ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Γι΄ αυτό και ο αριθμός των τρύπιων αυξάνει συνεχώς…
08:30 Τρίτη, 12 Σεπ 17

Η κατάσταση που επικρατεί στη Χώρα μας προβληματίζει σοβαρά τα νέα παιδιά, γιατί δεν ξέρουν ποιον δρόμο ν΄ ακολουθήσουν.
} Να παραμείνουν αρσενικοί και να υποφέρουν, ή να μετατραπούν σε πισωγλέντηδες που απαιτεί η... μόδα, και ν΄ αποκτήσουν την εύνοια της Κοινωνίας και όχι μόνο;
} Τα νέα παιδιά διαπιστώνουν , ότι όσοι έχουν το κουσούρι του πισωγλέντη , μπορούν να γίνουν Δήμαρχοι, παρουσιαστές, Βουλευτές και ότι άλλο γουστάρουν.
} Αν παραμείνουν στη... φύση τους είναι σίγουρο ότι θα υποφέρουν, γι΄ αυτό και ο αριθμός των τρύπιων αυξάνει συνεχώς.
 

} Το 82,1% των πολιτών δεν πιστεύει στις εξαγγελίες του Τσίπρα, που σημαίνει  ότι ο Πρωθυπουργός δεν πείθει ούτε αυτούς που ψηφίζουν Σύριζα.

} Αυξήσαμε τα συσσίτια δήλωσε με καμάρι ο Τσίπρας στη ΔΕΘ, και αυτό ο Αλέξης το εντάσσει στα θετικά της Κυβέρνησης.

} Επιτυχημένη Κυβέρνηση είναι Αλέξη εκείνη που θα σταματήσει τα συσσίτια , γιατί ο κόσμος δεν θα τα έχει ανάγκη, και όχι αυτή που τα αυξάνει.

} Βέβαια αυτό με αριστερή Κυβέρνηση δύσκολα μπορεί να γίνει, γιατί συσσίτια ξεκίνησαν από  τα κομμουνιστικά καθεστώτα .


} Η Πρόεδρος της Δημοτικής Συμπαράταξης  δήλωσε, ότι ο Τσίπρας από Πινόκιο έγινε Χάρι Πότερ, και προσπαθεί να κοροϊδέψει για μια ακόμη φορά τον κόσμο.
} Παραπάνω από δύο (2) ώρες κράτησε η ομιλία του Τσίπρα στη ΔΕΘ, ο οποίος με όσα είπε κατάφερε αντί να ενημερώσει τον κόσμο να τον μπερδέψει.
} Ακόμη και για τον Άνθιμο είχε κάτι να πει, και αναφέρθηκε στους γνωστούς... χιτώνες, για να δείξει πόσο ενδιαφέρεται για την αδύναμη τάξη.
 

} Όταν κάποιος Καρανίκας που δηλώνει σύμβουλος του Πρωθυπουργού, στέλνει στα τσακίδια μια επένδυση της τάξης των 3 δις περίπου, τότε οι Έλληνες πρέπει να ανησυχούν.

} Να τον στείλει στο σπίτι του ζήτησαν τα κόμματα της Αντιπολίτευσης, αλλά αυτό ελάχιστη σημασία έχει, γιατί αυτός που αντικαταστήσει τον Καρανίκα θα είναι χειρότερος.
 
} Σε μια περίοδο που οι περισσότεροι Δήμοι της Χώρας έχουν σηκώσει ψηλά τα χέρια, και που ο ξεμωραμένος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μπουτάρης ασχολείται μόνο με τους πισωγλέντηδες της Πόλης, ο Δήμαρχος Καλαμαριάς διατηρεί το Δήμο καθαρό, και προχωρεί σε ασφαλτοστρώσεις.
} Στην πρώτη περίπτωση , ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας από τα μαύρα χαράματα οργώνει όλο σχεδόν το Δήμο, και εποπτεύει τα συνεργεία καθαριότητας.
} Μέχρι τώρα, κανένας Αντιδήμαρχος Καθαριότητας δεν είχε δείξει ένα τέτοιο ενδιαφέρον, και κανένας δεν ήταν τόσο αποτελεσματικός, όσο ο Στέλιος Φωτόπουλος.
} Με τέτοιους συνεργάτες, είναι λογικό ο Δήμαρχος αντί για παράπονα να εισπράττει εύσημα από τους Δημότες.
 

} Στο χθεσινό μας σχόλιο,  αναφερθήκαμε στον επιτυχημένο Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Πολιτισμού Αλέξανδρο Θάνο, και σχολιάσαμε τον τρόπο με τον οποίο ανταποκρίνεται στα τηλέφωνα των πολιτών.

} Πρόκειται για παρεξήγηση, γιατί κάποιοι έπαιρναν σε λάθος τηλέφωνο, και αυτό διαπιστώθηκε στην πράξη.

} Ο Αλέξης Θάνος, είναι από τη φύση του ευγενικό παιδί, και διαθέτει την απαραίτητη καλλιέργεια , που δεν τον επιτρέπει να μην έχει  σεβασμό στους πολίτες.

} Είναι από τα δυνατά χαρτιά της Περιφέρειας, και το πιο σημαντικό είναι ότι δεν βγαίνει να σαλιαρίσει όπως κάνουν άλλοι συνάδελφοί του, που ήδη οι πολίτες του χαρακτηρίζουν γραφικούς.
 
} Η Άντζελα Γκερέκου βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να οργανώσει την συναυλία του συζύγου της.
} Όπως δήλωσε βρίσκεται σε αναμονή και περιμένει το κάλεσμα ώστε να προχωρήσει στο επόμενο πολιτικό βήμα.
} Η πρώην Υπουργός Πολιτισμού, η όμορφη Άντζελα δεν έκρυψε τη συμπάθεια που τρέφει στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας λέγοντας, ότι πολύ σύντομα ο Απόστολος θα κληθεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα της Χώρας.
 
} Κάθε φορά,  που κάποιοι  θα επιχειρούν χρησιμοποιώντας γελοία επιχειρήματα να πλήξουν τον Περιφερειάρχη, θα παίρνουν και την απάντηση που τους αξίζει.
} Οι συνεργάτες του Περιφερειάρχη είναι ελάχιστοι, είναι νέα παιδιά με πολύ καλή μόρφωση και παιδεία, και για να βρίσκονται δίπλα στον Απόστολο, έχουν περάσει όλες τις δοκιμασίες, και μάλιστα με πολύ καλό.... βαθμό.
 
} Την Παρασκευή έρχεται ο Κυριάκος στη Θεσσαλονίκη, και κάποιοι άρχισαν από τώρα να ετοιμάζουν μπογιά για τα... μαλλιά τους.
} Άρχισαν από τώρα να ψάχνουν τη θέση στην οποία θα καθίσουν στη ΔΕΘ, και αρκετοί είναι αυτοί που εκφράζουν ήδη τη δυσαρέσκειά τους.
} Οι θέσεις στη πρώτη σειρά θα καλυφθούν από τους Αθηναίους επισήμους, ενώ πρόκειται για γιορτή της Θεσσαλονίκης.
} Έτσι είμαστε υποχρεωμένοι να φάμε στη μάπα το φαλακρό παλικάρι από την Κρήτη που έγινε πρόσφατα γαμπρός, τον βιβλιοπώλη, και μερικούς ακόμη περίεργους.
 

} Τον Τζιτζικώστα αποκλείεται να τον δείτε δίπλα στο Κυριάκο, και το γιατί το αναφέραμε στο χθεσινό μας σχόλιο.
 
 
 
 
 

Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Ο Σαββίδης να λάβει μέτρα στο κανάλι του…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 21/02/18 (0)
Να μας πει ο Ολυμπιακός ποιο διαιτητή θέλει...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:30, 21/02/18 (0)
Τα Καφέ τελείωσαν και τώρα θα δείξεις αν έχεις τ΄ αρχίδια να γίνεις πρωταθλητής ή έπρεπε να ενισχυθείς...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
18:00, 20/02/18 (0)
Θεραπεία Πέλκας και Κάμπος...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
14:45, 20/02/18 (0)
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Αν ο Τραμπ απάτησε τη Μελάνια τι να κάνει ο φουκαράς ο Δρίτσας που έχει την Τασία;
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:00, 20/02/18 (0)Στήλες Στοιχήματος