ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Άγριο κράξιμο από λουόμενο σε Βολευτή της Θεσσαλονίκης!
09:00 Δευτέρα, 14 Αυγ 17

Ο ξεμωραμένος Μπουτάρης συνεχίζει να προκαλεί τους  καταστηματάρχες της Θεσσαλονίκης, και προχθές υπήρξε πάλι σοβαρό επεισόδιο.
} Αυτό είναι το 3ο επεισόδιο ανάμεσα σε καταστηματάρχη και τον Μπουτάρη, για τη γνωστή υπόθεση των τραπεζοκαθισμάτων.
} Μέχρι εδώ, αυτά που ξέρατε πρέπει να τα ξεχάσετε, είπε ο Μπουτάρης  απευθυνόμενος  σε γνωστό καταστηματάρχη της Αριστοτέλους που δεν μάσησε.
} «Έχει μειωθεί πολύ ο τζίρος μας, και με το ζόρι μπορούμε να ανταποκριθούμε στις οικονομικές  μας υποχρεώσεις», ήταν η απάντηση που έδωσε ο καταστηματάρχης στο Δήμαρχο.
} «Αυτά τα παραμύθια να τα πείτε αλλού όχι σε μένα», ήταν η ανταπάντηση  του Δημάρχου με το σκουλαρίκι, που έγινε η αιτία να εξοργίσει τον καταστηματάρχη.
} «Κάνε ό,τι θέλεις  αλλά τώρα φύγε από εδώ κωλόγερε», ήταν η αντίδραση του καταστηματάρχη από την απαράδεκτη συμπεριφορά του Μπουτάρη, «γιατί αν συνεχίσεις θα σηκωθώ και θα σε πετάξω στη Θάλασσα».
 
} Επεισόδιο όμως υπήρξε και μεταξύ ενός Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας  με κάποιο άγνωστο λουόμενο, στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής.

} Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μετά από... αγώνα που δίνει στη Βουλή, θέλησε να ... χαλαρώσει σε κάποια παραλία της Χαλκιδικής, και εκεί συνάντησε κάποιο φίλο του, και άρχισαν την κουβέντα, που όμως άκουγαν και άλλοι λουόμενοι που βρίσκονταν στην ίδια παραλία.

} Ένας από αυτούς που άκουσε τη συζήτηση δεν άντεξε και απευθυνόμενος στο Βουλευτή του είπε ότι «επειδή ... ιδρώνετε πολύ στη Βουλή, ήρθατε να ξεκουραστείτε»;

} «Σας  παρακαλώ κύριε ήταν η αντίδραση του Βουλευτή, δεν σας γνωρίζω , δεν έχω να πω τίποτα μαζί σας, και μη συνεχίζετε να με προκαλείτε…».

} Ο Πολίτης σήκωσε το γάντι και απάντησε στο Βουλευτή λέγοντας: «Δεν έχεις να πεις τίποτα γιατί τα έχεις πει όλα στη... Βουλή, που ποτέ δεν σε ακούσαμε να ανοίγεις το στόμα σου».

} Ο Λουόμενος ήταν αποφασισμένος να συνεχίσει την κόντρα, ο Βουλευτής όμως κατάλαβε το λάθος  να ανοίξει διάλογο μαζί του, και την έκανε από την παραλία με μικρά πηδηματάκια.

} Μακάρι να υπήρχαν μερικοί ακόμη τέτοιοι πολίτες, γιατί θα έβαζαν πολλούς καλαμοκαβαλημένους Βουλευτές στη θέση τους.
 
} Το θέμα αυτό μας έχει απασχολήσει αρκετές φορές και θα συνεχίζει να μας απασχολεί, όσο οι αρμόδιοι θα αδιαφορούν .
} Ο Τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η Υπηρεσία Μεταφορών και Συγκοινωνιών Ανατολικού τομέα Θεσσαλονίκης, κάθε άλλο παρά ικανοποιητικός είναι.
} Στη συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρουν τις υπηρεσίες κάποιοι υπάλληλοι, που με τη συμπεριφορά τους , πληγώνουν την εικόνα της Περιφέρειας και του Περιφερειάρχη.
} Ο επιτυχημένος Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Πάλλας, όπως και η Προϊσταμένη Θεανώ Λεπτοκαρίδου, γνωρίζουν ποιος είναι αυτός και πιθανόν να υπάρχουν και άλλοι, που προκαλούν τους πολίτες με την... συμπεριφορά τους.
} Και όλα αυτά συμβαίνουν, όταν οι εντολές που  έχει δώσει προς κάθε κατεύθυνση ο Περιφερειάρχες είναι ξεκάθαρες, και δεν μπορεί κανείς να τις παρερμηνεύσει.
} Μηδέν ανοχή ζητάει ο Απόστολος Τζιτζικώστας για παρόμοιες συμπεριφορές, από τους υπαλλήλους  εκείνους, που δεν σέβονται τους πολίτες, και δεν ανταποκρίνονται στο  ρόλο τους.
} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι παρόμοια συμπεριφορά είχε και ένας υπάλληλος της Υπηρεσίας Υγείας, αλλά η δίμετρη Αντιπεριφερειάρχης Γερακίνα Μπισμπινά, έβαλε τον... κατεργάρη στη θέση του.
 

} Φίλος της στήλης μας έστειλε μήνυμα στο οποίο μας γράφει, ότι ο υποψήφιος για την Προεδρία της ΕΠΟ, υπήρξε Υπουργός Μακεδονίας Θράκης.

} Αυτό ρε φίλε κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει, όπως δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός, ότι Υπουργός Μακεδονίας Θράκης υπήρξε ένα.... φεγγάρι και ο Καράογλου.

} Και οι δύο παραπάνω αναφερόμενοι Υπουργοί πέρασαν απαρατήρητοι, γιατί δεν κατάφεραν να κάνουν αισθητή τη παρουσία τους με κάποιο σοβαρό έργο.

} Αντίθετα με αυτούς τους δύο, αυτός που έχει επιτελέσει σημαντικό έργο, και έχει αναβαθμίσει του Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, ήταν ο Γιώργος Ορφανός.

} Κάθε σύγκριση  μεταξύ του Καλαντζή και του Γιώργου Ορφανού είναι σοβαρό ατόπημα, γιατί ο πρώτος απλά συμμετείχε στην... ομάδα (στην Κυβέρνηση), ενώ ο δεύτερος υπήρξε στέλεχος και... σκόρερ.


} Σημασία για μας έχει, ότι είδαμε και πάθαμε να ξεχάσουμε την κόντρα ανάμεσα στον Ιβάν και τον Κυριάκο, ο Καλαντζής μας την ξαναθύμισε.
} Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ενεπλάκη πάλι σε κόντρα με τον ΠΑΟΚ, γιατί κανέναν δεν πείθει, ότι ο Καλαντζής δεν ήταν δική του εφεύρεση , για να στηρίξει τον Μαρινάκη.
} Αν ο Κυριάκος δεν καταφέρει να πείσει τους Παοκτσήδες  που καλύπτουν το 80% περίπου των φιλάθλων της Πόλης και της Βόρειας Ελλάδας γενικότερα, θα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα όταν θα εμφανιστεί στην ΔΕΘ.
} Μπορεί να στηρίζει τη βοήθεια που θα του προσφέρει ο Ζαγοράκης, οι Παοκτσήδες όμως είναι οργισμένοι, και δύσκολα μπορούν να πειστούν .
 
} Όσο για τον όψιμο παραγοντικό αστέρα, για τον Φαρμακοποιό από την Καβάλα που θέλει να εξυπηρετήσει τα συμφέρονται του Μαρινάκη και όχι του ποδοσφαίρου, γιατί γνωρίζει ότι είναι χαμένος από χέρι, ήδη έχει ακούσει κάποια Γαλλικά από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Καβάλα.

} Ο Κυριάκος δεν θυμάται τίποτα από την υπόθεση Ιωαννίδη, που τον είχε επιλέξει ο Σαμαράς για Αντιπεριφερειάρχη, αλλά οι Παοκτσήδες τον έστειλαν στη... Βάρη;
 
 

Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 

Ο "Μπαλλαδόρος" δεν πήγε συλλαλητήριο. Έμεινε σπίτι και το παρακολούθησε ζωντανά, από το κανάλι του Σαββίδη!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 22/01/18 (0)
Το λάθος του φετινού ΠΑΟΚ είναι ο Λουτσέσκου…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
07:00, 22/01/18 (0)
Ο Γαύρος της εκγληματικής και ο ΠΑΟΚ της...εξυγίανσης! Πώς τα φέρνει η πουτάνα η ζωή...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:30, 22/01/18 (0)
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Καραμανλής: «Ποτέ δεν δεχθήκαμε τον όρο Μακεδονία για τα Σκόπια»…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
07:30, 22/01/18 (0)
Όσα είπε ο Λουτσέσκου στη συνέντευξη τύπου...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:47, 21/01/18 (0)Στήλες Στοιχήματος