ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Ο Τζιτζικώστας αρνήθηκε να δεχτεί τον Καλαντζή...
08:00 Τρίτη, 22 Αυγ 17

Τις τελευταίες μέρες, στα κανάλια και στο διαδίκτυο πρώτη είδηση αποτελεί το γεγονός ότι κάποιος Παπάς σκότωσε το σκύλο του.
} Αυτή η τρέλα, αυτή η ανόητη και χωρίς νόημα ευαισθησία που έχει ξαφνικά ξεσπάσει για τα κοπρόσκυλα, άρχισε να ενοχλεί  τους υγιείς πολίτες που έχουν ένα σωρό προβλήματα να αντιμετωπίσουν.
} Δηλαδή, αν αυτό το  κοπρόσκυλο που διατηρούσε ο Παπάς στο σπίτι του, του έφαγε μερικές κότες, θα έπρεπε να το... ευχαριστήσει και από πάνω;
 

} Είναι γελοίο να βλέπεις κάποιους μουσάτους μαντραχαλάδες να κάνουν βόλτα στις πλατείες και στις αγορές συνοδεύοντας κοπρόσκυλα, για να δείξουν τι άραγε;

} Γιατί αν είναι φιλόζωοι όπως λένε, έχουν πολλούς τρόπους να δείξουν την ευαισθησία τους, και όχι να κουβαλάνε ακόμη και στις ταβέρνας τα κοπρόσκυλα, που προκαλούν οργή και αγανάκτηση στους διπλανούς τους.
 
} Κάποιος υγιής πολίτης διαμαρτυρήθηκε στον ιδιοκτήτη της ταβέρνας λέγοντας, ότι έπρεπε να μας ενημερώσεις ότι το μαγαζί σου άρχισε να φιλοξενεί και σκύλους.
} Τι να κάνω είναι πελάτης ήταν η απάντηση του καταστηματάρχη, και εμείς πελάτες είμαστε αλλά δεν κουβαλήσαμε μαζί μας... αρκούδες; ήταν η ανταπάντηση του πολίτη που ενοχλήθηκε από την παρουσία του σκύλου, και πολύ καλά έκανε προσθέτουμε εμείς.
} Τον διάλογο άκουσε ο σκυλάς και αντί να βγάλει τον σκασμό, πήρε τον λόγο και ζήτησε από τον διαμαρτυρόμενο πελάτη να δείξει λίγη ευαισθησία στα ζώα.
} Εμείς να δείξουμε ευαισθησία στα ζώα, θα πρέπει όμως και  εσύ να δείξεις ευαισθησία στους ανθρώπους που προκειμένου να περάσει καλά το κοπρόσκυλό σου, τους αγνοείς ;
} Λίγο έλλειψε να πλακωθούν με τον καταστηματάρχη να προσπαθεί να τους ηρεμήσει και να αναρωτιέται τι πρέπει να κάνει.
} Να μη δέχεσαι σκυλιά στο μαγαζί σου ρε ανόητε είναι η δική μας απάντηση, γιατί αν συνεχίσεις να δείχνεις μια τέτοια ανοχή στα κοπρόσκυλα, οι αξιοπρεπείς πελάτες θα σε εγκαταλείψουν.
 
} Φίλε αναγνώστη, πολιτικός με πατριαρχικές αρχές είναι ο Ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης, και αυτό νομίζω  κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει.

} Παρά τις πάρα πολλές προσκλήσεις που δέχεται ο Θοδωρής Ζαγοράκης από διάφορους φίλους του, ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι της καλοκαιρινής περιόδου, το περνάει κοντά στους γονείς του στη Λυδία Καβάλας.

} Είναι γνωστό ότι ο Ευρωβουλευτής έχει πολλούς και καλούς φίλους και ακόμη περισσότερες υποχρεώσεις, για τον κυρ Γιάννη όμως και την Κυρία Μαρία, πάντα υπάρχει διαθέσιμος χρόνος.

} Αυτή η συμπεριφορά του Θοδωρή Ζαγοράκη απέναντι στους γονείς του, τον κάνουν αγαπητό στο κόσμο, γιατί τέτοιοι χαρακτήρες σπανίζουν σήμερα στο πολιτικό χώρο.
 
} Ποιος είναι ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που βρέθηκε σε μια συναυλία που πραγματοποιήθηκε στη Χαλκιδική, και αντί να εισπράξει το χειροκρότημα όπως περίμενε, εισέπραξε την οργή του κόσμου;
} Η έπαρση και η αλαζονεία που είχαν οι... σωτήρες του Έθνους, σήμερα δεν έχουν πέραση, γιατί οι δοκιμαζόμενοι πολίτες θέλουν να ξεσπάσουν επάνω τους.
 

} Εντατικούς αεροψεκασμούς για τα κουνούπια υλοποιεί η αρμόδια Αντπεριφερειάρχης  Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

} Παρά την οικονομική αδυναμία και παρά τα όσα προβλήματα υπάρχουν, η Γερακίνα Μπισμπινά κατάφερε να τα ξεπεράσει, και να ανακουφίσει τους πολίτες από τα ενοχλητικά κουνούπια.
 
} Όταν κάποιοι άλλοι Αντιπεριφερειάρχες χαλαρώνουν και σαλιαρίζουν σε κάποιες παραλίες της Χαλκιδικής, η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, για να μπορέσει να φανεί χρήσιμη στους πολίτες.
} Όπως και στο χθεσινό μας σχόλιο αναφερθήκαμε, ορισμένοι ενοχλούνται γιατί κάποια μέσα ενημέρωσης κυρίως της Πέλλας, προβάλλουν την Αντιπεριφερειάρχη Νανά Αηδονά.
} Το έργο της ρε ανόητοι προβάλλουν, γιατί η Αηδονά έχει επιτελέσει σημαντικό έργο, που έχει τρελάνει θετικά τους φορείς της Πέλλας.
 
} Εσένα ρε καραγκιόζη και να θέλει κάποιος να σε προβάλει, ποια είναι τα επιχειρήματα που μπορεί να χρησιμοποιήσει, αφού το έργο σου είναι ανύπαρκτο;

} Ότι συνεχίζει ο Περιφερειάρχης να σε στηρίζει ενώ θα έπρεπε να σε πετάξει με τις κλωτσιές, γιατί με όσα λες και κάνεις του χαλάς την εικόνα του;
 
} Σιγά-σιγά αλλά σταθερά οι ΠΑΟΚτσήδες άρχισαν να πείθονται, ότι η Νέα Δημοκρατία δεν εμπλέκεται με την υποψηφιότητα του Καλαντζή.
} Ο... Φαρμακοποιός που ήθελε να γίνει Πρόεδρος στην ΕΠΟ αλλά δεν τα κατάφερε, όπως δεν κατάφερε να γίνει και Βουλευτής στις τελευταίες εκλογές, χτύπησε πολλές κομματικές πόρτες προεκλογικά αλλά δεν μπόρεσε να ανοίξει καμία.
 
} Ραντεβού με τον Περιφερειάρχη ζήτησε ο Καλαντζής, αλλά ο Απόστολος δεν έχει ούτε ελάχιστο χρόνο να διαθέσει για να τον ακούσει.

} Έτσι συμπεριφέρεται ένας ηγέτης σε ένα επιπόλαιο πρώην πολιτικό, για να μη χρησιμοποιήσουμε κανένα πιο βαρύ χαρακτηρισμό.

} Και όμως, αυτός ο περίεργος τύπος  από την Καβάλα, κάποια εποχή υπήρξε Υπουργός της Νέας  Δημοκρατίας, και από τότε πήρε τον... κατήφορο η παράταξη.
 
} Φίλε αναγνώστη, το αποτέλεσμα έγραψε, υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης στις επόμενες εκλογές με τις ευλογίες της Νέας Δημοκρατίας θα είναι ο Γιώργος Ορφανός.Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Ο Σαββίδης να λάβει μέτρα στο κανάλι του…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 21/02/18 (0)
Να μας πει ο Ολυμπιακός ποιο διαιτητή θέλει...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:30, 21/02/18 (0)
Τα Καφέ τελείωσαν και τώρα θα δείξεις αν έχεις τ΄ αρχίδια να γίνεις πρωταθλητής ή έπρεπε να ενισχυθείς...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
18:00, 20/02/18 (0)
Θεραπεία Πέλκας και Κάμπος...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
14:45, 20/02/18 (0)
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Αν ο Τραμπ απάτησε τη Μελάνια τι να κάνει ο φουκαράς ο Δρίτσας που έχει την Τασία;
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:00, 20/02/18 (0)Στήλες Στοιχήματος