Αν ισχύει αυτός ο ισχυρισμός για το παλικάρι που χάθηκε...
10:30 Τρίτη, 22 Αυγ 17Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
Στις 14:33 Τρίτη, 22 Αυγ 17 ο www.kaliteros.blogspot.gr έγραψε :

Ένα ****;; σουρωμένο;;; ****;; παιδάκι, έκανε μια χοντρομαλακία και σκοτώθηκε. Και επειδή ο τραγικός θάνατός του "ακουμπάει" το χώρο του ποδοσφαίρου, όλοι οι υποκριτές μας έχουν ζαλίσει τα φαφάρια δυο μέρες τώρα.


Αφήστε ρε να τον θρηνήσουν οι οικείοι του και τα φιλαράκια του και σταματήστε να μας πρήζετε  για κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα (ένας τραγικός κι άδικος θάνατος εννοώ).


Δεν μέμφομαι εσένα Μπάλλα, αλλά τους καραγκιοζοδημοσιογράφους, τους καραγκιοζοφιλάθλους και τους καραγκιοζοποδοσφαιροπαράγοντες που σώνει και καλά (διεγείροντας-επηρεάζοντας το συναίσθημά μας) θέλουν να ασχοληθούμε με κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα και που δεν θα του έδιναν καμία σημασία εάν ο νεαρός πέθαινε-σκοτωνόταν σε μια εκδρομή με τη γκόμενά του π.χ.


Στην Ελλάδα της μαλακίας, της υποκρισίας και της αποθέωσης του τίποτα που ζούμε, δεν θα αποτελούσε έκπληξη να αποφασιστεί και ενός λεπτού σιγή για το νεαρό ή κάτι άλλο "ηρωοποίησης" του. Καλό κουράγιο στους γονείς, συγγενείς, φίλους του νεαρού.


Στις 14:51 Τρίτη, 22 Αυγ 17 ο admin έγραψε :
Καλύτερε, ειλικρινά με απογοητεύεις. Από εσένα, δεν περίμενα τέτοια τοποθέτηση. Λυπάμαι...

Στις 15:59 Τρίτη, 22 Αυγ 17 ο www.kaliteros.blogspot.gr έγραψε :

Τί σε απογοήτευσε ρε Μπάλλα;;; Τα μπινελίκια που ρίχνω σε όσους καπηλεύονται την ατυχία κάποιου, για να κερδίσουν κάτι, εκμεταλλευόμενοι την οπαδική υφή ενός γεγονότος;; Το πρωί ένα παιδάκι σκοτώθηκε από μια καγκελόπορτα. Χθες πέθανε ένας ψαροτουφεκάς. Τις προάλες ένας άλλος σκοτώθηκε προσπαθώντας να βγάλει μια σέλφι. Ένας άλλος πέθανε κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας. Τίποτα, καμιά κουβέντα στα οικογενειακά τραπέζια, στα καφενεία και στα ραδιόφωνα. Για κάποιον που πήγε να δει ποδόσφαιρο όμως (και σκοτώθηκε σε άσχετο μέρος με το γήπεδο)...αναλύσεις και μπίρι-μπίρι σε σπίτια και καφενεία. Ποια η διαφορά μεταξύ των προαναφερθέντων θανάτων;;; Καλό ταξίδι φίλε Παοκτσή από τη Μεταμόρφωση. Υ.Γ. Να σου δώσω και μια συμβουλή ρε Μπάλλα. Να μην απογοητεύεσαι/λυπάσαι ούτε να ενθουσιάζεσαι/χαίρεσαι τόσο εύκολα.


admin


Το τελευταίο το εφαρμόζω έτσι κι αλλιώς.


Οι χαρακτηρισμοί σου με απογοήτευσαν. Για έναν άνθρωπο που έφυγε.ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Ο Σαββίδης να λάβει μέτρα στο κανάλι του…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 21/02/18 (0)
Να μας πει ο Ολυμπιακός ποιο διαιτητή θέλει...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:30, 21/02/18 (0)
Τα Καφέ τελείωσαν και τώρα θα δείξεις αν έχεις τ΄ αρχίδια να γίνεις πρωταθλητής ή έπρεπε να ενισχυθείς...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
18:00, 20/02/18 (0)
Θεραπεία Πέλκας και Κάμπος...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
14:45, 20/02/18 (0)
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Αν ο Τραμπ απάτησε τη Μελάνια τι να κάνει ο φουκαράς ο Δρίτσας που έχει την Τασία;
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:00, 20/02/18 (0)Στήλες Στοιχήματος