ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Προχειροδουλειά το νέο κτίριο της Περιφέρειας...
09:15 Τετάρτη, 13 Σεπ 17

Εξαιρετικός για μια ακόμη φορά ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας απέναντι στον Υπουργό Μετανάστευσης Μουζάλα, με τη μαγκιά του κατάφερε να αποσπάσει την υπόσχεση για ενίσχυση με 45 εκατομμύρια ευρώ.
} Είναι αλήθεια ότι ο Περιφερειάρχης  δεν κουράστηκε ιδιαίτερα να πείσει τον Υπουργό, γιατί είναι γνωστό ότι ο Μουζάλας έχει...  αδυναμία όταν έχει απέναντι έναν νέο και ωραίο άνδρα όπως είναι ο Απόστολος.
} Σχετικά με το μεταναστευτικό, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι όλοι σχεδόν οι Δήμοι λίγο πολύ παίρνουν το κάτι τι τους, γι αυτό το έχουν βουλώσει,  και σωπαίνουν ενοχοποιητικά.
 

} Το κτίριο που θα φιλοξενήσει την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι μεγάλο, έχει σχεδιαστεί όμως λανθασμένα και έχει χτιστεί με φτηνά υλικά.
} Όλοι οι διάδρομοι και όλα τα γραφεία διαχωρίζονται με γυψοσανίδες, υλικά ευτελούς αξίας, που αποτελούν και άμεσο κίνδυνο σε περίπτωση πυρκαγιάς.
 
} Η ειδική σύμβουλος του Πρωθυπουργού Βασιλική Θάνου, εκτός των άλλων ασχολείται και με τον Τουρισμό που θεωρείται βαριά... βιομηχανία.
} Αν ο Αντιπεριφεριάρχης  τουρισμού και πολιτισμού Αλέξης Θάνος, ζητήσει τη στήριξη από την σύμβουλου του Πρωθυπουργού είναι σίγουρο ότι θα την έχει, γιατί η Βασιλική χαίρεται να... συναλλάσσεται με ωραία παιδιά.
} Εδώ που τα λέμε η κ. Σύμβουλος έχει δίκαιο, γιατί στην Κυβέρνηση αλλά και στο Σύριζα γενικότερα, κυκλοφορούν κάποιες περίεργες φιγούρες που για οποιαδήποτε γυναίκα περνούν απαρατήρητες.
} Αν υποθέσουμε ότι μια γυναίκα στο Σύριζα θέλει να δείξει τη... θηλυκότητά της, ποιον θα επιλέξει για να το κάνει, τον...  Βούτση ή τον  Βαρεμένο;
 

} Η  θρασύτατη και εκνευριστική Βουλευτής του Σύριζα Αυλωνίτη, βρήκε το μάστορά της από τον δημοσιογράφο Πορτοσάλτε, ο οποίος την υποχρέωση να ζητήσει συγνώμη δημόσια , και η γλωσσού πειθάρχησε.
 
} Γνωρίζουμε ότι κάποιοι θα ενοχληθούν πάλι από την θέση μας , αυτό όμως ελάχιστα μας απασχολεί, γιατί αυτούς εμείς τουλάχιστον δεν τους παίρνουμε στα σοβαρά.
} Είμαστε υποχρεωμένοι να προβάλουμε και να αναδείξουμε το σημαντικό έργο που επιτελεί η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, παρά τις όποιες δυσκολίες και προβλήματα αντιμετωπίζει.
} Ο Κλάδος, ο φορέας της Υγείας κάθε άλλο παρά εύκολος είναι, η Γερακίνα Μπισμπινά όμως καταφέρνει να επιβάλλεται με την προσωπικότητά της, και να εμπνέει σεβασμό στους Υπαλλήλους.
} Ο Φορέας Υγείας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος, χρειάζεται προσεκτική διαχείριση, και η Γερακίνα Μπισμπινά βρήκε τον πλέον κατάλληλο τρόπο, ώστε η παρουσία της να συνδυάζεται με την επιτυχία.
} Θεωρούμε, ότι η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας έχει κάνει το πρώτο βήμα με επιτυχία, και με επιτυχία θα προχωρήσει και στο επόμενο, γιατί δεν βιάστηκε να καβαλήσει το καλάμι, όπως έκαναν κάποιοι άλλοι συνάδελφοί της.
 

} Μαζί με τον Αλέξανδρο Θάνο, αποτελούν τα δύο ισχυρά χαρτιά του Περιφερειάρχη, γιατί φροντίζουν να μιλούν με το έργο τους και όχι να σαλιαρίζουν όπως κάνουν οι γνωστοί ... παπατζήδες.
 
} Τα θέματα που έρχονται κάθε Τρίτη στην Οικονομική Επιτροπή είναι πάρα πολλά, πολλές φορές ξεπερνούν ακόμη και τα 100!!!.
} Βάζουν σκόπιμα πολλά θέματα, γιατί πιστεύουν ότι με αυτόν τον τρόπο μπορούν να κουράσουν ή ακόμη και μπερδέψουν την Πρόεδρο της Οικονομικής .
} Κάνουν σοβαρό λάθος όμως, γιατί η Νανά Αηδονά διαθέτει.... διπλό διαφορικό, και δεν κωλώνει στις... ανηφόρες.
} Με συνεργάτιδα την Κατερίνα Καμπανού, που κινείται στην ίδια γραμμή με την Πρόεδρο, είναι πολύ δύσκολο κάποιοι κατεργάρηδες να πετύχουν τον στόχο τους, όσο και να προσπαθήσουν.
 
} Ο πρώην Υπουργός και Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης έρχεται την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη, και θα έχει συνάντηση με τον Περιφερειάρχη.
} Είναι αμοιβαία η εκτίμηση που υπάρχει στους δύο νέους πολιτικούς, γιατί αφενός έχουν πολλά κοινά στοιχεία, και αφετέρου γιατί έχουν κοινούς στόχους.
} Εκτός κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης θα δώσει συνέντευξη στο Ραδιοφωνικό σταθμό 95,5 και στην εκπομπή του Παπαζαφειρίου.
 

} Την Παρασκευή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την ΔΕΘ, στο περίπτερο της Περιφέρειας, ελλείψει ... Τσολιά,  θα τον καλωσορίσει η Γερακίνα Μπισμπινά.
 
} Είναι κομπλεξικοί, βρίσκονται εκτός... κλίματος, γιατί αντί να χαίρονται που ένας Θεσσαλονικιός βρίσκεται στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα, προσπαθούν να τον βρωμίσουν χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα.
} Εμείς γνωρίζουμε ποιος είναι ο στόχος τους, όπως επίσης γνωρίζουμε ότι μέσα από τον συνεργάτη του Αυγενάκη, προσπαθούν να πληγώσουν η να βλάψουν την εικόνα του Γιώργου Ορφανού, αλλά αυτό δεν θα τους περάσει.
} Και δεν θα τους περάσει γιατί έχουμε πολλά ράμματα για τη γούνα τους, και αν δεν βγάλουν το σκασμό, θα αναγκαστούμε να γράψουμε ονόματα και διευθύνσεις.
 
} Όπως και σε προηγούμενο σχόλιό μας αναφερθήκαμε, το κλίμα είναι αρκετά καλό για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, και απομένει να το διαπιστώσουμε στη ΔΕΘ.
} Με δύο καλές ... μεταγραφές όμως, δηλαδή αν αυτό ήταν εφικτό και μπορούσε να γίνει. και τη Θέση του Χατζηδάκη και του Γεωργιάδη να πάρουν αντίστοιχα οι Τζιτζικώστας και Βενιζέλος, τότε θα ανέβαζε πολύ ψηλά τον πήχη ο Πρόεδρος.

Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 

Κουκουλοφόρος τραμπούκισε τον Πασχάλη Καμόρα...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:46, 21/02/18 (0)
O Oυάρντα είπε στον πατέρα του, ότι ο ένας επιτιθέμενος ήταν οπαδός του γαύρου! Τον...αναγνώρισε νύχτα και με κουκούλα!!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:45, 21/02/18 (0)
Η πρόσθετη παρέμβαση του γαύρου χαρακτηρίζεται "γελοία". Ενώ η καταγγελία πέρυσι για το ημίχρονο με Πλατανιά; Αυτή ήταν...εντάξει!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:30, 21/02/18 (0)
Στο ξενοδοχείο, υπό...φρούρηση ο Ουάρντα, μετά την επίθεση που δέχτηκε! Ε, βέβαια, πρέπει να παίξει πάση θυσία κόντρα στην ΑΕΚ...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:00, 21/02/18 (0)
ΠΑΟΚτσήδες, Πανηγυρτζήδες του "μια φορά το χρόνο στην Τούμπα"!!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
12:00, 21/02/18 (0)Στήλες Στοιχήματος