Κλαψομουνιάσματα για τη... Σουρωτή!
Από στιτιζόμενους και υποψήφιους τρόφιμους του Σαββίδη…
07:45 Δευτέρα, 11 Σεπ 17

Ένα αόρατο χέρι έστειλε κείμενο, μια αόρατη φωνή διέταξε τη γραμμή, κι έτσι είχαμε… κλαψομουνιάσματα μετά το 1-1 του γαύρου στην Ξάνθη.
  class="text_main_nea">Κλαψομουνιάσματα από τα σιτιζόμενα  Μέσα και τους τρόφιμους ρεπόρτερ αλλά και υποψήφια σιτιζόμενα Μέσα και φιλόδοξους αυλικούς-τροφίμους!

Ο λόγος; Οι παίκτες του Ολυμπιακού λέει, δε φέρουν στις φανέλες τους το λογότυπο της... Σουρωτής!

Οι αυλικοί της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ανέλαβαν δράση για να προστατέψουν τα συμφέροντα της εταιρείας του πατερούλη Ιβάν, λες και είναι... μέτοχοι στη  Σουρωτή!

Θα μας πείτε, είναι σιτιζόμενοι. Παίρνουν και διαφημίσεις. Έτσι, έδωσαν τα διαπιστευτήριά τους: Με πανομοιότυπους τίτλους και όμοιο περιεχόμενο, ξιφούλκησαν κατά του Μαρινάκη! Ούτε για ξεκάρφωμα δεν άλλαξαν μια δυο λέξεις!!

O Ολυμπιακός, είναι γνωστό εδώ και 2-3 χρόνια, ότι δεν έβαλε στη φανέλα του τον ΟΠΑΠ του Μελισσανίδη και δε δέχτηκε λεφτά από τη χορηγία εκείνη και στη θέση της έβαλε τη Γιούνισεφ. Το ίδιο κάνει και τώρα που κλάνει τη Σουρωτή.

Πού είναι το παράξενο και πού είναι το... παράνομο;

Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, κι έχει τεράστιο πρόεδρο. Κι ο ΠΑΟΚ είναι βέβαια μεγάλη ομάδα αλλά δεν έχει τεράστιο πρόεδρο. Έναν άσχετο έχει που φέρεται στην ομάδα σαν να είναι ταμπακερί...

Ο γαύρος επιπλέον, είναι σοβαρή ομάδα. Ενώ ο ΠΑΟΚ, δεν είναι…

Ο πρόεδρος του γαύρου, δε μικραίνει την ομάδα του υποπίπτοντας σε βλακώδεις ενέργειες επικοινωνιακού λάθους, αποδεχόμενος χορηγίες της πλάκας, από ιδιοκτήτη άλλης ομάδας. Και καλά κάνει.

Παράδειγμα προς μίμηση είναι ο Φαυλόγαυρος. Δυστυχώς...

Ο γαύρος δεν είναι ΠΑΟΚ, να φορέσει τον ΟΠΑΠ του Μελισσανίδη, ούτε είναι ΠΑΟΚ για να φορέσει το «Πάμε Στοίχημα» του Κόκκαλη. Έτσι δεν είναι μάγκες;

Έτσι είναι, δυστυχώς και πάλι…

Κάποιοι άλλοι είναι λοιπόν που δεν μπορούνε να κάνουν τέτοιες επικοινωνιακές ενέργειες και πάνε από γκάφα σε γκάφα και γελάνε με την ομάδα τους και οι πέτρες.

Αυτά και ο νοών νοήτο…


Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Ο Σαββίδης να λάβει μέτρα στο κανάλι του…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 21/02/18 (0)
Να μας πει ο Ολυμπιακός ποιο διαιτητή θέλει...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:30, 21/02/18 (0)
Τα Καφέ τελείωσαν και τώρα θα δείξεις αν έχεις τ΄ αρχίδια να γίνεις πρωταθλητής ή έπρεπε να ενισχυθείς...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
18:00, 20/02/18 (0)
Θεραπεία Πέλκας και Κάμπος...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
14:45, 20/02/18 (0)
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Αν ο Τραμπ απάτησε τη Μελάνια τι να κάνει ο φουκαράς ο Δρίτσας που έχει την Τασία;
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:00, 20/02/18 (0)Στήλες Στοιχήματος