάδα, ότι ο Ρουμάνος τεχνικός  δεν έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες, και δεν πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

 

} Πριν μερικά χρόνια, ο τότε φιλότιμος Πρόεδρος της ΚΑΕ Τάκης Πανελούδης, είχε οργανώσει μια ιδιαίτερα μεγάλη εκδήλωση, για να βραβεύσει τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

} Εμείς τότε είχαμε εκφράσει τη διαφωνία μας και είχαμε στενοχωρήσει τον Τάκη Πανελούδη, σήμερα όμως τα γεγονότα μας δικαιώνουν.

} Αυτός ο Βαψομαλλιάς Ντούσαν  Ίβκοβιτς που έφαγε παντεσπάνι από τον ΠΑΟΚ, δήλωσε χωρίς να ντρέπεται, ότι είναι ο οπαδός του Ολυμπιακού, και οι αρμόδιοι του Λιμανιού για να τον ευχαριστήσουν, προκάλεσαν μια παρόμοια εκδήλωση για να τον βραβεύσουν.

} Μάλλιασε η γλώσσα μας να φωνάζουμε , ότι η κάθε βράβευση έχει ειδικό βάρος, και δεν πρέπει να γίνεται με επιπολαιότητα και άλλες σκοπιμότητες.

 

} Τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ένας πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ που δήλωνε... ΠΑΟΚτσής, αλλά προχθές άλλαξε άποψη και δήλωσε ότι μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα είναι ο Ολυμπιακός.

} Αυτή είναι μια ακόμη απάντηση σε όλους εκείνους τους αφελείς, που βιάζονται να χρίσουν ΠΑΟΚτσή τον κάθε τσαρλατάνο παίκτη που έρχεται στο ΠΑΟΚ.

 

} Ο Άγις Κυνηγόπουλος δήλωσε, ότι ως Αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, είναι αυτός που πλαστογράφησε  το Διαβατήριο του Γκάλη, για να παίξει στην Ελλάδα.

} Κάποιοι κακοήθεις λένε, εμείς φυσικά δεν τους... πιστεύουμε, ότι αφού υπήρχε πλαστογραφία στη μέση, είναι λογικό να κρύβεται πίσω ο... Άγις.

 

} Όπως είχαμε προβλέψει, ο Ολυμπιακός έστειλε στη ΚΕΔ επιστολή διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του Καλογερόπουλο στην Ξάνθη.

} Αμέσως, επιστολή έστειλε και το δεκανίκι του Μαρινάκη ο Αλαφούζος, που ζητάει την τιμωρία του Θεσσαλονικιού διαιτητή Γιάννη Παπαδόπουλου, χωρίς όμως να μπορεί να στηρίξει τη θέση του, με σοβαρά επιχειρήματα.

} Αυτό θα γίνεται σε κάθε αγωνιστική, όταν ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κατακτήσει τη νίκη μέσα στο γήπεδο, γιατί πιστεύει ότι με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρει να επηρεάσει τους διαιτητές, ώστε να δίνουν αβασάνιστα πέναλτι όπως γίνονταν μέχρι πρόσφατα.

 

} Όσο βρίσκονταν  στο ΠΑΟΚ, ήταν ένα σεμνό νέο παιδί, που δεν είχε δώσει δικαιώματα για αρνητικά σχόλια.

} Όταν πήγε στη Γερμανία και απέκτησε χρήμα και όνομα, έβαψε όλο του το σώμα, και φρόντισε να βάψει τα μαλλιά του κιτρινοπράσινα, ενώ την μια πλευρά να την ξυρίσει.

} Αναφερόμαστε στον  Κώστα Σταφυλίδη, που παρασυρόμενος από το γενικότερο κλίμα, άρχισε να αντιγράφει τον Κλάους, που τώρα προσφέρει τις υπηρεσίες στο Ισραήλ.

 

} Το έχουμε επανειλημμένα τονίσει και θα συνεχίσουμε να επιμένουμε, ότι ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ έχει τη δύναμη , διαθέτει τη θέληση, και μπορεί να ξεκλειδώσει το γραφείο της Θεσσαλονίκης, που κάποιοι άλλοι υποτελείς έκλεισαν για να δείξουν καλή... διαγωγή στους Αθηναίους.

} Οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ και ειδικότερα οι ξένοι, εμφανίζονται αποφασισμένοι να ανεβάσουν  φέτος τον αγωνιστικό πήχη.

} Ρωτήθηκαν για το παιγνίδι Κυπέλλου με τον Άρη, κι έδειξαν να μην τους ανησυχεί , γιατί όπως δήλωσαν πιστεύουν στις δικές τους δυνάμεις.

 

} Σχετικά με την ομάδα Βόλεϊ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σεπέδα έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΟΚ, και  περιμένει ένα τηλέφωνο για να έρθει στη Θεσσαλονίκη.


Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
Στις 06:53 Παρασκεύη, 15 Σεπ 17 ο ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ έγραψε :
Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΧΑΝΟΥΜΙΩΝ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ......ΒΛΕΠΕ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΣΟΥ ΛΟΥ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΠΟΡΙΑ ΚΥΠΕΛΑΚΙΑ ΚΛΠ.....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΤΡΙΟ ΑΛΛΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙΣ ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ.....ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΜΠΝΕΕΙ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ...ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΣΤΑ ΜΜΕ,,,,,,,,ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΤΟΜΑ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΠΟΣΤΑ....ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΔΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΚΑΤΑ...ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΤΕ ΒΑΖΕΙΣ ΧΡΗΜΑ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ...ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΑΠΑ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ.......ΞΕΝΕΡΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ....ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΤΡΩΝΕ......ΤΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ....ΕΛΠΙΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.........


ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Ο Σαββίδης να λάβει μέτρα στο κανάλι του…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 21/02/18 (0)
Να μας πει ο Ολυμπιακός ποιο διαιτητή θέλει...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:30, 21/02/18 (0)
Τα Καφέ τελείωσαν και τώρα θα δείξεις αν έχεις τ΄ αρχίδια να γίνεις πρωταθλητής ή έπρεπε να ενισχυθείς...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
18:00, 20/02/18 (0)
Θεραπεία Πέλκας και Κάμπος...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
14:45, 20/02/18 (0)
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Αν ο Τραμπ απάτησε τη Μελάνια τι να κάνει ο φουκαράς ο Δρίτσας που έχει την Τασία;
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:00, 20/02/18 (0)Στήλες Στοιχήματος