ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Έπαθε αγκύλωση ο Τζιτζικώστας δίπλα στη Θάνου!..
08:30 Δευτέρα, 11 Σεπ 17

Οι πρόσφυγες-λαθρομετανάστες που θα μείνουν  οριστικά στη Χώρα μας, ανέρχονται σε 30.000 δήλωσε ο Γυναικολόγος Μουζάλας, που ο Τσίπρας τον έχρισε Υπουργό.
} Ο Μουζάλας παρέλειψε να μας ενημερώσει, πόσες χιλιάδες είναι οι παράνομοι λαθρομετανάστες που βρίσκονται στη Χώρα μας, και με την παρουσία τους μαγαρίζουν τον τόπο μας.
 

} Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, πήγε να πάρει το αυτοκίνητό του, και το βρήκε παρκαρισμένο επάνω σε τούβλα, με τις τέσσερις ρόδες να έχουν κάνει φτερά.

} Βλέπετε, όλοι αυτοί οι εγκληματίες που βρίσκονται στη Χώρα μας, δεν κάνουν χατίρια σε κανέναν, δείχνοντας έτσι πόσο μεγάλο είναι το θράσος τους.


} Στους χώρους του ΑΠΘ γίνεται φανερή διακίνηση ναρκωτικών και όχι μόνο, ο Υπουργός Παιδείας όμως με το αγκαθερό μουστάκι, επιμένει στο Πανεπιστημιακό άσυλο, με αποτέλεσμα οι έμποροι ναρκωτικών να έχουν στήσει.... πάγκους στους υπαίθριους χώρους του Πανεπιστημίου.
} Ρε Αλέξη, που τους είχες κρυμμένους όλους αυτούς τους επικίνδυνους Πανεπιστημιακούς, και τους έβαλες στην Κυβέρνηση;
 
} Τη θέση μας για τον Αντιπεριφεριάρχη  Τουρισμού και Πολιτισμού την έχουμε επανειλημμένα εκφράσει και είναι ιδιαίτερα θετική.
} Ο Αλέξανδρος Θάνος στην Αντιπεριφέρεια Τουρισμού και Πολιτισμού έχει μια επιτυχημένη πορεία, την οποία κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει.
} Υπάρχουν ορισμένοι όμως που εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους, γιατί όπως λένε δυσκολεύονται να επικοινωνήσουν μαζί του, και αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να προσέξει και να απασχολήσει τον  Αλέξη.
} Και πρέπει να το προσέξει, γιατί όσοι δεν έδειξαν σεβασμό στους πολίτες, και όσοι ακολούθησαν τον λανθασμένο δρόμο της έπαρσης και της αλαζονείας, πλήγωσαν σοβαρά την εικόνα τους.
 

} Κάποιοι ενοχλούνται από το θετικό έργο που επιτελεί η Νανά Αηδονά, τόσο ως Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών όσο και ως Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας.

} Ειδικότερα ενοχλούνται όταν διαβάζουν θετικά σχόλια από τον τύπο της Πέλλας, που οι δημοσιογράφοι εκφράζουν την απόλυτη ικανοποίησή τους, από το έργο που παράγει, αλλά και από την άψογη συμπεριφορά της.
 
} Πριν μερικές μέρες, ανάμεσα στην Μητροπολιτική Αντιπεριφερειάρχη και τον Πρόεδρο των Ξενοδόχων της Θεσσαλονίκης, υπήρξε μια παρεξήγηση σχετικά με τον Τουρισμό της Πόλης και όχι μόνο.
} Εμείς γνωρίζουμε πόσο σοβαρός και αξιοπρεπής είναι ο Ανδρέας Μανδρίνος, όπως επίσης γνωρίζουμε  ότι η Βούλα Πατουλίδου είναι σκληρό αντράκι και δεν μασάει.
} Ο Τουρισμός της Πόλης και όχι μόνο χρειάζεται και τους δύο, και είμαστε σίγουροι ότι πολύ σύντομα η παρεξήγηση θα λυθεί, και η μελλοντική συνεργασία του Ανδρέα και της Βούλας θα είναι άψογη.
 
} Μεγαλύτερη δοκιμασία δεν θα μπορούσε να επιβάλει ο Πρωθυπουργός στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, στις εκδηλώσεις της ΔΕΘ.
} Για περισσότερο από τρεις (3) ώρες ο Τσίπρας έβαλε τον Απόστολο να κάθεται δίπλα στη Θάνου, με αποτέλεσμα ο Περιφερειάρχης να πάθει αγκύλωση, γιατί ήταν υποχρεωμένος να κοιτάει δεξιά, αφού το θέαμα στην αριστερή πλευρά κάθε άλλο παρά ευχάριστο ήταν.
} Αυτό δείχνει ότι ο Αλέξης δεν συμπαθεί τον Απόστολο, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα τον έβαζε να καθίσει δίπλα στην Αχτσίογλου, και όχι στη Θάνου που μόνο που την βλέπεις σε τρομάζει.
 
} Νέα δημοσκόπηση της Marc αυτή τη φορά, δίνει προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία 12 ποσοστιαίες μονάδες, που όμως πάλι δεν είναι αρκετές με βάσει τα εγκληματικά πολιτικά λάθη που διαπράττει η Κυβέρνηση.

} Τρίτο κόμμα παραμένει σταθερά η Χρυσή Αυγή με 7,1% , ενώ η Δημοκρατική Συμπαράταξη που βαπτίστηκε Κεντροαριστερά , ακολουθεί στην 4η θέση.
 
} Ο Γενικός Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας συνοδευόμενος από τους Βουλευτές περιοχής, όργωσε κυριολεκτικά τη Δυτική Μακεδονία, και έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους.
} Ο Λευτέρης Αυγενάκης είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη Βόρεια Ελλάδα, γιατί είναι χαμηλών τόνων, και οι πολίτες τον εμπιστεύονται.
 
} Δεν γνωρίζουμε ποιος εμπνεύστηκε και δημιούργησε το περίπτερο στη ΔΕΘ, θα μπορούσε όμως να είναι καλύτερο, γιατί είναι η βιτρίνα της Περιφέρειας.
 
} Η πρώην Υπουργός Άντζελα Γκερέκου, βρέθηκε δύο μέρες στη Θεσσαλονίκη για να οργανώσει τη συναυλία του άνδρα της στο Θέατρο Δάσος,
} Οι Βουλευτές της Πόλης όμως που έμαθαν για την άφιξή της, αισθάνθηκαν περίεργα γιατί υπάρχει η πιθανότητα να είναι υποψήφια στην Α΄  Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.
} Γνωρίζουν τις αδυναμίες τους, ξέρουν ότι οι πολίτες δεν έχουν τις καλύτερες εντυπώσεις γι αυτούς, και πώς να έχουν όταν είναι εξαφανισμένοι δεν βγαίνουν να ενημερώσουν τον κόσμο, όπως κάνει ο Λευτέρης Αυγενάκης;} Φίλε αναγνώστη, αυτό εμείς δεν το είχαμε σκεφθεί, ωστόσο όσο το κοσκινίζουμε διαπιστώνουμε ότι έχεις απόλυτο δίκαιο.

} Μας γράφει ο φίλος μας, ότι σπάνια θα δούμε τον Μητσοτάκη και τον Τζιτζικώστα δίπλα-δίπλα, γιατί αμέσως προκαλείται το ενδιαφέρον της σύγκρισης στο κόσμο, και ο Κυριάκος είναι χαμένος από.... χέρι.


} Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι για να εμφανιστεί στην ΔΕΘ η πρώην Πρόεδρος του Αρείου Πάγου και σύμβουλος σήμερα  του Πρωθυπουργού,  έπεσαν επάνω της ... σοβατζήδες και ελαιοχρωματιστές, αλλά το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό.
} Τι μπορεί να κάνει όμως σοβατζής,  όταν το τοιχίο είναι... θεόστραβο και έτοιμο να καταρρεύσει;
 

Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
Στις 15:40 Δευτέρα, 11 Σεπ 17 ο peet έγραψε :
Η Θάνου είναι στην ηλικία της μητέρας του GG μην ξεχνιόμαστε
Και κάτι ουσιαστικό η Θάνου έχει μυαλό και όπου έφτασε τό έκανε λόγω ικανοτήτων .......και δεν είναι κληρονόμος θέσης


ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Ο Σαββίδης να λάβει μέτρα στο κανάλι του…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 21/02/18 (0)
Να μας πει ο Ολυμπιακός ποιο διαιτητή θέλει...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:30, 21/02/18 (0)
Τα Καφέ τελείωσαν και τώρα θα δείξεις αν έχεις τ΄ αρχίδια να γίνεις πρωταθλητής ή έπρεπε να ενισχυθείς...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
18:00, 20/02/18 (0)
Θεραπεία Πέλκας και Κάμπος...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
14:45, 20/02/18 (0)
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Αν ο Τραμπ απάτησε τη Μελάνια τι να κάνει ο φουκαράς ο Δρίτσας που έχει την Τασία;
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:00, 20/02/18 (0)Στήλες Στοιχήματος