Ο ΠΑΟΚ πρέπει να γίνει ομάδα...
07:00 Τετάρτη, 13 Σεπ 17

Πρέπει να καταλάβουν οι... ειδικοί, (μόνο τέτοιοι υπάρχουν στο ΠΑΟΚ!), ότι για μια ακόμη χρονιά η ομάδα σχεδιάστηκε λανθασμένα σε όλους σχεδόν τους τομείς.

} Είναι επίσης ανάγκη να καταλάβουν αυτοί που έχουν την ευθύνη του ποδοσφαιρικού τμήματος, ότι η ομάδα οργανώνεται δηλ. υλοποιεί το σχεδιασμό, το καλοκαίρι στην προετοιμασία, και όχι από το Σεπτέμβρη και μετά, που έχει αρχίσει το πρωτάθλημα.

 

} Η καμπάνα χτύπησε όταν ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από την Σουηδική Εστερσούντ, αλλά φαίνεται πως λίγοι την... άκουσαν.

} Με ανύπαρκτη τη μεσαία γραμμή, με τους επιθετικούς να έχουν πάθει αφλογιστία, και με την αμυντική γραμμή να εγκυμονεί κινδύνους ακόμη και από τους δέκα παίκτες του Απόλλωνα, σε καμιά περίπτωση το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο.

} Ακόμη σοβαρές ευθύνες έχει και ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, γιατί φαίνεται ότι δεν κατάφερε να αξιολογήσει τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, με αποτέλεσμα σε κάθε παιγνίδι να μας εκπλήσσει αρνητικά με τις επιλογές του.

} Στο παιγνίδι της Ριζούπολης ο Λουτσέσκου ανακάλυψε τον αργό και ανεπαρκή Κάνας που αδυνατεί να προωθήσει τη μπάλα στους επιθετικούς, και τον έδωσε θέση στην ενδεκάδα.

 

} Ο πιο δημιουργικός παίκτης στη μεσαία γραμμή ήταν ο Τσίμιροτ, και ο πιο καλός οργανωτής ο Μπίσεσβαρ.

} Τον πρώτο τον αγνοεί προκλητικά, γιατί δεν τα πήγε καλά σε κάποια παιγνίδια, ενώ τον δεύτερο τον κάνει αλλαγή, και αποδυναμώνει τη μεσαία γραμμή, αφού δεν υπάρχει καλύτερος παίκτης να προωθήσει τη μπάλα στην επίθεση.

} Αν δεχθούμε ότι δυναμώνει την επίθεση και με έναν ακόμη επιθετικό, μπορεί να μας ενημερώσει ο Ρουμάνος, ποιος θα περάσει τη μπάλα στους επιθετικούς;

 

} Στο προχθεσινό παιγνίδι όλοι οι παίκτες βρίσκονταν εκτός τόπου και χρόνου, με τον Κάμπος να πελαγοδρομεί χωρίς να ξέρει τι θέλει.

} Τον πρώτο παίκτη που έπρεπε να κάνει αλλαγή ο Λουτσέσκου ήταν αυτός, ο Ρουμάνος όμως τον κράτησε 90΄στο παιγνίδι χωρίς να μπορεί να δικαιολογήσει την απόφασή του.

 

 

} Ο ΠΑΟΚ πρέπει να γίνει ομάδα, γιατί αυτή τη στιγμή δεν είναι. Οι παίκτες αυτοσχεδιάζουν μέσα στο γήπεδο, γιατί δεν γνωρίζουν το ρόλο τους.

} Αν  η ομάδα  δεν καταφέρει να αποκτήσει την απαραίτητη συνοχή , ώστε οι παίκτες να γνωρίζουν τι θέλουν, όσες μεταγραφές και να κάνει ο Ιβάν, ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει ν΄ απογοητεύει τους φιλάθλους.

 

} Στο χθεσινό παιγνίδι χρειάζονταν ένας παίκτης με προσωπικότητα, ένας παίκτης που θα μπορούσε με προσωπική ενέργεια να τρυπήσει την άμυνα του Απόλλωνα, αλλά αυτός  δεν υπήρχε.

} Η μάλλον υπήρχε αλλά τον έδωσαν δανεικό στη Καραμπάγκ, και φυσικά αναφερόμαστε στον Ενρίκε, που ήταν ό μόνος παίκτης που είχε τσαμπουκά.

 

} Αυτός ο ΠΑΟΚ, και εμείς δεν θα κουραστούμε να το φωνάζουμε, είναι βαριά...  άρρωστος δεν μπορεί να διεκδικήσει καμιά διάκριση.

} Θα πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα, και φυσικά η νοοτροπία που επικρατεί στους παίκτες, γιατί ενώ η αντίπαλη ομάδα αγωνίζονταν με δέκα παίκτες, ο Κρέσπο  έπαιζε πασούλες με το Ρέι, και καθυστερούσε το παιγνίδι γιατί ένιωθε ανασφαλής.

 

} Αυτό που θα ΄πρεπε να κάνει ο Ιβάν Σαββίδης, θα ήταν να ζητήσει εξηγήσεις τόσο από τους παίκτες όσο και από τον προπονητή που έχει μείνει στη.... Ξάνθη. Αυτός όμως, προτίμησε να τους κάνει το…τραπέζι!

 

} Διαβάζω την κριτική για τον διαιτητή τον οποίο κάποιοι χαρακτηρίζουν καλό, και διαφωνώ κάθετα μαζί τους.

} Ένας διαιτητής επιβάλλεται με την προσωπικότητά του και δεν  δείχνει 7 - 8 κάρτες σε ένα παιγνίδι, που κλέβει τουλάχιστον 15 λεπτά γιατί τόσος χρόνος χρειάζεται για να γράψει τις κάρτες.

} Αυτός ο διαιτητής  σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί και δεν πρέπει να θεωρείται και να χαρακτηρίζεται καλός.

} Κάθε φορά που έδειχνε μια δικαιολογημένη κάρτα στους Παίκτες του Απόλλωνα, αμέσως μετά έδειχνε κίτρινη κάρτα στους παίκτες του ΠΑΟΚ, για... ισορροπία.

 

} Η παρουσία του Σαραϊδάρη, αλλά και του Δημοκράτη δεν βοήθησε την ομάδα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, ενώ είχε όλες τις προϋποθέσεις…

} Στην κλήρωση της Α1 και στην εκδήλωση που οργάνωσε ο ΕΣΑΚΕ, ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος δεν έδωσε το παρών, γιατί δεν είχε άνθρωπο να αφήσει στο μαγαζί.

} Μπορεί ο Αντιπρόεδρος να μας εξηγήσει, πως τα κατάφερε, πως έλυσε το πρόβλημα με το μαγαζί, και βρέθηκε στη Ριζούπολη;

} Είναι απορίες που πρέπει να απαντώνται, ώστε να μην υπάρχουν σκοτεινά σημεία, γιατί κάποιοι Δημοκράτη λένε διάφορα, που φυσικά εμείς δεν τα υιοθετούμε.

 

} Έστω και με δυσκολία, η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ  κατέκτησε την πρώτη θέση στα Μαυροσκούφεια, νικώντας προχθές τον Κολοσσό της Ρόδου.

} Από τους νέους παίκτες που αποκτήθηκαν, κάποιοι έδειξαν ότι θα βοηθήσουν την ομάδα, ορισμένοι όμως δεν ενθουσίασαν τον κόσμο με τις εμφανίσεις τους.

 

} Φίλε αναγνώστη, μπορεί οι νεοαποκτηθέντες παίκτες του ΠΑΟΚ να διαθέτουν καλά... βιογραφική, δεν διαθέτουν όμως ψυχή και τσαμπουκά, απαραίτητα στοιχεία για να κερδίζονται παιγνίδια σαν αυτό στη Ριζούπολη.

} Το παιγνίδι αυτό αν υπήρχε ένας Γκαρσία στην ομάδα, θα το κέρδιζε με τον καλώς εννοούμενο τσαμπουκά.

 


Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 

Κουκουλοφόρος τραμπούκισε τον Πασχάλη Καμόρα...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:46, 21/02/18 (0)
O Oυάρντα είπε στον πατέρα του, ότι ο ένας επιτιθέμενος ήταν οπαδός του γαύρου! Τον...αναγνώρισε νύχτα και με κουκούλα!!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:45, 21/02/18 (0)
Η πρόσθετη παρέμβαση του γαύρου χαρακτηρίζεται "γελοία". Ενώ η καταγγελία πέρυσι για το ημίχρονο με Πλατανιά; Αυτή ήταν...εντάξει!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:30, 21/02/18 (0)
Στο ξενοδοχείο, υπό...φρούρηση ο Ουάρντα, μετά την επίθεση που δέχτηκε! Ε, βέβαια, πρέπει να παίξει πάση θυσία κόντρα στην ΑΕΚ...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:00, 21/02/18 (0)
ΠΑΟΚτσήδες, Πανηγυρτζήδες του "μια φορά το χρόνο στην Τούμπα"!!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
12:00, 21/02/18 (0)Στήλες Στοιχήματος